לא מצליח עם בנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח עם בנות
    אור
    29/05/2011

שמי אור, אני בן 31. אני יוצא לדייטים לעתים רחוקות, ושזה קורה זה אף פעם לא מגיע לדייט השני. כאילו שאני משדר משהו לא מספיק טוב. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח עם בנות

הוספת תגובה

• לא מצליח עם בנות - תגובה

אילה אורי
    29/05/2011

אור שלום רב,

תודה על שאלתך המעידה על כנות ורצון אמיתי להבין ולפתור ולשפר את התחום הזה בחייך.

מה שאפשר וכדאי לעשות הוא לזהות ולהבין קודם כל את תפיסותיך, אמונותיך ורגשותיך
    לגבי עצמך, לגבי זוגיות ולגבי עצמך בזוגיות.

האם לדעתך יש קשר בין העובדה שאתה יוצא לדייטים לעיתים רחוקות לבין מה שקורה בדייט עצמו, שאולי מוביל לכך שלא יהיה דייט שני?

אם כן, משהו הקשר לדעתך? הקשר יכול להתבטא בהתנהגותך לפני, אחרי ובמהלך הדייט, למחשבותיך ואולי גם לרגשותיך, אם אתה מצליח לזהותם בהקשר זה.

אני לא בטוחה שניתן לפתור את העניין בפורום, אולי רק להתחיל לזהות ולהבין את מקור הקושי.
    כיוון שזוגיות מעסיקה אותך, המלצתי היא שתיפגש מספר פעמים עם מטפל/ת מוסמכ/ת ב- NLP ודמיון מודרך על מנת לטפל בקושי או בחסימה שתזהה בהקשר זה.
    המטרה שתוכל להציב לעצמך בטיפול עשויה להיות להרגיש חופשי ומשוחרר ליזום דייטים או להיענות להזמנות, לצאת וליהנות בדייט אפילו ללא קשר להמשך, ולאפשר לעצמך הזדמנויות ליצור בחייך את הזוגיות שתרצה.

בברכה חמה,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו