מרגיש תקוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגיש תקוע
    ניר
    22/03/2011

שלום לכן, אני בן 32, גר אצל ההורים, מחפש עבודה כבר חודשים על גבי חודשים ולא מוצא כלום.
    נראה לי שדי איבדתי את החשק להתקדם בחיים, שלא לדבר על למצוא אהבה...

יש לי חבר שכל הזמן קורא לי לצאת לפעולה, לעשות דברים, אבל אין לי כוח אליו, וקצת רבנו והפסקנו לדבר. ככה שאפילו מהחברים שלי אני מנותק.

אני לא יודע מה לעשות כי אני פשוט מרגיש שאין לי כוחות לצאת מזה בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש תקוע

הוספת תגובה

• מרגיש תקוע - תגובה

אילה אורי
    23/03/2011

ניר שלום רב,

עצם זה שפנית לפורום, זו כבר עשייה במטרה לעזור לעצמך, תוקיר את עצמך על כך.

משאלתך לא ברור מה קדם להתפתחות המצב - האם היה אירוע כלשהו כמו למשל פיטורים מהעבודה?
    במידה שהיה אירוע שחווית בו אבדן, גם עם זה אבדן עבודה, אין ספק שיש תהליך רגשי של עיבוד וקבלה, אבל ופרידה, שצריך לעבור אותו.

טיפול ב- NLP ודמיון מודרך יוכל לסייע לך להיזכר בכוחות ובמשאבים שלך, להתחבר אליהם מחדש, להיזכר מה אתה אוהב לעשות ומה מרגש אותך, ומפגישה לפגישה לעבור תהליך של התעוררות מחדש אל מי שאתה באמת, כך שתוכל ליצור בחייך בהדרגה תכנים, עבודה, אהבה, עצמאות, וכל מה שחשוב לך שיהיה בהם.
    ייתכן שעכשיו אתה מרגיש שאין לך בכלל כוחות לצאת מזה. העניין הוא שבטיפול או תהליך מונחה אתה יכול להיעזר ולהישען על המנחה על מנת להתרומם מחדש בכוחות עצמך.

לקבל עזרה מקצועית בנקודות מסויימות בחיים, ובעיקר בעקבות משברים, זו לא בושה,
    זו בחירה - בחירה בעצמך ובחירה בחיים.
    אני עצמי פניתי לא פעם לעזרה מקצועית מתחומים שונים, וגם כיום אני מתחזקת את עצמי ע"י טיפולים ב- NLP, דמיון מודרך ושיטת "המסע" מדי שבוע על מנת להתמודד
    בקלות ובצורה בריאה עם הקשיים שכל אחד מאיתנו חווה בחייו, ללא קשר אם הוא מטפל או בעל מקצוע אחר.

אשמח גם לשוחח איתך בטלפון.

בברכה,
    אילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו