פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה
    טל
    25/01/2011

אני נכה צהל" ואני סובל מגרד איום שכל רופאי העור לא פתרו לי את הבעיה
    כולל פרופסור קיוותי מאיכילוב במרפאת אלרגיה כאשר תוצאות בדיקת הדם שלי מראות
    Ig-E TOTAL 240.7U/MLו
    כיצד אוכל לקבל אליך הפניה ממשהב"ט כמיפלט אחרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה

הוספת תגובה

• אורטיקריה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    27/01/2011

שלום טל

מצטערת לשמוע שלרופאים אין תשובות לבעיות עור
    תמיד מגיעים אלי אנשים עם בעיות חומורת אחרי שנים וביקורים אצל טובי הפרופסורים
    אתה צריך לברר אצל שימרית במשרד הביטחון

בברה אדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

שירה
    31/01/2011

אני אשמח לעזור לך בנושא.
    תרשום בבקשה את המייל שלך ואכתוב לך.

שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הרמדי הזאת גם קשורה לקנאה?
    עדיה
    25/01/2011

שלום
    אני נוטלת nat-mur
    יש שיפור במצב רוח ובאנרגיה, עדיין אין שיפור בסימפטום הפיזי. שאלתי היא : האם הרמדי הזאת גם קשורה לקנאה ? תודה

הוספת תגובה

• nat-mur - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    25/01/2011

שלום עדי

לא הייתי אומרת שקנאה זה הצד החזק של הרמדי הזאת ממש לא
    יותר אהבה נכזבת
    תקיעות בעבר
    סגרות
    קושי ביצירת קשר
    יש כן טינא או נטייה לנקמה קצת
    לא ממש קנאה בצורה שאני הייתי נותנת אותה למצב בולט של קנאה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עדיה
    25/01/2011

המטרה שלשמה הגעתי לטיפול היא מיומה ברחם. ביינתיים אין שיפור . האם יש קשר בין הרמדי לבין מיומה ברחם? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• nat-mur - תגובה

כרמית ברלין
    27/01/2011

הי עדי,

לדעתי מאד קשה להתרשם משאלתך ומהקשרה. חסרה כאן אינפורמציה בשביל לקבוע פה משהו.
    אם חל אצלך שיפור במצב רוח ובאנרגיה זה נראה שדווקא הכיוון בטיפול הוא נכון (שוב למרות שמאד קשה לקבוע). אין לי מושג מה היו הסיבות שלפיהן החליט המטפל שלך לתת לה nat-mur אבל אני הייתי ממתינה עוד בכדי לראות לאן זה מתפתח. לעתים, דווקא שינוי התחלתי ברמה הנפשית עדיף ונכון יותר משינוי ברמה הפיזית. אבל שוב הכל יחסי.
    לגבי קנאה ושאלתך, המתיני בסבלנות!!!

בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Lymphomyosot
    תרופתית
    24/01/2011

שלום
    רציתי לשאול האם טיפות Lymphomyosot יכולותל לסייע לבלוטת לימפה נפוחה מזה כשנה (לא נמצאה סיבה אצל רופא קונבנציונלי)?

לקביעת תור
    סגירה
    Lymphomyosot

הוספת תגובה

• Lymphomyosot - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/01/2011

שוב לצערי -יש ציפיה לפתרונות קלים לקיחה של אישה מרשם בהמלצה שלנו
    אסור לנו להמליץ על מרשמים ואו על תרופות ואו על כול דבר ללא הבנה עמוקה של המקרה כול נפיחות של בלטוה ואו כול דבר אחר צריך להיחקר בצורה הומאופתית ביסודיות לפני שנותנים איזה שהיא המלצה לקחת ואו לעשות משהו בנידון וגם אם הרפואה לא מצאה מהוא הגורם זה לא אומר דבר מבחינה הומאופתית

לכן ממליצה לגשת להומאופת מומחה-אחרת סתם יכול להיגרם נזק

בברכה ובהצלחה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפלו היל
    גלית
    24/01/2011

האם ניתן לקחת אינפלו היל בהריון (שבועות ראשונים) למניעה ובמקרה הצורך לטיפול?

לקביעת תור
    סגירה
    אינפלו היל

הוספת תגובה

• אינפלו היל - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    24/01/2011

אני מצטערת

כול דבר שהינו טיפולי בפרט בהריון אני נמנעת מלתת תשובה כי זה לא מקצועי לענות על סמך חוסר היכרות עמוקה עם המקרה וזה יכול לגרום נזק

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגפת השפעת - לטפל אחרת ובהצלחה
    מרפאת דר פריד
    20/01/2011

בעקבות הדאגה הקיימת בציבור ממחלת השפעת ומסיבוכיה החלטתי לבדוק את יעילות הטיפול ההומאופתי שניתן במרפאתי לחולי השפעת, בתקופה שבין 12.11.10-14.1.11

חולה בשפעת הוגדר כל מטופל אשר סבל לפחות משלושה מהתסמינים הבאים: חום, עייפות וחולשה משמעותית, כאבי גוף קשים, כאבי ראש, תסמינים בדרכי נשימה עליונות (שיעול, כאבי גרון) ו/או תסמינים בדרכי העיכול (כאבי בטן,בחילות, הקאות).

לכל מטופל הותאם באופן אישי טיפול הומאופתי עפ"י מאפייני מחלתו. המטופלים לוו ע"י צוות מטפלי המרפאה בכל תקופת המחלה עד להחלמתם.

בבדיקה בדקנו כמה מהמטופלים השתפרו שיפור משמעותי תוך 72 שעות, מה היתה חומרת מחלתם עפ"י הרגשתם ודיווחם, כמה נאלצו להשתמש באנטיביוטיקה בשל סיבוכי השפעת ובאיזה אופן התבצע הטיפול ההומאופתי.

סיכום תוצאות הבדיקה:
    בתאריכים 12.11.10-14.1.11 טופלו במרפאת ד"ר פריד לטיפול הומאופתי 87 מטופלים בשל שפעת

70 מטופלים (כ 80%) השתפרו שיפור משמעותי תוך 72 שעות מתחילת המחלה לפי הפירוט הבא:
    47 מטופלים (כ 54%) השתפרו בתוך 24 שעות.
    12 מטופלים (כ 14%) השתפרו בתוך 48 שעות
    11 מטופלים (כ 12.5%) השתפרו בתוך 72 שעות
    17 מטופלים (כ 19.5%) אין מידע לגבי מהירות השיפור

48 מכלל המטופלים (כ 55%) תארו את חומרת השפעת שעברה עליהם תוך כדי הטיפול ההומאופתי כקלה.
    31 מכלל המטופלים (כ35.6%) תארו את חומרת השפעת שעברה עליהם כבינונית
    6 מכלל המטופלים (כ 7%) תארו את חומרת השפעת שעברה עליהם כקשה.
    לגבי 2 מטופלים אין מידע לגבי חומרת המחלה.

3 מטופלים (כ 3.4%) קיבלו בנוסף לטיפול ההומאופתי, אנטיביוטיקה בשל הסתבכות השפעת לדלקת אוזניים ולדלקת בדרכי הנשימה.

46 מטופלים (כ 53%) נעזרו בשרותי החירום הטלפונים של המרפאה והטיפול התבצע רק דרך הטלפון.
    41 מטופלים (כ 47%) נבדקו במרפאה והמשך המעקב והטיפול היה טלפוני.

לסיכום
    מגפת השפעת הנוכחית היא מהקשות שחווינו בשנים האחרונות. בנוסף לסבל הנגרם מהמחלה, רבים מהמטופלים או הוריהם חוו בתקופת המחלה דאגה רבה וחששו מסיבוכים של השפעת.
    ערכתי את הבדיקה הזו כדי לבדוק קודם כל לעצמי, מהי יעילות הטיפול ההומאופתי הניתן לחולי השפעת.
    תוצאות הבדיקה מחזקות את התחושה שהומאופתים רבים שותפים לה, שכאשר הומאופתיה נעשית בצורה מקצועית ומושכלת, עפ"י חוקי ההומאופתיה הקלאסית, וכאשר המטופל נמצא בתהליך טיפולי מסודר, הריפוי וההקלה מהסבל הם משמעותיים ביותר בעקבות הטיפול ההומאופתי.

בברכה,
    ד"ר יעקב פריד

הוספת תגובה

• מגפת השפעת - לטפל אחרת ובהצלחה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    20/01/2011

כול הכבוד ד''ר פריד
    ישר כוח

יש לציין שבמידה והחולה הינו מבוגר הורה מבוגר -או ילד צעיר בגן או תינוק
    שאתם דואגים לשלומו ופוחדים לקחת אותו לכול הומאופת - קיימים היום בכול קופות החולים ובתי החולים הומאופתים שהכשרתם הראשונית היא של רופאים MD

במקרים של אנשים מבוגרים חלשים נשים בהריון תינוקות ילדים קטנים
    ואנשים רגשיים במיוחד שפוחדים לקחת סיכון וללכת להומאופת שאיננו רופא

ההמלצה שלי היא ללכת להומאופת שהינו רופא באחד מהמקומות המסודרים
    וכדי להקדים תרופה למכה לפני החורף ואו ממש עם התחלת השפעת לא לחכות לגשת מידי לטיפול הומאופתי -שיעשה חיסון כללי למערכת החיסון וכך לודא שהמחלה לא תתפתח ואו שתמנע מבראשית באמצעות מערכת חיסון בריאה וחזקה

עלויות הטיפול הינן מאוד נמוכות במקומות המסודרים ויחסכו לכם ימי עבודה דאגה ריצות לבית חולים ועוד
    בברכה
    ד"ר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה מודרנית והומאופתיה קלאסית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    20/01/2011

לשאלה שהופנתה אלי בנושא

מה עדיף
    מניסיון רב שנים שני התחומים עובדים במידת יעילות שווא בכול הנוגע לטיפול בשפעות
    ולא רק - אלא בקשת רחבה של נושאים אחרים החלים על גוף ונפש

אם ההומאופת בעל ניסיון - כול כלי בידיו משרת בצורת שוות ערך את המטרה
    והיא הבאת ריפוי מלא וסדר מלא למקומו
    הומאופתיה מודרנית וקלאסית שתיהן משרתות מטרה זו באופן זהה ומלאה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מנטרלים את האלכוהול?
    א
    17/01/2011

שלום!
    אני עם דלקת גרון וצריכה לקחת תרופה הומיאופטית עם אלכוהול וזה ממש מגעיל אותי
    מה עושים כדי לנטרל? האם אפשר לשפוך מים חמים או משהו כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    איך מנטרלים את האלכוהול?

הוספת תגובה

• איך מנטרלים את האלכוהול? - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    17/01/2011

שלום

אפשרי לבקש מבית המרקחת להכין באחזו ממש נמוך של אלכוהול 5% או על בסיס מים בלבד. ואו לחילופין לקחת לגימה של מים מנראלים יחד עם הרמדי אם זה בטיפות

אופציה אחרת כדי להתייעץ אם המטפל שלך

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מנטרלים את האלכוהול? - תגובה

כרמית ברלין
    17/01/2011

הי ותודה על פנייתך,

ניתן להזמין את הרמדי בגרגרים. הם מתוקים וידידותיים.

כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מידע על רודיולה
    סערון
    15/01/2011

האם הוא משפיע מהר ? (כמו קלונקס לחרדה ?)
    האם הוא מסוכן בדרך כלשהי?
    אפשר לשתות אלכוהל אחרי נטילה שלו ? אם כן אז כמה זמן אחרי?
    אם זה חזק לי מדי,האם אני יכול לקחת קלונקס ?
    תודה רבה
    ושבוע מצוין

לקביעת תור
    סגירה
    קצת מידע על רודיולה

הוספת תגובה

• קצת מידע על רודיולה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    16/01/2011

שלום

אני נמנעת - מלענות סורי
    רק מי שמגיע אלי לטיפול אוכל לתת לו הנחיות טיפוליות שהם בעצם מה שאתה מבקש

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב לילדה בת 2.3
    ענבל
    15/01/2011

שלום.
    ביתי בת השנתיים ושלושה חודשים סובלת לעיתים משיעול המטופל באנילציות עם בודיקורט וטורבלין.ומטופלת ע"י מומחה לילדים.
    האם קיימת המלצה להוריד את מרכיב מוצרי החלב(חלב פרה) מהתפריט לילדים הסובלים מבעיות דומות? ואם כן לאיזה תחליפים?

לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי חלב לילדה בת 2.3

הוספת תגובה

• מוצרי חלב לילדה בת 2.3 - תגובה

כרמית ברלין
    16/01/2011

הי ענבל ותודה על פנייתך,

ההתוויה לגבי מוצרי חלב שנויה במחלוקת. ישנם הטוענים שמוצרי חלב פרה אינם מתאימים לבני אדם ויוצרים בעיות רבות של ליחות, נזלות וכו'....

מהנסיון שלי, הדברים הם לא חד משמעים. ישנם ילדים שרגישים. ישנם ילדים שסובלים מבעיות נשימה ואכילת מוצרי חלב מחמירה אותם עוד יותר.

2 הצעות לי אלייך - כנסיון הפחיתי בשלב זה מוצרי חלב פרה וראי אם זה משנה את מצבה של בתך.
    - התחילי איתה בטיפול הומאופתי. טיפול הומאופתי הוא טיפול עמוק אשר מרפא בעיות כגון אלו המתוארות על ידך.
    טיפול בבודיקורט ואינהלציות של סטרואידים, לא יבריא את בתך. ההומאופתיה בהחלט יכולה לעשות זאת.
    יש לי נסיון עשיר בזה ואשמח לעזור לך אם תרצי.

בהצלחה

כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב לא גורמים לליחה או לשיעול

המחלקה המדעית
    17/01/2011

אין הוכחה מדעית למיתוס הרווח בדבר הקשר בין צריכת חלב ומוצריו לבין מחלות דרכי הנשימה העליונות (נזלת, דלקות אוזניים, אסטמה). קיימת תפיסה חסרת בסיס מדעי שמוצרי חלב מגבירים ייצור ריר על ידי מערכת הנשימה, ועל ידי כך מחמירים את חסימת דרכי הנשימה ואת הסימפטומים של אסטמה. תפיסה זו גוררת אנשים רבים להימנע מצריכת מוצרי חלב לשווא או לחילופין, למנוע אותם מילדיהם.
    מחקרים קליניים רבים בדקו האם לצריכת חלב ומוצריו יש השפעה על החרפת סימפטומים אסמטיים או הרעה כלשהיא בתפקודי נשימה בקרב מבוגרים וילדים שלא סובלים מאלרגיה למוצרי חלב. במחקרים אלו לא נמצא כל קשר בין התופעות הנ"ל לצריכת חלב.
    תופעות במערכת הנשימה נצפו רק בקרב אנשים שנמצאו כאלרגיים לחלבון חלב ותופעות אלו הופיעו עם צריכת מוצרי חלב והפסיקו מיידית עם הפסקת הצריכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב לא גורמים לליחה או לשיעול - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    17/01/2011

יש הרבה הוכחות - תלוי מי ממן את המחקרים המדעיים ומה האינטרס הכלכלי והציבורי שלו =לאיזה דעת קהל ציבורי הוא רוצה להגיע -העומד מאחורי מימון המחקר -כידוע תוצאות של מחקרים הם דבר שיכול להיקנות על ידי גורמי מימון שיש להם אינטרס להראות שהכול בסדר במוצרים שלהם גם הם זה לא בדיוק כך

וזה לא עונה על השאלה שלך -כן חלב גורם ליחה -גם ברפואה הסינית יש לך הוכחות רבות וכדאי להימנע ואו להמעיט לא רק ממנו אלא גם ממוצרים המכילים סוכר לבן קמח לבן שגם הם גורמי ליחה

בהצלחה
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החרפת תסמינים
    אירייס גל
    09/01/2011

שלום רב
    אני נמצא בטיפול הומאפטי,והוחלפו מס' דברים אבל לא סיעיו בטיפול בבלפריטס
    השבוע קיבלתי רמדיס ומיד צרבו לי העינים,האם מדובר בריאקציה,החמרה או החרפה,האם מומלץ להפסיק מיד את הטיפול ולשוחח עם הומפת מטפל?
    האם הומאפת אמור לציין בפני המטופל מהם רכיבי החומר הנלקח ?
    בברכה
    רוברט גל

לקביעת תור
    סגירה
    החרפת תסמינים

הוספת תגובה

• החרפת תסמינים - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    16/01/2011

שלום

מיכוון שאני יודעת שאתה מתחזה ומופיע בשמות שונים בפורום זה אם שאלות סביב אותו נושא ואני גם יודעת מי אתה -אנא פנה להומאופת שלך לקבלת מידע

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז
    שירה
    08/01/2011

שלום,
    כיום אני בת 21. סובלת מהפרעות קשב וריכוז (די חמורות - לפי מה שנראה באיבחונים).
    בנוסף יש לי כל מיני בעיות בריאות. המליצו לי להגיע לטיפול הומאופאתי. מעולם לא שמעתי על השיטה.
    רציתי לדעת אם ניתן לקבל טיפול מקופ"ח או שזה פרטי?
    ומה המחיר? אני יודעת שלא ניתן לדעת במדויק אבל לדעת באיזה סדר גודל המחירים נעים.
    תודה ושבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    09/01/2011

שלום שירה

את בהחלט יכולה לפנות לקבל טיפול הומאופתי בקופת החולים שלך ולברר שם המחיר
    בפרטי המחירים נעים בין 250-1000שח לפגישה תלוי ברמת ושנות ניסיון של המטפל

בהצלחה

אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

שירה
    09/01/2011

את יכולה בבקשה להסביר לי כיצד מתבצע הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית לטיפול הומאופתי?
    לאורה
    04/01/2011

היי, בתי בת שנה וחצי, סובלת מחסימה בצינורית הדמעות. היינו אצל רופאה הומאופתית במכבי טבעי וקיבלנו תרופות הומאופתיות. את הטיפול התחלתי אתמול, והבוקר הקטנה קמה עם עפעף נפוח, אדום/סגול, נראה כמו עקיצה אך אתמול זה כלל לא הופיע. ייתכן שמדובר בתגובה אלרגית לטיפול ההומאופתי? אני מאד בלחץ מזה והרופאה עובדת רק אחה"צ

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית לטיפול הומאופתי? - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    04/01/2011

שלום לאורה

אין כזה מושג תגובה אלרגית לרמדי הומאופתית
    ואולי זוהי באמת עקיצה -ובכל מקרה -מקרה שמטופל אצל רופא הומאופת
    רצוי שתחכי ותגשי אליו היום אחרי צהרים -אנחנו לא יכולים להתערב במקרה וטיפול של מישהו אחר - ובכול מקרה שיש בעיה בזמן טיפול הומאופתי שנראת לך יוצאת דופן את מחוייבת לפנות לרופא המשפחה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    גלי
    03/01/2011

שלום, ידוע לי כי ישנם צמחים שאינם ממומלצים לשתיה בזמן הנקה, כמו מרווה למשל. רציתי לברר לגבי: נענע ולואיזה. כמו כן האם בסדר לשתות תה אדום (רויבוש)? תודה מראש על ההתייחסות,

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    03/01/2011

שלום גלי

זהו לא תחום התמחותי לכן אני מנועה מלענות
    אולי מישהו אחר יענה -רצוי שתשאלי בפורום שמתמחה ברפואה סינית וצמחים

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה בטיפול הומאופתי...
    רונן
    26/12/2010

שלום רב ותודה מראש על עזרה.
    אני בחור בן 29 הסובל מהרבה בעיות גופניות,הרפואת הקונבנציואנלית לא עזרה פניתי להומאופתיה, טופלתי במספר תאופות אצל טובי ההומאופתים שיש. אך ללא עזר, הגוף שלי מאוד מוזר שאפילו הם היו בהלם מחלק מהתגובות שלי, ניסו עליי כל מיני מינונים אך זה בעייתי הגוף שלי כ"כ רגיש שסתם דוגמא...יש לי בעיות במיתרי קול,נעלם לי הכל כשאני מדבר, CHELODINIOUM MAJUS LM2 שבעבר זה לא דגדג אותי אפילו, הפעם זה גרם למצב במיתרי הקול להחמיר, והתופעה פשוט לא נעלמת, כבר עברו 4 חודשים מאז ששתיתי את התרופה,התופתע לוואי פשוט לא נעלמות מהגוף שלי או שלוקח לי המון זמן להפתר מהן בגלל הרגישות שלו, אני יודע שרק הומאופתיה קלאסית יכולה לעזור לי כי אני מאוד רגיש נפשית וסיכוי מאוד גדול שבגלל זה מצבי הבריאותי הרגיש.
    אבל אני כ"כ מפחד מהתופעות לוואי הזוועתיות שיש לי, כי פשוט לוקח להן המון זמן להעלם אם בכלל, אני פשוט מאיוש. אשמח לזערה שלכם במקרה אחד..
    בעיית המיתרי קול הכי מציק לי כרגע, יש משהו למצב אקוטי שאפשר לקחת כמו למשל ARNICA ן RUTA לכאבים אבל רק שמיועד למיתרי קול?
    הבעיה הזאת מאוד מגבילה אותי ומזיקה לחיים, אני כרגע שותה HOMEOBOX שמשלב כמה תרופות הומאופתיות אבל זה עוזר חלקי, תודה רבה.

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה בטיפול הומאופתי... - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    27/12/2010

שלום רונן

אוכל לעזור לך רק בהגעה לטיפול מסודר
    לא נוהגת להמליץ על טיפולים בפורום שהלקיחה של הרמדי נעשת ללא פיקוח

ויש פתרונות פשוט לא הגעת לאדם הנכון עדיין
    בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפלוקס
    מ.א
    25/12/2010

שלום
    בני בן 3 חודשים,סובל מריפלוקס ולכן אינו רגוע,השינה שלו מאוד קלה ובוכה המון אנחנו לא יודעים עבר מה לעשות,קם כל שעתיים בלילה מבכי ואינו חוזר לישון ופולט המון.שוקל 5.070 ונולד במשקל 2.966 האם יש טיפול הומאופתיח ואם כן מה הוא מכיל?

לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

• ריפלוקס - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    26/12/2010

שלום

יש טיפול הומאופתי לריפלוקס ולבעיית שינה שנלוות אליו

לגבי מה זה מכיל כול מקרה לגופו אבל בעיקרון הומאופתיה עשויה

מאלמנטים טהורים וארגניים מהטבע -בבדיקות מעבדה ניתן לראות שאין שום חומר נלווה משום סוג כמו כן רמדי לא מכילה את החומר של אותו אלמנט אלא רק את האינפורמציה האנרגתית של אותו אלמנט.

אין צורך להאמין ברמדי כדי שהיא תפעל -אם היא נבחרה בצורה מדוייקת

נשמח לעזור
    אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרכוסים
    אסתי
    22/12/2010

שלום,

בתי, בת 8 חודשים עברה לפני לאחרונה 4 פרכוסים בשבוע (עם חום נמוך של 38)הכוללים אשפוז ובדיקות.
    האבחנה היא כי היא סובלת מאפילפסיה שפירית של ילדות וניתן טיפול בתרופת למיקטל למשך שנתיים.
    אציין, כי היא מתפתחת יפה, בריאה בד"כ , חייכנית וסקרנית.
    בנוסף, לחמותי היו פרכוסים כשהייתה תינוקת וזה עבר ללא טיפול.
    אני מאוד לא רוצה לתת לה תרופות.
    האם יש לזה טיפול הומואפתי?
    אשמח לכל תשובה.
    אסתי

לקביעת תור
    סגירה
    פרכוסים

הוספת תגובה

• פרכוסים - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    26/12/2010

שלום אסתי

כן בהחלט ניתן לעזור ולטפל
    אבל צריך עד שהיא מקבלת טיפול הומאופתיה
    צריך להשמע לרופאים

נשמח לעזור

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה