שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רן
    27/12/2010

אני בדיכאון כיום לוקח ציטלאופרם כדור 1 אבל אני לא מרגיש שינוי לקחתי בעבר חצי והעלתי לכדור אני מרגיש בודד ולפעמים נמאס לי לחיות עם כל המצב הזה. האם NLP יכול לעזור וכיצד?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לרן

אילה אורי
    27/12/2010

רן שלום,

אני מאמינה ש-NLP ודמיון מודרך עשויים לעזור. מה שחשוב בעיניי בטיפול שתעבור הוא להשתמש בטכניקות שיפנו בעיקר לחלק הרגשי שלך (ולא רק להתנהגות או למחשבות, שעלולות להיות מאוד מטעות כאשר אתה במצב רגשי של דיכאון ובדידות). עצם הרשות לחוות את הרגשות מבלי לנסות לשנותם היא חלק משמעותי בטיפול (לכן גם שיטת "המסע", שכוללת אלמנטים רבים של NLP עשויה להועיל מאוד).

אולי כדאי לך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי שילוב שיטות נוספות בטיפול שלך, וגם אם לא תתייעץ,אם אתה מתחיל טיפול ב- NLP או שיטה אחרת, כדאי לפחות ליידע את הרופא (למרות שאני יודעת שלא כל הרופאים תומכים בשילוב טיפולים משלימים או מודעים לתועלת של טיפולים אלה).

לשאלות נוספות אשמח לענות לך גם דרך המייל או בטלפון.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו