NLP והפרעות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NLP והפרעות קשב
    איריס
    31/01/2011

הייתי רוצה להתנסות בטיפולי NLP, אבל יש לי בעיה שאני לא יודעת איך זה משתלב בסוג טיפול כזה: יש לי הפרעת קשב, ובדרך כלל, כשיש הרבה מלל, גם בקריאה וגם בהקשבה, דעתי מוסחת מהר מאוד מן המתרחש. גם בקריאה, בדרך כלל הרבה מלים מתחמקות ממני. כמו כן, בגלל הסיבה הזו, גם בשיטות של דמיון מודרך ומדיטציה שניסיתי בעבר, לא הצלחתי בכלל להתרכז.
    האם, בעקבות מה שתיארתי, אני יצליח לעבור טיפול NLP בצורה יעילה, או שטיפול כזה לא יעיל לטיפוסים כמוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    NLP והפרעות קשב

הוספת תגובה

• NLP והפרעות קשב - תגובה

אילה אורי
    31/01/2011

איריס שלום רב,

קשה לי לענות באופן חד משמעי על שאלתך. אני מאמינה שמטפל טוב יוכל להתאים את
    ההנחיה לקצב שלך, לחזור במידת הצורך על הנחיות אם יש צורך בכך (לי זה קורה לא פעם עם מטופלים, שאני חוזרת על הנחיות ואין עם זה שום בעיה), להמעיט במלל ולהרבות בשאלות שימקדו אותך בתחושותייך.
    כמו כן מנחה שיתאים את עצמו אלייך, יוכל להמעיט בדמיון מודרך ומדיטציות שבהן צריכים להיות פאסיביים ולהתרכז, ויוכל לשים את הדגש על טכניקות פעילות יותר שישלבו במידת הצורך עמידה ותנועה, ומעורבות מילולית שלך.

מקווה שעניתי על שאלתך ואשמח לשוחח איתך ללא התחייבות גם בטלפון.

בברכה, אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו