פורום הומאופתיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    לירן
    09/08/2010

אני בת 36, נוטלת כבר 3 חודשים תרופה נגד ריפלוקס שאובחן לפני חודש וחצי בבדיקת גסטרוסקופיה.כחלק מטיפול הומאופתי שהתחלתי לא מזמן נאמר לי שעליי להקפיד לא לאכול אוכל עם חומציות,חריף וכו'.אני מבקשת לדעת האם עם הטיפול ההומאופתי הבעיה שלי יכולה להיעלם? האם יש מצב בו אוכל לשוב ולאכול הכל או שעליי להיות מוגבלת לכל החיים בנושא התזונה אפילו אם הטיפול ההומאופתי יצליח? האם אתן מכירות מקרית בהן התופעה נפתרה כליל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

• ריפלוקס

ד``ר אדית מרלין דניאל
    10/08/2010

שלום שירן

כן אני טיפלתי באופן אישי בלא מעט מקרים -ויש ריפוי מלא לנושא
    כך שכול התשובות לשאלותיך מבחינתי הם חיוביות

המון הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור ו...שאלה נוספת

לירן
    10/08/2010

תודה רבה עם תשובתך.
    אני חיה בחו"ל כרגע.כאמור, אני מנסה טיפול הומאופתי כאן אבל במידה והוא לא יצליח האם תוכלי לטפל בי גם כשאני בחו"ל? אי אפשר לקנות פה תרופות הומאופתיות כי את התרופות הללו רק הרופאים המטפלים מכינים ונותנים במקום, אין להשיג אותן בבתי מרקחת מיוחדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בחוול

ד``ר אדית מרלין דניאל
    10/08/2010

היי שירן

אוכל לטפל בך. מבחינת הרמדי ההומאופתית -ניתן לשלוח לך את זה מהארץ
    אני בכול מקרה עובדת רק אם בית מרקחת כאן בתל אביב שעושה עבורי הכנות מיוחדות

ולפעמים אני עובדת גם בשיטת טיפול מרחוק
    עד שהרמדי מגיעה ליעדה כדי לא להשאיר את האדם ללא רמדי בכלל

ניתן ליצור עימי קשר ישירות למייל ולציין ששוחחנו על כך בפורום.

ואעזור בשמחה וככול יכולתי
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שוב

לירן
    10/08/2010

במידה והטיפול ההומאופתי כאן לא יעזור לי אשמח להיעזר בך.תודה על אדיבותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף פוליפנולים
    אופק
    09/08/2010

שלום, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה, אבל קראתי שפוליפנולים זה דבר בריא. אבל אני צורך את זה מהרבה מקורות:ביום אני צורך: שתי כוסות תה ירוק, אשכול ענבים ירוקים, 1-2 קוביות שוקולד מריר (70-75%), כוס יין אדום(לא כוסית קטנה), חצי בצל כרכום ושמן זית בסלט ולפעמים גם תפוח. אין סכנה בעודף צריכה של פוניפנולים?

לקביעת תור
    סגירה
    עודף פוליפנולים

הוספת תגובה

• פוליפנולים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    09/08/2010

שלום אופק

אם קראת שיש סכנה בעודף-אז מסתבר שייש סכנה בעודף-בכל מקרה הפורום שלנו הוא לא פורום בתזונה אלא בהומאופתיה ולכן שאלה זאת לא כול כך קשורה לכאן הייתי מפנה אותך לפורום שעוסק ספציפית בתזונה לשאול שם את השאלות

בברכה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נייר כסף או אפייה?
    אופק
    09/08/2010

שלום, שמעתי שנייר כסף (רדיד אלומיניום) מוציא חלקיקים רעילים בחום גבוה ולכן עדיף בתנור להשתמש בנייר אפייה, אך על קופסת נייר האפייה כתוב באזהרה שאסור להשתמש בו מעל 180 מעלות. בדרך כלל אני אכן משתמש רק בטמפרטורה זו, אך בכל אופן רציתי לשאול מה לדעתכם עדיף(פחות מזיק אם בכלל) או שיש לכם עצה אחרת.

ללא קשר, אם אני כבר כותב בפורום, רציתי לדעת אם שתיית תה ירוק לאורך זמן (בגלל הפעלת אנזימים בכבד) מפחיתה את ההאנגאובר לאחר שתיית האלכוהול?

לקביעת תור
    סגירה
    נייר כסף או אפייה?

הוספת תגובה

• נייר כסף

ד``ר אדית מרלין דניאל
    09/08/2010

שלום אופק

לצערי אני לא כימאית. כך שלא אוכל לענות לך על השאלות -תפעל כפי שרשום על המוצרים.
    אלומיניום ידוע כחומר רעלן מאוד מסוכן ולכן לא כדאי לעשות בו שימוש גם לא בסירים לבישול
    הוא כול כך רעיל שהוא אפילו יכול לגרום למצבי נפש קשים כמו סיכיזופרניה התאבדות חרדות

נסה להיכנס לסופר מרקאט אורגני ניצת הדובדן או להתקשר אליהם-יש היום המון המצאות ירוקות ולא מזיקות אולי מצאו גם פתרון לסוגיה זאת.

לשאלתך השניה -אין לי נסיון בזה אבל לא נראה לי שזה יעזור. לדעתי יעזור שתפחית כמויות אלכוהול -גם כדי לא להרוס את הכבד שלך -היכרתי באופן אישי אדם שהיה מכור לאלכוהול
    ראיתי באופן אישי לאיכן זה התדרדר ואיך גוססים מכבד שנהרס בגלל אלכוהול -לכן אני חושבת שבמקום לחפש איך לנטרל את הנזק שלא ניתן לניטרול -פשוט תנהג בתבונה עם הכמויות

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוטנציה הומאופתית
    יולי
    08/08/2010

שלום

האם ניתן לקבל הסבר לגבי פרדוקס הפוטנציה ?
    כיצד ייתכן שמרכיב שנמהל ביחס של 1:1,000 יהיה אפקטיבי יותר (1M)
    ממרכיב שנמהל ביחס של 1:100 ? (1C)
    הרי כמות החומר הפעיל בתמיסה זהה כמעט לכמות החומר במים רגילים...
    יש לזה הסבר ?

תודה והמשך ערב טוב
    יולי

לקביעת תור
    סגירה
    פוטנציה הומאופתית

הוספת תגובה

• דילול הומאופתי

כרמית ברלין
    12/08/2010

הי ותודה על פנייתך,

נקודת המוצא שלך שגויה לחלוטין. לא מדובר כאן בחומרים. או במשהו חומרי. הומאופתיה מטפלת במימד הרוחני של האדם והיא עושה זאת בעזרת רמדי שלמעשה דוללה פעמים רבות עד שלא נשאר בה חומר, כי אם רוח.
    מבחינת ההומאופתיה, ככל שהחומר דולל פעמים רבות יותר, הוא חזק יותר מבחינה רוחנית.
    מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי חוזק ברמדי
    רועי
    08/08/2010

שלום
    לפני כשנה הייתי ב2 מפגשים של טחפול הומאופטי וקבלתי את הרמדי asarum 200ch לטיפול בבעיות אוזניים(טינטון) מידי פעם אני לוקל את הרמדי כשהאוזניים שלי במצב לא טוב......הייתי רוצה לשנות את הפוטנץ ליותר חזק בשביל ניסיון......מה הפוטנץ החדש שאני צריך להזמין שיותר חזק מ200ch ?

לקביעת תור
    סגירה
    שינוי חוזק ברמדי

הוספת תגובה

• פוטנץ

ד``ר אדית מרלין דניאל
    08/08/2010

שלום רועי

אנחנו לא נונתים בפורום טיפול
    כול טיפול מחייב לקיחת מקרה בצורה מעמיקה ובדיקה אם בכלל הרמדי שאתה לוקח מתאימה
    ואם בכלל יש צורך לקבל אותה במינון או עוצמה מחוזקת -כול מצב בו תעשה פעולה באמצעות ייעות של פורום יכול להזיק לך. לכן אנו לא מייעצים בנושאים כאלו בפורום.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופטיה ומגרנות
    עידית
    08/08/2010

שלום, לבני בן ה-9 הסובל כבר שנה מכאבי ראש ובחילות התגלה תרשים מוח אפילפטי בבדיקת EEG בשינה. מכיוון שלא היה לו התקף, ושיש שיפור מסויים עקב דיאטה דלת גבינה צהובה שוקולד וקפאין, סבורים הרופאים כי בני סובל ממגרנות. אך אין שום הוכחה ודאית לכך
    בני עדיין סובל מדי יום מבחילה מתונה ואחת לכמה ימים גם כאב ראש
    האם הומאופטיה יכולה לעזור בענין? האם הומאופטיה יכולה גם לעזור לנו לאבחן האם הבעיה היא אכן מגרנות?
    אם כן האם יש סוגים שונים של רופאים הומאופטים ולאן מומלץ ללכת
    תודה
    עידית (מחיפה)

לקביעת תור
    סגירה
    הומאופטיה ומגרנות

הוספת תגובה

• מגרנה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    08/08/2010

שלום עידית

הומאופתיה יכולה לעזור בכך אך אנחנו לא עוסקים באיבחונים
    איבחון זה הליך רפואי שרק רופא עושה באמצעות של בדיקות

במידה ותרצי אשמח לעזור לכם
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה מיגרנות ואפילפסיה

כרמית ברלין
    12/08/2010

הי עדית ותודה על פנייתך,
    כהורה, מאד קשה לנו לראות את ילדנו סובלים ולמעשה ללא אבחנה ברורה לגבי מה יש להם בדיוק.
    חשוב לי שתביני, שמבחינת ההומאופתיה, לא תמיד חשוב לנו איך קוראים לבעיה איתה מגיע האדם, בעיקר חשוב לנו איך זה נראה ואיך זה מרגיש. מה מחמיר ומה מקל. ובכלל בגלל שהומאופתיה מטפלת במכלול של האדם ולא נקודתיתבבעיה או במחלה, אנחנו בטיפול מתייחסים בעיקר למאפיינים של האדם.בהתאם לכך אנחנו מתאימים רמדי הומאופתית.
    מכאן, לגבי שאלתך, ברור שהומאופתיה יכולה לעזור לבנך. ולפתור את הבעיה מהשורש. שוקולד קפאין וגבינה צהובה הם דברים שיכולים להקל, אבל לא פהביא את המצב לידי ריפוי או לפתור את הבעיה מהשורש. להומאופתיה יש את היכולת הזו.
    לגבי אבחנה - הומאופתיה לא מתעסקת בדברים האלה, את זה אנחנו משאירים לרופאים המתמחים בכך.
    אשמח לעזור, יש לי נסיון בטיפול באנשים הסובלים ממיגרנות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה
    אאאאאא
    03/08/2010

שלום
    אילו צמחים יכולים לעזור הן בטיפול אנטי דלקטי והן כטיפול בשל חוסר איזון הורמונלי ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    03/08/2010

כנל עבור טיפול תצטרך לתאם פגישה מסודרת

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת
    אאאאאא
    03/08/2010

שלום
    1. אילו צמחים יכולים לעזור בבעייה זו?
    2. אחרי כמה זמן ניתן לראות תוצאות?

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

ד``ר אדית מרלין דניאל
    03/08/2010

שלום

אני לא נותנת טיפול מעל גבי הפורום
    עבור טיפול מדוייק ומקצועי שגם יביא תוצאות צריך לתאם פגישה
    ולהגיע לתחקיר של לפחות שעתיים
    האם אתה מוכן לכך צור קשר

בהצלחה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה
    יונתן
    31/07/2010

שלום אני סובל כ שנה וחצי מאסטמה קלה לדברי הרופא אלרגי לקרדית אבק עצי זיית תיקנים ועץ אלון וציפור גן עדן ללא סיפור של אסתמה משפחתית וברצוני להפסיק עים התרופות הקונבנצויניליות מפני שהם מחמירים את מצבי ואני צריך להיות טלוי בהם

אמרו לי לשתות תה עים רוזמרין וזעתר ותימין העים זה נכון שצמחים אלה מרפאים אלרגיות

אשמח ליעוץ בברכה יונתן

לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה

הוספת תגובה

• אלרגיות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    01/08/2010

שלום יונתן

טיפול הומאופתי יסיים עבורך את הבעיה
    הצמחים יכולים להועיל אבל לא לרפא לגמרי

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת להומאפטיה אבל חשש...
    אייריס
    26/07/2010

שלום רב
    האם בטיפול בדלקת עפעפיים בעינים ניתן גם במינון נמוך להביא לתוצאות חיוביות?
    ואיך נקרא המינון הזה?
    האם ניתן מראש לנטרל ריאקציות לא נעימות אם המטופל רגיש,עדין,וחושש?
    רופא עינים שהיינו אצלו טען,שמדובר במצב שהוא "כרוני" האם להומאפטיה יש יכולת בטיפול במצבים מסובכים,או כאלה שנמצאים זמן ממושך בגוף?
    עד היום כל תחליפי הדמעות או טיפות ומשחות גרמו להחרפת הסיפטומים או לאלרגיה רופא העינים ציין קשר לעינים רגישות האם זה מסרבל את הטיפול?
    האם ההומאפת בזמן הטיפול מתחשב בחולה ומשתדל לתת לו את הטיפול העדין ביותר,במידה והוא מבקש זאת מראש?
    האם למימד זמן וסבלנות יש קשר לטיפול עצמו,והאם יש מחקרים,או תוצאות חיוביות בהומאפטיה לטיפול בדלקת עפעפיים וריפוי שלה,וזאת בניגוד לרפואה המודרנית?
    אודה לעזרה
    אייריס

לקביעת תור
    סגירה
    ללכת להומאפטיה אבל חשש...

הוספת תגובה

• הסירי דאגה מליבך

כרמית ברלין
    27/07/2010

הי איריס ותודה על פנייתך,

אשתדל לענות על כל שאלותייך.
    ראשית, הומאופתיה ככלל, איננה מטפלת נקודתית בבעיה או במחלה. היא מטפל באדם ובמאפייניו. כתוצאה מהטיפול במכלול של האדם, חווים שיפר הדרגתי ושינוי עד לריפוי הבעיה.
    ניתן לטפל בעזרת הומאופתיה גם ע"י מתן רמדי בפוטנץ (מינון) גבוה וניתן בפוטנץ נמוך. זה נורא תלוי בבעיה ושוב במכלול המאפיינים, ברגישות של האדם וכו'.... זה גם תלוי בהומאופת, ובדרך עבודתו. רובם לא מכירים את השיטה של מתן רמדי במינון יום יומי נמוך.
    לגבי ראקציות - ראקציה חריפה לא בהכרח חייבת להתקיים, שוב גם זה תלוי באופן עבודתו של המטפל. מנסיוני בעבודה במינונים יום יומיים נמוכים, ה"ראקציות" אם מופיעות הן קלות ולא משמעותיות.
    להומאופתיה יש את היכולת לטפל בכל עניין ודבר ובכל גיל ולכן השאלה לגבי המצב הכרוני היא חיובית.
    לגבי מימד הזמן והסבלנות - ישנם מצבים שמשתפרים מהר יותר וישנם מהר פחות, זה גם תלוי במידת הרגישות של האדם. הרעיון הוא שתחת הטיפול ההומאופתי ניתן לחוות שינוי ושייפור בכל רמות החיים. בדכ חודש וחצי ראשונים הם זמן סביר, פחות או יותר, להעריך איזשהו מצב של שינוי במשהו.
    בקיצור איריס, אל תחששי כל כך. ההומאופתיה היא מראש מגיעה בכוונה לעזור ומתוך כוונה טובה. הטיפול ההומאופתי הוא מאד עדין, הוא חסר תופעות לוואי, או סכנות.
    אני מציעה לך חגשת להומאופת מוסמך.
    אשמח כמובן להיות לעזר
    בהצלחה.
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בפולסטילה
    ליהי
    25/07/2010

שלום שמי ליהי בת 31
    אני מטופלת אצל נטורופטית (מכרה של חברה)
    לחיזוק מערכת החיסון, מחזור/הורמונלי
    חברה של הנורופטית היא הומאופתית והמליצה עבורי לפי מה שסופר לה על פולסטילה
    רציתי לדעת האם יש לה תופעות לוואי (הרגשתי שסבלתי מווירוס, כאבי ראש,כאבי בטן,בחילות,חולשה,חוםגוף-הזעה) הרופאה טענה שזה התקף חרדה דבר שסבלתי ממנו לפני שנה
    והאם המינון שהוצע לי 3 פעמים ביום* 10 טיפות הוא סביר?
    מצפה לתשובה
    תודה
    ליהי

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפולסטילה

הוספת תגובה

• פולסטילה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    25/07/2010

שלום ליהי

לצערי אינני יכוהל להתערב בטיפול של מטפל אחר ואו לחוות דיעה אני לא מכירה את כול המקרה לעומק ולכן לא אוכל לייעץ לך מה לעשות

אין תופעות לוואי לרמדיס הומאופתיות אולי היתה לך ריאקציה ראשונית זה אפשרי ואו חזרה של סימפטומים מהעבר שזה גם אפשרי

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פולסטילה

כרמית ברלין
    25/07/2010

הי ותודה על פנייתך,

אני חייבת לציין שנעשה כאן עוול גדול להומאופתיה. שכן הומאופתיה היא תחום רציני ברפואה המשלימה שיש בו כח ועוצמה לשנות ולהעביר את האדם תהליך של שינוי וריפוי. בשונה מתחומים אחרים ברפואה המשלימה. כל הומאופת טוב שטיפל באנשים עם הצלחה, חווה את כוחה של ההומאופתיה.
    צר לי וכואב לי לשמוע שזו ההתייחסות להומאופתיה. הצורה אליה הגעת לפולסטילה לא נראית לי מקצועית במיוחד. חברה של הנטורופתית ממליצה עבורך רמדי הומאופתית, בלי להכיר אותך ובלי לדבר איתך באופן ישיר? ואת מסכימה לקחת רמדי בצורה הזו?
    זה אומר הרבה על מידת המקצועיות והרצינות של הנטורופתית שלך ושל ההומאופתית החברה שלה.
    זה נכון שלרמדיס הומאופתיות אין תופעות לוואי, אבל עלי לציין בפנייך שכל דבר שיש בו פוטנציאל לעזור, יש בו פוטנציאל להזיק, אם לא ניתן בצורה הנכונה והמדוייקת. וכל הדברים הטבעיים כביכול, יכולים גם להזיק. וזה משהו שאנשים לא מבינים כיוון שהם חושבים שטבעי זה טבעי.
    המלצתי אלייך, אם את מעוניינת בטיפול הומאופתי, גשי למישהו מוסמך ומקצועי וקבלי את העזרה שמגיעה לך
    בהצלחה
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקזמה לתינוקת בת חצי שנה
    יסמין
    21/07/2010

שלום,
    הבת שלי אובחנה עם אקזמה בגיל חודשיים בערך. מאז אני מורחת לה קרם לחות עשיר על בסיס שמן הקלנדולה פעם-פעמיים ביום. לפני כחודש התחלנו עם הקורטיזון (לצערי) בהמלצת רופא הילדים.
    אנחנו כרגע חיים בחו"ל אך עוברים לארץ בעוד כחודש.
    אני מעדיפה להתחיל טיפול חדש (הומאופתיה) בארץ.
    יש לי מספר שאלות:
    1. מה את ממליצה לעשות בחודש שנותר? האם להמשיך עם הקורטיזון? ממידע שקראתי, הבנתי שהקורטיזון מחליש את המערכת החיסונית עם הזמן.
    האם כדאי פשוט להפסיק עם הקורטיזון עד שנגיע לארץ? איך אדע באילו מקרים כדאי מאוד למרוח אותו?("מצבי חירום")?
    2. האם יש לך המלצה באיזה סבון/שמן להשתמש באמבטיות? על איזה בסיס? מהניסיון שלי עד היום מצב העור שלה מחריף ביום שאחרי האמבטיה, לכן אני משתדלת לעשות לה פעם ביומיים ולא כל יום.
    אני משתמשת בסבון שהוא שמן אבל יש בו את כל החומרים הקונבנציונלים כמו פרבנים וכו'.

המון תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    אקזמה לתינוקת בת חצי שנה

הוספת תגובה

• אקזמה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    21/07/2010

שלום יסמין

מצטערת אסור לי להמליץ לך על הפסקת טיפול קונוונציונאלי לכן מומלץ שתעשי מה שהרופאים אומרים עד התגיעי לארץ ומשם תמשיכי לטיפול הומאופתי

לגבי סבון לכי לחפש משהו טבעי אורגני חסר ריח הכי היפואלרגני שישי בשוק שם -לא מכירה מה הם מוכרים שם חפשי אורגני היפואלרגני וללא בשמים.

סבון שהוא שמן לא טוב זה סותם את הנקבוביות ובכלל למרוח דברים שומניים על העור לא טוב סותם נקבוביות ומכניס את הרעלן לתוך הגוף

ממליצה לך בנתיים להתמקד בניקוי הגוף שלה באמצעות שתיית מיצים רבים של פירות ואכילת פירות וירקות. הפחתה של מצורים מהחיי -אכילה של מוצרים מהצומח ורצוי אורגניים.

אם תרצי אשמח לעזור לכם כשתיהיה כאן
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת פרטים ושאלות נוספות...

יסמין
    21/07/2010

אילו פירות וירקות את ממליצה? היא תהיה בת חצי שנה עוד חודש והתחלנו עם המוצקים לפני שבועיים. ובאיזה אופן לתת? חיים או מאודים?
    מה שהרופא המליץ זה לתת פירות וירקות בשלים מאוד ומאודים (ומעוכים כמובן) אבל יש רשימה די מוגבלת של מה מומלץ לתת בגיל הזה.
    כמו כן אציין שהיא ניזונה מתמ"ל נגד רפלוקס (אינפמיל).

מה דעתך על רחצה בים? האם יש סכנה בזיהום העור שלה?

מה שאת אומרת לגבי הדברים השומנים הוא פשוט ההיפך ממה שהרופא אמר. אבל מהניסיון שלי עד כה אין שום קורלציה בין כמות הקרם שאני מורחת לה לבין מצב העור שלה! זה פשוט מתסכל. היא מסוגלת לגרד איזור מסויים ותוך 10 שניות יש שריטות עם דם. מצד שני, אני לא רוצה לשים לה כפפות כל הזמן - בגיל הזה היא משתמשת בידיים כדי להתפתח.

אשמח לבוא אלייך כשנגיע לארץ.

שוב המון תודה על הייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי היא תהיה בת חצי שנה עוד

יסמין
    21/07/2010

*שבוע*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים

ד``ר אדית מרלין דניאל
    21/07/2010

לגבי הפירות תמיד חי עדיף ואפשרי גם לנסות פירות יבשים שהושרו במים ורוסקו יחד עם פרי רגיל
    יש מצב שהיא אלרגית לפרות מסויימים ולכן היא מתגרדת -אבל הבדיקות לגילוי אלרגיה לפעמים מחמירות מאוד את הבעיה שניתן לפתור באמצעות הומאופתיה גם ללא הבדיקה אלא על פי תסמינים אחרים

ירקות מאודה זה טוב ומעוך.
    נסי להוסיף לה שתיה -חלב אורז וחלב קוואקר מאוד טעימים ומזינים

ריפלוקס ניתן לטיפול באמצעות הומאופתיה
    לגבי מניעת הגירוד את לא יכולה כמובן למנוע ממנה להיות חופשיה
    ים יכול להחמיר במצבים מסויימים לכן כרגע לא מומלץ

אשמח לעזור כשתגיעו לארץ

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקזמה ורפלוקס (חגיגה.. :-))

יסמין
    22/07/2010

אני לא בטוחה שיש קשר בין האקזמה למוצקים כיוון שהאקזמה החלה עוד בהיותה בת חודש וחצי, הרבה לפני שהתחלנו.
    אך האקזמה למעשה החמירה לאחרונה - וקשה לי לדעת למה בדיוק. בערך באותו זמן החל גל חום פה (30 מעלות בתוך הדירה, כשעד כה 20 מעלות). באותו זמן התחלנו עם המוצקים וכן עם הקורטיזון.

