מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה יעוץ ממשי בנושא עבודהדניאל ו05/12/2007
שלום לכולם.
שמי דניאל (שם בדוי). אני מורה. מאוד מאוד רוצה להצליח בעבודתי. לאחרונה נחשפתי לנושא ה-nlp שעזר לי עד כה די הרבה ושהייתי רוצה לנסות לפתור בעייה מעיקה מאוד. אשמח ליעוצכם.
וזאת הבעייה: השנה קיבלתי כיתה חדשה. היגעתי עם המון רצון להיות נחמדה לילדים, לקדם אותם המון, להסתדר יפה עם הוריהם. והכל באמת היה בסדר...עד לפני כחודש. לפני חודש הייתה לי מריבה קשה עם הוריו של תלמיד שטענו שאני נטפלת לילדהם. המקרה הזה גרם להכל לקרוס נורא: פתאום המנהלת החלה להיות לא מרוצה מעבודתי, פתאום נורא "מחפשים" אותי ומעירים לי, פתאום הורים רבים כועסים עלי, חדוות היצירה והמוטיבציה שלי ממש בורחים ממני. עד כדי כך שאני כל הזמן בוכה ומבקשת לעזוב את עבודתי. אני לא יודעת אם זה קשור או לא, אך אני חשה שכאילו מישהיא שפעם פגעה בי ולאחר מספר שנים "החזרתי" לה, איך שהוא קשורה בעקיפין לכל הנפילה הזאת.
אני פוחדת מאוד שאם כך ימשיכו הדברים אאבד חלילה את עבודתי או גרוע מכך אסבול בה מאוד.
אשמח לעצותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ ממשי בנושא עבודה
אילה אורי05/12/2007שלום לך,
קודם כל כאם שילדיה לומדים במערכת החינוך, ושנוכחת מדי פעם באסיפות הורים, אני מבינה מאוד את הקשיים עימם את מתמודדת כמורה. רצונך להצליח בעבודתך ראוי בעיניי להערכה.
בשלב זה את מבטאת קושי גדול מאוד שאת נמצאת בו, וכשנמצאים בקושי כה גדול קשה לעיתים להגדיר מטרה חיובית - מה בעצם כן את רוצה? איזה חלק במצב ביכולתך ובשליטתך לשנות?
דווקא הגדרת מטרה באופן חיובי חיונית לתהליך כיוון שהיא יכולה לעזור לך באמת להתקדם בכיוון מוגדר ורצוי לך.
את כותבת שאת רוצה מאוד להצליח בעבודתך. מה בעינייך ייחשב להצלחה? בעיני מי חשוב לך להצליח? בדיקת השאלות הללו עם עצמך עשויה לסייע לך מאוד בהגדרת המטרה.
את מבטאת בדברייך הקשרים שונים בין התרחשויות,ביניהם ההקשר (גם אם את מטילה בו ספק) שמי שפגעה בך פעם והחזרת לה, קשורה בעקיפין למצב. יש מקום לבחון בעזרת איש מקצוע בתחום ה- NLP הקשרים אלה והשפעתם על מחשבותייך,רגשותייך והתנהגותך.
אחת מהנחות היסוד העיקריות של ה- NLP , שבעיניי היא מעודדת מאוד, היא שאין כישלון אלא משוב לצמיחה, כלומר כל דבר שקורה לנו יכול לתת לנו משוב כיצד להמשיך הלאה ולצמוח. אם אנו מבינים שהאופן שבו פעלנו לא היה מוצלח, כי לא שירת אותנו היטב, תמיד יש אפשרות לשנות כיוון וללמוד כיצד להצליח יותר בעתיד.
אשמח לעזור לך יותר גם באופן אישי. ובינתיים אני מקווה שתהני מחופשת החנוכה וחג שמח.
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דניאל ו11/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)