שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    ט
    19/12/2007

בס"ד
    שלום רב
    אני מעונינת לרדת במשקל כ 4-5 ק"ג,הייתי מאוד רוצה להיעזר בשיטה
    ברגע זה אין לי אפשרות כלכלית האם יש אפשרות עדיין?
    תודה ויום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• תשובה ל- ט'

אילה אורי
    20/12/2007

שלום רב,

תודה על פנייתך. בימים אלה אני כותבת סדרת כתבות בנושא הרזיה באמצעות NLP באתר זה, שאולי תוכל לעזור לך בשלב ההתחלתי. מטרת סדרת הכתבות היא לעקוב אחר תהליך ירידה במשקל באמצעות טכניקות NLP ודמיון מודרך.
    שתי הכתבות הראשונות, שכבר התפרסמו במדור "תזונה ודיאטה" באתר (השניה נמצאת כעת ממש בראש העמוד ויש בה קישור לכתבה הראשונה, שאותה עדיף שתקראי קודם), עוסקות בהגדרה נכונה של המטרה כמפתח להנעת השינוי הרצוי. אני מציעה לך להתחיל בלקרוא את הכתבות ולהתחיל להגדיר לעצמך את המטרה בצורה נכונה, ובעיקר לדעת מה חשוב לך במטרה זו, כלומר איך תרגישי אחרי השינוי, מה תראי, מה תשמעי, איך תתנהגי, איך ישתנו המחשבות שלך, ולדמיין כל זאת כאילו זה כבר מתרחש בהווה.
    לגבי מסגרת של הנחיה בתהליך זה, חשוב לציין שהיא אינה חייבת להתקיים פעם בשבוע, אלא ניתן לרווח את הפגישות לאחת לשבועיים ואפילו שלושה.
    כמו כן אוכל להפנות אותך לתלמידי שנה ב' ב- NLP ודמיון מודרך, אשר מטפלים/ מנחים ללא תשלום כחלק מהסטאז' שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו