התעוררות בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעוררות בבוקר
    הדס
    21/02/2011

שלום, אני מתקשה להתעורר בבוקר, אם אין לי משהו מוגדר אני יכולה לישון גם עשר שעות ולצערי לפעמים זה על חשבון בעיות חשובות

איך לדעתכן אני יכולה לפתור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעוררות בבוקר

הוספת תגובה

• תיקון

הדס
    21/02/2011

התכוונתי למטלות חשובות... פליטת פה פרוידיאנית כנראה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה להדס

אילה אורי
    21/02/2011

הדס שלום רב,

אני בהחלט מבינה את בעייתך ואפילו במידה מסויימת יכולה להזדהות איתה... יש אנשים שזקוקים לשינה מרובה יותר מאחרים. הבעיה מתחילה כאשר השינה הופכת לסוג של מוצא מהמטלות. האם זה המצב אצלך לדעתך?

אני מבינה משאלתך שכאשר יש לך משהו מוגדר לקום עבורו את כן מצליחה להתעורר ולתפקד, וייתכן שכאשר את ממשיכה לישון זה על חשבון מטלות חשובות אך לא דחופות,
    כאלה שאולי את לא ממש נהנית לבצע ויכולות להידחות בלי שייגרם נזק ממשי?

אז אולי הפיתרון טמון בתכנון, בהגדרת ביצוע המטלות בהתאם ללוחות זמנים? או אולי כדאי לבחון את רגשותייך ביחס למטלות, האם הן מטלות שאת מציבה לעצמך או שמישהו אחר מטיל אותן עלייך?

ייתכן שעוד קצת פרטים יוסיפו מידע שעשוי להאיר את הבעיה והפיתרון באור שונה.

בברכה, אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

הדס
    01/03/2011

אני מצליחה לקום כשיש לי משהו חשוב, אבל אני תמיד מרגישה שאני מכריחה את עצמי.

אני מתגעגעת לתחושה של לקום בבוקר בכיף, מתוך רצון לחיות את היום, כמו שהרגשתי כשטיילתי בחו"ל למשל, והייתי קמה מוקדם מרצון...

אבל אני לא מצליחה להגיע לזה ביום יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובת המשך להדס

אילה אורי
    01/03/2011

הדס שלום,

אולי באמת בחיי היום יום קשה לחוות את אותה הנאה שחווים בחופשות ונסיעות לחו"ל,
    אבל ייתכן גם שהמציאות שקיימת בחייך מבחינת עיסוקייך והדברים שאת קמה אליהם, אינה ממצה או תואמת את שאיפותייך ויכולותייך, ובמידה שתעסקי בתחום שיש לך תשוקה אליו,ויסב לך סיפוק והרגשת התחדשות והנאה, גם הקימה בבוקר תהיה קלה יותר.

לכן אולי יש מקום באמת לבחון את רגשותייך כפי שהצעתי לך בתשובתי הראשונה.

בברכה,

אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו