ATKV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ATKV
    אתי
    20/01/2011

יש לציין שלא ידעתי לאן להפנות את השאלה, אם יש פורום יותר מתאים אשמח אם תעבירו את השאלה לשם. אני בן 25 ויש לי בעיה מוזרה. אני לא יכול להתרכז כשיש אדם בסביבה. עד כאן זה נשמע לא יותר מדי מוזר. הבעיה היא שהתופעה הי ממש קיצונית כלומר עצם המחשבה על לימוד כשיש אדם אחר בבית מעוררת בי פחד. אני מרגיש כאילו האדם שנמצא איתי בבית שולט בי ויכול כל רגע לעשות רעש ואין לי שליטה בזה.. כשאני לבד או שכל השאר ישנים למשל בצהריים אני מרוכז 100%. מה ניתן לעשות? אני לא רוצה לקחת ריטלין יש אפשרות אחרת? אני כבר לוקח פרוזק, האם NLP יתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ATKV

הוספת תגובה

• תשובה לאתי

אילה אורי
    23/01/2011

אתי שלום,

שאלתך בהחלט מובנת ומתאימה לפורום זה.

אני מאמינה ש-NLP אכן יכול לעזור לך בתחומים הבאים:

1. ביצירת ה"הגנות" או ה"מסננות" שעשויות לעזור לך לסנן רעשים (אני מבינה שהקושי של רעשי רקע עלול להיות בלתי נסבל ומוציא לגמרי מריכוז).
    2. ביצירת אקלים רגשי אחר מאשר פחד בנסיבות האלה, או לפחות שלא תחווה פחד כאשר אין באמת מישהו שמפריע, אלא תוכל להרגיש קלילות ואפילו שמחה והנאה גם בהקשר של לימודים.
    3. בחיזוק משאבים ויכולות פנימיים שיסייעו לך להתמודד עם קושי זה וקשיים אחרים.
    4. ביצירת "חוויה מתקנת" לחוויות קשות שייתכן שחווית בעבר בהקשר ללימודים עקב הקושי להתרכז כשיש רעש או אנשים אחרים בסביבה.

בהצלחה רבה,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו