מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- NLP ככלי עזר למכירות ובכללינתי07/06/2011
שלום :)
אני עובד כנציג מכירות ושמעתי שבשיטת NLP אפשר להשפיע על דעות של אנשים ולגרום להם לעשות מה שהם רוצים על ידי דברים שאני עושה ואומר.. בנוסף הבנתי שזה יכול לעזור גם עם בחורות..
לא שיש לי בעיה עם אנשים בכללי אני מאוד חברותי אני פשוט רציתי לדעת איך לשפר את יכולת השכנוע שלי ואם השיטה הזאת יכולה לעבוד בשבילי....
על איזה ספר בעברית את ממליצה לי??
תודה רבה מראש!!! :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NLP ככלי עזר למכירות ובכללי - תגובה
אילה אורי09/06/2011נתי שלום רב,
לדעתי יכולת השכנוע שלנו תלויה בראש וראשונה בשכנוע הפנימי שלנו עצמנו שמה שאנו אומרים, וכמובן מה שאנו חושבים ומאמינים בו עוד לפני שאנו אומרים אותו, הוא נכון ואמיתי. כשאנו מביאים את האמת שלנו, המסר הזה עובר לאחרים.
בעיניי NLP לא נועד להשפיע על דעות של אנשים ולגרום להם לעשות מה שאנחנו רוצים (האם לא לכך התכוונת? כתבת "לגרום להם לעשות מה שהם רוצים"), ואם משתמשים בו למטרה זו, הרי שעלול להיות בכך אפילו ניצול מסויים לרעה של מערכת כלים שעשויה להוביל לשינויים נפלאים, מצמיחים ומעצימים.
האם באמת היינו רוצים לגרום לאחרים לעשות את מה שאנחנו רוצים?
או שהיינו מעדיפים להעביר את המסר שלנו ואת עצמנו באופן שיאפשר להרבה אנשים להגיד לעצמם " את זה אני רוצה"? שהרצון הזה יהיה חופשי ויהיה מבוסס על הבחירה שלהם?
אני מקווה שאתה יורד לסוף דעתי. לדעתי אין דרך באמת לגרום למישהו לעשות משהו,
וזה צריך להיות בתודעה שלנו, בין אם אנחנו מטפלים ובין אם אנו אנשי מכירות, אחרת נוצר לחץ בקשר עם הלקוחות או המטופלים ואנחנו עצמנו מהצד המטפל או המוכר נידונים לא פעם לאכזבה. במילה אחת - "לשחרר"...
דרך ה- NLP ניתן ללמוד כלים ליצירת קשר טוב ומהיר עם אנשים, ויחד עם זאת הכלים לא מחליפים את ההתכוונות, את ההקשבה האמיתית, את הזיהוי של התגובות, את שאילת השאלות הנכונות.
הספרים בעברית שאני ממליצה עליהם: "הכוח הטמון במוח" מאת ריצ'רד בנדלר (ממפתחי ה- NLP), "להעיר את הענק שבפנים" מאת אנתוני רובינס ו"התשובה" מאת ג'ון אסאראף ומאריי סמית.
בברכה ובהצלחה בכל התחומים,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהNLPעסקי
אייל רחוביצקי13/06/2011NLP הוא בראש ובראשונה אוסף של כלים שמטרתם להשפיע וכמו שסכין יכולה ביד מנתח אומן לעשות פלאים וביד אחרת לעשות שמות גם הNLP
מי שרוצה ללמוד איך להיות אדם משפיע יותר ואפקטיבי יותר בחיים ימצא בתחום את מה שהוא מבקש ואף הרבה הרבה יותר
אם אתה רוצה להשתמש בNLP לצורך מניפולציות לא טובות זה יחזור אליך בצורה לא טובה , אם תחליט להשתמש בו ליצירת שינויים טובים זה ישפיע עליך לטובה .
למידע נוסף ניתן לפנות אלי
אני אשמח לעזור במידה ואוכל או להפנות לעמיתים מיומנים בתחום
אייל רחוביצקי
Master practitioner of NLP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)