לא מצליחה להכניס את חיי לסדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להכניס את חיי לסדר
    עדנה
    10/04/2011

ערב טוב, אני אם לשלושה, ומאז ומתמיד הייתי בן אדם שקשה לו להביא דברים לפעולה. כשהילדים היו קטנים לא הייתה ברירה והייתי סביבם, עכשיו כשאני צריכה לדאוג לעצמי אני פשוט לא מסוגלת וטובעת בעומס הכללי של העבודה התובענית. אני מדברת על כניסה להרגלים בריאים כמו כושר ותזונה שפשוט אין לי את היכולת להתחיל... אין לי את השלווה הנפשית לזה אני כל הזמן מותשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מצליחה להכניס את חיי לסדר - תגובה

אילה אורי
    10/04/2011

עדנה שלום,

הבעיה שלך מובנת מאוד. יחד עם זאת שכמו רבים אחרים את נמצאת בלחץ זמן, עומס משימות ועבודה תובענית,אני מבינה מפנייתך שאת שואפת לא להיות אחת מאלה שנסחפים עם הזרם התובעני והטובעני של החיים, אלא להגיע למצב שתצליחי להציב לעצמך סדר עדיפויות אישי וגם לעמוד בו.

בטיפול ב- NLP ודמיון מודרך תוכלי קודם כל להגיע למצב של הגדרה מוחשית ומעשית של מה את רוצה, ואיך תיראי, מה תראי, מה תחשבי, מה תחושי, מה תרגישי ומה תשמעי כאשר תהיי במצב הרצוי, ממש תצרי תמונה דמיונית מיטבית שתוכלי להתחבר אליה ותהיה עבורך ההשראה.

לאחר מכן ניתן יהיה לבדוק מה מונע ממך כיום לחיות את חייך בדיוק כפי שהיית רוצה לחיות אותם. ייתכן שאת חושבת שאת יודעת בדיוק מה מונע ממך, ושאם רק היית צריכה לעבוד פחות, או שהיתה לך יותר עזרה וכדומה כבר היית חיה בדיוק כפי שאת רוצה לחיות.
    ייתכן שבטיפול תגלי שקיימים מניעים עמוקים יותר שלא היית מודעת להם, לכך שנוצר עומס כזה בחייך, לכך שאת מוצאת את עצמך מותשת כל הזמן.
    מניעים אלה עשויים להיות אמונות מגבילות בנוגע לעצמך ולחיים, או הימנעות ממצבים המעוררים איום או פחד.
    בטיפול נכון תוכלי לזהות אמונות או מצבים אלה וליצור בהם שינוי שיביא לכך שתוכלי להרגיש משוחררת ושלמה יותר, ולבחור מתוך גמישות רבה יותר את בחירותייך.

בהצלחה וחג שמח ומבורך,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו