בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
    סמי כהן
    09/05/2020

    שלום ד"ר. גיל 55 סובל מלחץ דם גבוה ודפק מהיר, גם מקבל תרופות אוסקר פללוס וררדילוק וכולסטרול גבוה 250. לפני 8 חודשים עברתי ניתוח כריתה של בלוטת מגן בגלל קשרית ממצא פצולוגי ממאיר. רופא שלח אותי למיפוי לב, הוא חושב שצריך לעבור צינתור. אובחנתי במיפוי לב פיענוח כתוב הפרעת קליטה הפיכה בשטח באזור אינפרולרלי, איסכמיה קלה, ממצא חיובי לחץ דם בזמן אחרון לא יציב 154.92 דופק 85 לאחר מדידה 2 דר האם אני צריך צינתור? אבחנתי כלפי ממצא כזה יש לציין שאני סובל גם מכאבים בחזה צד שמאל. תודה ד"ר, אני פונה בגלל שעקב הקורונה מרפאת לב הייתה סגורה והתור נידחה לחודש יולי. האם אפשר לקבל הסבר? תודה ד"ר.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שלום רב

    ד``ר אביב מגר
    10/05/2020

    לפי תאור הממצאים נראה שיש לך בעיה אבל כדי לתת לך תשובה יותר מדוייקת צריך לבדוק אותך ולראות את ממצאי המיפוי ממליץ שתיבדק על ידי קרדיולוג בהקדם

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