לגבי הרפלוקס - האמת שלא ברור לי אם יש לה עדיין או לא.
    לקחנו אותה לאוסטאופת שנתן תוצאות די טובות. בזכותו הפסקנו עם התרופה. אך כיוון שהיא התרגלה לשתות חלב מוסמך ולבצע מאמץ בעת האכילה כדי "לינוק", לא הצלחנו לצערנו לעבור לחלב נוזלי רגיל. היא שותה אותו בקצב מסחרר, ותוך פחות מ-5 דקות מסיימת בקבוק (לפני כן לקח לה 20 דקות בערך). מה שגרם לה להקאות מרובות לאחר האוכל.
    כמובן שאני רק מניחה שההקאות נגרמות מהאכילה המהירה. ..
    עם החלב הנוכחי היא פולטת רק כשהיא על הבטן ומפעילה לחץ על הבטן. האם זה נחשב רפלוקס?

שוב אני מודה לך מאוד על התמיכה והיעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפלוקס

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/07/2010

מיכיוון שאני לא רופאה ולכן לא עוסקת באיבחון מחלות מפנה אותך לפורום המתאים שם תוכלי לברר אם זה נחשב לריפלוקס חפשי פורום שעוסק בגסטרואנטולוגיה.

נתראה
    דר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צורך תכוף במתן שתן
    אור
    19/07/2010

שלום,
    אני בת 29 ולפני כעשר שנים התחלתי לסבול מתסמונת מעי רגיז. היום המצב יותר טוב. ברור לי שזה גם נפשי. בשנים הללו אני גם סובלת מצורך תכוף במתן שתן (לא בורח לי השתן) אבל יש לי מעין רגישות בעיקר עקב קור, שתיה.
    נאמר לי שזו תופעת לוואי של תסמונת המעי הרגיז (כשכואבת לי הבטן אין ספק שזה משפיע על השלפוחית כי זה לוחץ עליה אבל לא רק במקרה של כאבי בטן, יש לי באופן כללי צורך תכוף במתן שתן) האם כך הוא הדבר, זה קשור למעי הרגיז?
    האם ניתן לטפל בטיפות?
    מה מקור הבעיה? מדוע זה קורה?
    זה שכיח?

בעבר האורולוג ניסה לתת לי כדורים כמו לפרוסטטה כמו לגבר, ניסיתי לתקופה והכדורים עם תופעות לוואי חזקות והחלטתי שאני לא מעוניינת לקחת כדורים כאלו.

לקביעת תור
    סגירה
    צורך תכוף במתן שתן

הוספת תגובה

• מתן שתן תכוף

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/07/2010

מכייוון שאינני רופאה MD לצערי אין לי יכולת לענות על שאלותיך
    אני מציעה שתפני לפורום לאורולוגיה לברר ולקבל מידע רפואי

במקביל אם את רוצה לקדם פתרונות מעולם ההומאופתיה -תוכלי למצוא מענה לכך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינתך האם ניתן לטפל בכך בטיפות?

אור
    19/07/2010

איך זה אמור להשפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינתך האם ניתן לטפל בכך בטיפות?

אור
    19/07/2010

איך זה אמור להשפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לטפל בהומאופתיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/07/2010

ההשפעה הנה אישית לא אוכל לצפות ואו להתחייב מראש

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי, אבל על סמך נסיונך

אור
    19/07/2010

לאילו תוצאות מגיעים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות
    אור
    19/07/2010

אני לוקחת גלולות כרגע מסוג דיאנה (בעבר סוגים אחרים) עקב שחלות פוליציסטיות (גורמות לפצעים, שיער) ואכן העור נראה טוב. בלי גלולות אני מקבלת מחזור אחרי חודש וחצי ויש קצת כאבים. אז גם לסיבות אלו הגלולות מועילות. יש לי הרבה מצבי רוח ולפני מחזור דכאון קצת ועצבנות. אינני יודעת אם זה מהגלולות. שאלתי היא האם יש טיפות שהן תחליף לגלולות? ויכולות לענות על כל הבעיות שרשמתי לעיל.

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• תחליף לגלולות למניעת הריון

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/07/2010

שלום שיר

כן לגבי כול הדברים שציינת יש פתרונות בהומאופתיה שתוכלי ליישם

בהצלחה ואשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה ודאי? או שעליי להיות

אור
    19/07/2010

שפן נסיונות?
    כי הגלולות באמת עוזרות להרבה דברים וחבל לי להפסיק אם התוצאות של הטיפות לא ודאיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/07/2010

אז אני מציעה שלא תפסיקי את הגלולות אלא רק אחרי שכול התופעות יעלמו
    באמצעות ההואמופתיה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מזיק במקביל? גם טיפות

אור
    19/07/2010

וגם גלולות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זה לא מזיק.

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי זה לא מפריע אחד לשני?

אור
    19/07/2010

כלומר, האם הטיפות יכולות להיות יעילות בזמן שלוקחים גלולות?
    כי זה שתי רפואות שונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אין בעיה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    21/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאפטיה וטיפול במצבים דלקתים
    אייריס
    18/07/2010

שלום רב
    האם בטיפול הומאפטי ניתן לטפל בהצלחה בדלקת עינים מציקה בלפריטס?
    בעלי מאד סובל מכך,מצד שני "עינים רגישות" קיבל בעבר פליסטולה 30 סי שהגבירה החרפת הסיפטומים אם כך מה ניתן לעשות?
    מדובר בדלקת עפעפיים הכוללת דלקת עור סבואירא דרמטיטטסס האם זה אומר שהטיפול יהיה יותר ממושך?
    אודה לעזרה
    אייריס

הוספת תגובה

• בלפריטס -דלקות עיניים -סבוריאה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    18/07/2010

שלום אייריס

ניתן להביא לשיפור משמעותי והחלמה מלאה באמצעות הומאופתיה -אם דגש על התאמת טיפול אישי ומדוייק ללקוח ולבעיותיו בכול מישורי החיים -דלקות עיניים כמו כול סימפטום פיזי אחר הם רק השלכות של מצב לא מאוזן ולא בריא הנמצא חיי וקיים במישור אחר ויותר עמוק באדם וגורם כמו צל והשלכה לדלקת - ולכן בו יש לטפל ואליו להתייחס בצורה עמוקה וברורה.

כול טיפול יש לו אורך זמן משלו לא ניתן לדעת זאת מראש ולא ניתן להשליך מלקוח אחד לשני כמה זמן זה יקח. יש להתחיל את התהליך ולהתקדם על פי התוצאות בשטח. אני באופן אישי לא מכירה את המקרה ולכן לצערי אינני יכולה להתייחס לטיפול שניתן על ידי הומאופת אחר אלא רק לאחר שכול המקרה ילקח על ידי בצורה מפורטת ומעמיקה.

לגבי החמרה יש הרבה הומאופתים שאוהבים ומקווים לראות החמרה -אני עובדת בשיטה הפוכה.
    אין לי צורך רצון או אהבה מיוחדת להחמרות של השלב הראשוני או השני או שלישי -או בכול שלב
    אני מצאתי שהן מיותרות לגמרי. אני לא דוגלת בהם. מבחינתי הדבר היחדי שנכון לעשות הוא לשפר את מצב המטופל לאט בהתמדה בעדינות ובהדרגתיות עד להבאת שלום בית מלא בין המטפול לכול האיברים שלו ולכול התפקודים שלו הפנימיים והחיצוניים. בכל רמות הקיום. החל בנשמה וכלה בגוף

אשמח לעזור לכם
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה