מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריאגלית13/10/2010
שלום. כיצד ניתן להיעזר בדמיון מודרך על מנת להשיג הריון. אני נמצאת כבר שלושה חודשים בסוג של תהליך שכולל ראיה של התינוק שלי בדמיון. קניתי מספר פריטי לבוש של תינוק שהנחתי בארון ואני מקפלת אותם לפעמים וכשזה קורה אני ממש יכולה להרגיש שאני כבר אמא. הנפילה המורלית שלי היתה כשהמחזור מגיע. מה לחשוב כשהמחזור מגיע ואם יש עוד כמה טיפים אשמח לקבל. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא - תגובה
אילה אורי13/10/2010גלית שלום,
אני מצטרפת למשאלת הלב שלך שתהיי בהריון ותלדי תינוק בריא.
אני מרגישה שלא נכון יהיה לנסות לתת טיפים כאן בפורום, כיוון שמדובר בנושא שכל הגישה לגביו, כולל הרגשות והתחושות הקשורים בו, הם מאוד אינדיבידואליים ואינטימיים.
לדעתי על מנת שדמיון מודרך באמת יוכל לעזור לך, כדאי לך להיפגש לפחות פעם או פעמיים עם מנחה מקצועי.
מנחה מקצועי יוכל לכוון אותך בצורה נכונה להתבוננות הפנימית שבין היתר עשויה לעזור לברר האם יש חלק/ים בתוכך שכרגע מעכב/ים את החלום מלהתגשם (או שאין שום חלק כזה, וכל החלקים שלך נמצאים בתיאום ובהסכמה, וההריון יתרחש כבר בזמן הקרוב מאוד, באופן טבעי וללא מאמץ).
במידה שבטיפול תזהי שקיים אצלך חלק/ים שמתנגד/ים שהיו בלתי מודעים, ניתן יהיה ל"שוחח" עם חלק/ים זה/אלה במטרה לגייס אותם לשיתוף פעולה עם החלק בך שרוצה במודע הריון. כל זאת יכול לבוא בנוסף להדמיות חיוביות ומעצימות כפי שאת עושה לעצמך כבר עכשיו.
את הטיפים או העצות כמו מה לחשוב כשהמחזור מגיע, אני מאמינה שאת כבר תוכלי לתת לעצמך מהעצמי הגבוה או החוכמה הפנימית שלך, תוך כדי טיפול מקצועי ונכון, והן יהיו נכונות עבורך יותר מכל עצה או טיפ שמישהו חיצוני יוכל לתת לך אי פעם.
בברכה מעומק הלב ובהצלחה,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להיות בהריון וללדת תינוק בריא - תגובה
זהבית טוב14/10/2010שלום לך גלית
הכנסי לגוגל והקלידי : שירי ויובל.
הן מתמחות בתחום הפוריות.
בהצלחה
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)