רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא
    גלית
    13/10/2010

שלום. כיצד ניתן להיעזר בדמיון מודרך על מנת להשיג הריון. אני נמצאת כבר שלושה חודשים בסוג של תהליך שכולל ראיה של התינוק שלי בדמיון. קניתי מספר פריטי לבוש של תינוק שהנחתי בארון ואני מקפלת אותם לפעמים וכשזה קורה אני ממש יכולה להרגיש שאני כבר אמא. הנפילה המורלית שלי היתה כשהמחזור מגיע. מה לחשוב כשהמחזור מגיע ואם יש עוד כמה טיפים אשמח לקבל. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא - תגובה

אילה אורי
    13/10/2010

גלית שלום,

אני מצטרפת למשאלת הלב שלך שתהיי בהריון ותלדי תינוק בריא.

אני מרגישה שלא נכון יהיה לנסות לתת טיפים כאן בפורום, כיוון שמדובר בנושא שכל הגישה לגביו, כולל הרגשות והתחושות הקשורים בו, הם מאוד אינדיבידואליים ואינטימיים.
    לדעתי על מנת שדמיון מודרך באמת יוכל לעזור לך, כדאי לך להיפגש לפחות פעם או פעמיים עם מנחה מקצועי.

מנחה מקצועי יוכל לכוון אותך בצורה נכונה להתבוננות הפנימית שבין היתר עשויה לעזור לברר האם יש חלק/ים בתוכך שכרגע מעכב/ים את החלום מלהתגשם (או שאין שום חלק כזה, וכל החלקים שלך נמצאים בתיאום ובהסכמה, וההריון יתרחש כבר בזמן הקרוב מאוד, באופן טבעי וללא מאמץ).
    במידה שבטיפול תזהי שקיים אצלך חלק/ים שמתנגד/ים שהיו בלתי מודעים, ניתן יהיה ל"שוחח" עם חלק/ים זה/אלה במטרה לגייס אותם לשיתוף פעולה עם החלק בך שרוצה במודע הריון. כל זאת יכול לבוא בנוסף להדמיות חיוביות ומעצימות כפי שאת עושה לעצמך כבר עכשיו.

את הטיפים או העצות כמו מה לחשוב כשהמחזור מגיע, אני מאמינה שאת כבר תוכלי לתת לעצמך מהעצמי הגבוה או החוכמה הפנימית שלך, תוך כדי טיפול מקצועי ונכון, והן יהיו נכונות עבורך יותר מכל עצה או טיפ שמישהו חיצוני יוכל לתת לך אי פעם.

בברכה מעומק הלב ובהצלחה,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא - תגובה

זהבית טוב
    14/10/2010

שלום לך גלית
    הכנסי לגוגל והקלידי : שירי ויובל.
    הן מתמחות בתחום הפוריות.
    בהצלחה
    זהבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו