מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי מעוניין להירשם לקורס NLP?ורד אביגדול06/06/2011
היי לכולם, שבוע טוב :)
יצא לי לעקוב פה אחר דיונים..התחום עצמו התחיל מאוד לעניין אותי (אני אישית צריכה לפתח את הביטחון העצמי שלי, אם אני רוצה שהעסק אצלי יתחיל לתקתק).
נתקלתי באתר שמציע מבצע 50% על קורס NLP מלא (כפי שכתוב מדובר על 12 מפגשים). מישהו רוצה אולי להתחלק?
עשיתי תחקיר קצר על המרצה ליאור ברקן, והבנתי שהוא אישיות רצינית בתחום. אשמח לתגובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי מעוניין להירשם לקורס NLP? - תגובה
זהבית טוב03/09/2011ורד
טוב שהחלטת לפנות ללמודי NLP
אני בטוחה שזה יעשיר אותך ויאפשר לך להרחיב את אפשרויות הבחירה שלך.
כמה שעות כולל כל מפגש בקורס שאת מדברת עליו?
ולמה הכוונה בלהתחלק?
בכל מקרה בהצלחה.
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימוד NLP אצל ליאור ברקן ואמיל קפון
אייל רחוביצקי13/06/2011קודם כל ברכות על ההתעניינות בתחום שיכול להזניק את החיים שלך קדימה אם רק תבחרי לעשות כך עכשיו.
אני למדתי אצל ליאור ואמיל והיום כבוגר קורס MASTER PRACTITIONER אני בהחלט יכול להמליץ בחום
אני לא מכיר בית ספר טוב יותר בתחום מכיוון ששיטת הלימוד והאינטגרציה שם מלמדי לא קיימת במקומות אחרים .
כמוכן האיזון בין הצד הטיפולי והעסקי יוצר יתרון משמעותי על בתי ספר אחרים
מי שרוצה מידע נוסף מוזמן לפנות אלי
אייל רחוביצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע איפה עוד למדת
אלי26/08/2011אבל כאחד שלמד בכמה בתי ספר,
אני יכול לומר לך שהקורס של ליאור ואמיל שהיה הקצר ביותר היה גם השטחי ביותר שפגשתי.
אמנם בהתחלה הייתי בטוח שזה הקורס הטוב ביותר - עד שנתקלתי בקורסים אחרים!
ב NLP+ הם הלכו הרבה יותר מעמיק בצורה משמעותית לכל מי שרוצה להיות מטפל טוב וכך גם אצל אריה כגן
ושמעתי שאצל מיקי ברקל אפשר ללמוד גם למטרת השפעה ומכירות.
כל הקורסים הללו הם פי כמה וכמה הרבה יותר מעמיקים!
תעשה חיפוש באינטרנט ותבחן איך בדיוק מלמדים בבתי הספר האחרים, אתה עלול לגלות שהמיומנויות והידע שלך יחסית נמוכים לתלמידים של בתי הספר האחרים.
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך להשמיץ
אייל רחוביצקי30/08/2011אני מרוצה מאוד מהמקום בו למדתי , כמו כן אני שמח שאתה מרוצה מהמקום בו למדת.
למזלנו בעולמנו לכל אחד מותר שיהיו שיקולים אחרים בבחירת המקום בו ילמד.
אי יכול להשביע את דעתך לגבי ידע שלי. לטעמי קיבלתי המון מהלימוד במקום בו למדתי וכמו כן קיבלתי את הכלים להמשיך ולהתעמק כמו שאני עושה בשנים האחרונות בנוסף.
אני רוצה לציין שלימודים בסיסיים הם לימודים בסיסיים ומעבר לכך יש צורך במאות שעות תרגול והשקעה ולימוד וחזרה ועשיה.
בנוסף מכיוון שלכל אחד מטרה שונה בכניסה ללימודים טבעי שהתוצאות יהיו שונות.
אם אתה לא היית מרוצה מהלימוד שלך זה חבל אך כפי שאתה מציין היום אתה מאושר ומרוצה אחרי שלמדת בהרבה מקומות אחרים ואם כך הדבר הרשה לי לשאול למה היה צורך ללמוד ב4 מקומות שונים כפי שציינת.
לא חבל על הכסף שלך ?
ואם זה לא המצב ולא למדת שם האם הגיוני שתשפוט ?
שיהיה לך יום טוב ולכל מי שמתענין בתחום אני בפירוש ממליץ לדבר עם מי שמובל את מסלולי ההכשרה כדי להבין יותר טוב למה לצפות בכל אחת מההכשרות כי קורס בסיס ניתן ללמוד בשבוע וניתן בשנה תלוי לאן הולכים, אך קחו בחשבון שהעיקר מה עושים עם מה שלומדים ולא רק לדעת תיאוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך להשמיץ - תגובה
זהבית טוב03/09/2011שלום לכם
כמה הארות:
מאוד מעשיר ללמוד אצל מספר מנחים
קורס NLP Practitioner נע בין 90-120 שעות
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)