מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להכניס את חיי לסדרעדנה10/04/2011
ערב טוב, אני אם לשלושה, ומאז ומתמיד הייתי בן אדם שקשה לו להביא דברים לפעולה. כשהילדים היו קטנים לא הייתה ברירה והייתי סביבם, עכשיו כשאני צריכה לדאוג לעצמי אני פשוט לא מסוגלת וטובעת בעומס הכללי של העבודה התובענית. אני מדברת על כניסה להרגלים בריאים כמו כושר ותזונה שפשוט אין לי את היכולת להתחיל... אין לי את השלווה הנפשית לזה אני כל הזמן מותשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה להכניס את חיי לסדר - תגובה
אילה אורי10/04/2011עדנה שלום,
הבעיה שלך מובנת מאוד. יחד עם זאת שכמו רבים אחרים את נמצאת בלחץ זמן, עומס משימות ועבודה תובענית,אני מבינה מפנייתך שאת שואפת לא להיות אחת מאלה שנסחפים עם הזרם התובעני והטובעני של החיים, אלא להגיע למצב שתצליחי להציב לעצמך סדר עדיפויות אישי וגם לעמוד בו.
בטיפול ב- NLP ודמיון מודרך תוכלי קודם כל להגיע למצב של הגדרה מוחשית ומעשית של מה את רוצה, ואיך תיראי, מה תראי, מה תחשבי, מה תחושי, מה תרגישי ומה תשמעי כאשר תהיי במצב הרצוי, ממש תצרי תמונה דמיונית מיטבית שתוכלי להתחבר אליה ותהיה עבורך ההשראה.
לאחר מכן ניתן יהיה לבדוק מה מונע ממך כיום לחיות את חייך בדיוק כפי שהיית רוצה לחיות אותם. ייתכן שאת חושבת שאת יודעת בדיוק מה מונע ממך, ושאם רק היית צריכה לעבוד פחות, או שהיתה לך יותר עזרה וכדומה כבר היית חיה בדיוק כפי שאת רוצה לחיות.
ייתכן שבטיפול תגלי שקיימים מניעים עמוקים יותר שלא היית מודעת להם, לכך שנוצר עומס כזה בחייך, לכך שאת מוצאת את עצמך מותשת כל הזמן.
מניעים אלה עשויים להיות אמונות מגבילות בנוגע לעצמך ולחיים, או הימנעות ממצבים המעוררים איום או פחד.
בטיפול נכון תוכלי לזהות אמונות או מצבים אלה וליצור בהם שינוי שיביא לכך שתוכלי להרגיש משוחררת ושלמה יותר, ולבחור מתוך גמישות רבה יותר את בחירותייך.
בהצלחה וחג שמח ומבורך,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)