מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התכשיר דיפרסוןאליהו18/07/2010
קראתי באינטרנט על התכשיר דיפרסון המכיל תמצית של צמחים שונים כטיפול לדיכאון
רציתי לשאול האם תכשיר זה מוכר בעולם ההומאופתיה והוא יעיל לטיפול בדיכאון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיכאון באמצעות הומאופתיה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/07/2010שלום אליהו
אף תכשיר ולא משנה מה שמו והרכבו לא יעיל לטפול ספציפי בדיכאון
לכול אדם יש סיבה אחרת ממנה הדיכאון נובע וכול סיבה אישית צריכה להיחקר לעומק
בכדי להתאים רמדי הומאופתית מדוייקת למקרה שלך שהוא שונה ממליון מקרים אחרים של דיכאון
יש לעשות תחקיר עמוק ולודא מהיא הסיבה שעומדת מאחורי הסימטפום של -הדיכאון
מבחינה הומאופתית כול מקרה של דכאון הוא אחד בעולם ואין דומה לו -והטיפול בו בהתאם
הדבר היחידי שאני ממליצה לעשות הינו הומאופתיה ואני רואה 100% הצלחה אצלי בקליניקה לכול סוגי מקרי הדיכאון כולל הקשים ביותר שמלווים בטיפול פסיכיאטרי כולל באנשים בעלי נטייה התאבדותי ברורה.
אין בעיה לטפל בהומאופתיה במקביל לטיפול פסיכיאטרי -ככול שהמצב משתפר. כך הפסיכיאטר שבשליטתו נמצאים המינונים על הכדורים הכימיים יכול להתחיל ולהוריד בהדרגה את המינונים וזאת בהתאם לצורך ולאיבחונים לגבי השיפור שהוא רואה לפניו - המורגשים בעיקבות הטיפול ההומאופתי בצורה ברורה חד משמעית ולא משתמעת לשתי פנים
על פי מידת הצורך והרצון שלך להחלים
אשמח לעזור לך גם
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדלקת עיניים אלרגיתדינה16/07/2010
שלום רב.בעבר פניתי אלכם וקיבלתי תשובות מספקות מאוד בקשר לטיפול בבני הבן שנתיים וחצי שסובל מדלקת עיניים אלרגית.להלן שאלות נוספות בנוגע לטיפול הומאופתי:הרמדי הראשון שקיבלנו במשך חודש וחצי ימים מהומאופט אינו סייע.לאחרונה קיבלנו רמדי חדש המבוסס על אפים 15ch במינון 4 גלובולות פעמיים ביום.מצב העיניים החמיר.האים לדעתכם המינון גבוה מדי או נמוך מדי או מדובר בתופעה מוכרת והיא אמורה לחלוף ( ואז תוך כמה זמן ) ?בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים
ד``ר אדית מרלין דניאל17/07/2010
אני מצטערת אני נמנעת מלענות על טיפול שהומאופת אחר נותן
ושאין לי בו את כול הפאמטרים והאינפורמציה המדוייקת על כול המקרה כולו
תצטרכי לפנות להומאופת המטפל בכם כדי לא לגרום נזק בהטעיה
שתיגרם כתוצאה מהרצון הטוב שלנו לעזור לך
אך לצד אי ידיעה מספקת והיכרות עמוקה אם המקרה
שיכולה להזיק במקום להועיל-פני בבקשה להומאופת המטפל להמשך ייעוץ והכוונה -זוהי חובתך
גם כלפי הילד וגם כלפי ההומאופת המטפל
בהצלחה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות עם הומאופת
כרמית ברלין17/07/2010הי ותודה על פנייתך
אני אכן מצטרפת לאדית, היא אכן צודקת, אין באפשרותינו להגיב, מה עוד שאין מולנו את כל התמונה, המקרה והשיקולים שאותם לקח ההוממאופת בבחירת הרמדי המיועדת לבנך.
עליך לא להתבייש - לפנות להומאופת ולשאול את כל השאלות המטרידות והרלוונטיות. זוהי חובתך לשאול וחובתו להסביר.
בהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה לכאבי ראש ומגרנותכרמית13/07/2010
יש לי מיגרנה שלא עוזבת אותי כבר כמה שנים.
אני בחורה בת 35 שבד"כ לא סובלת מכאבים כרוניים חוץ מהכאב ראש הזה.
אני לוקחת כדורים נגד כאבי ראש (אקמול, אספרין וכו'), את האמת הכאב ראש הזה עשה לי כאב ראש כבר.
שמעתי שאפשר לגשת לטיפול הומיאופתי, אשמח אם תעזרו לי איפה לעשות את הטיפול ואיזה טיפול לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש מגרנות
ד``ר אדית מרלין דניאל13/07/2010
שלום כרמית
כאבי ראש מטופלים מצויין באמצעות הומאופתיה
במידה ותרצי בכך אשמח לעזור לך באופן אישי
לרוב צריך בליווי לטיפול ההומאופתי לשלב גם תהליך של ניקוי מרעלים
זה מה שאני הונגת לעשות במקרים כרוניים וקשים עם הצלחות יפות
כמובן שיש צורך לקדם בדיקות רפואיות כדי להקיף את הנשוא מכול הכיוונים ולודא שאין התפתחות של תופעות לא רצויות בראש כגון :גידולים לחץ דם גבוה שגורם לכאב. ועוד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים הומופתאתיים לאחר ניתוח קיסרישירה12/07/2010
אני עומדת לעבור ניתוח קיסרי - מה כדאי לקנות לפני הניתוח לאיחוי תפרים וטיפול לאחר ניתוח קיסרי כדי שיהיה איתי כבר בבית החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי
ד``ר אדית מרלין דניאל12/07/2010
שלום שירה
אני ממליצה לך ליצור קשר עם בית מרקחת הגליל ולבקש את סרג הוא בדרך כלל בימי רביעי מחרתיים אבל את יכוהל גם לבדוק היום -שיתן לך תרכובת לפני ואחרי מורכבת בדרך כלל מ
ארניקה סטפיסגריה ARNICA STAPH ואם הוא חושב על עוד משהו שיוסיף לך בטיפות או יותר
נוח בכדורים ואולי גם במשחה לאחרי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיסרי
כרמית ברלין13/07/2010הי ותודה על פנייתך!!!
לאחר 3 ניתוחים קיסריים שעברתי בעצמי עם הומאופתיה, (וכמובן שליוותי גם לא מעט נשים) אני ממליצה לך בחום לעשות זאת בצורה יותר מסודרת, לגשת להומאופת שגם ילווה אותך וינחה אותך איך לקחת את הרמדיס ובאיזו תדירות בהתאם למצבך.
ישנן עוד רמדיס מעבר למידע שניתן לך, אבל אני לא חושבת שזה יהיה נכון להמליץ לך עליהם דרך האינטרנט.
אשמח לעיזור
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בעקב כף הרגל - כנראה דלקתדנה12/07/2010
מה ניתן לעשות כדי לרפא דלקת פנימית בעקב כף הרגל (יכול להיות שדורבן)?
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורבן
ד``ר אדית מרלין דניאל12/07/2010
שלום דנה
אפשרי לעבוד על זה עם הומאופתיה לרוב ב 85% יש תוצאות טובות
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק המערכת החיסוניתדולי11/07/2010
ילדי תאומים בני שנתיים יכנסו השנה למעון בפעם הראשונה
האם ניתן לחזק את המערכת החיסונית של הגוף ע"מ לצמצם או למנוע הידבקות ממחלות בגן.. (כידוע בשנה הראשונה במעון הם עלולים להידבק בתדירות גבוהה בכל מיני וירוסים למיניהם...(
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת החיסון
ד``ר אדית מרלין דניאל11/07/2010
שלום דולי
איזה כיף שיש תאומים
הומאופתיה היא אחת השיטות הטובות ביותר למניעת הדבקויות בגן וחיזוק מערכת החיסון
מומלץ ביותר כמובן גם לבחור בקפידה את ההומאופת כדי לקבל את המקסימום הגנה עבור הילדים
בהצלחה
ואשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראורכידיס10/07/2010
לצוות שלום
האם הומאופתיה יכולה לסייע בנשירת שיער על רקע הורמונאלי ללא הורמונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער והומאופתיה
כרמית ברלין11/07/2010הי ותודה על פנייתך!
הומאופתיה יכולה לעזור פלאים בנושא של נשירת שיער. ואנסה להסביר לך גם מדוע?
בניגוד לכל התכשירים המכוונים נקודתית לבעיית השיער כמו אבץ לדוגמה או נקודתית לטיפול הורמונלי., להומאופתיה יש את היכולת לטפל בבעיות מהשורש ולרפא אותן. ההסתכלות ההומאופתית היא על המכלול של האדם ועל מאפייניו. מתוך הבנה שהבעיה או המחלה שאיתה מגיע האדם, היא רק הסימפטום החיצוני, הביטוי החיצוני למשהו עמוק יותר.
הטיפול ההומאופתי מבצע איזשהו תיקון בקלקול הקיים באדם והשיפור אינו מוגבל רק לבעייה ההורמונלית. השיפור כמו הטיפול הוא במכלול של האדם.
בהצלחה ואשמח לעזור, יש לי בזה נסיון.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוניםרומי06/07/2010
אני בת 24, יש לי חצ'קונים מגיל 20
איזה טיפול הומאופטי יכול לעזור ? לא רק למריחה אלא גם פנימי שהפצעים יפסיקו להיווצר מלכתחילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
ד``ר אדית מרלין דניאל06/07/2010
שלום רומי
כן הטיפול ההומאופתי יכול לעזור
ניתן לשלב בין לקיחה לפה למריחה על העור
כמו גם כדאי לשלב תזונה וניקוי רעלים
אשמח לעזור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים וטיפול הומאופתי.
כרמית ברלין11/07/2010הי ותודה על פנייתך!!!
מנסיוני, יש להיזהר בעניין מריחות של משחות מכל סוג שהוא.
הפצעונים הם ביטוי חיצוני לבעיה עמוקה יותר, ברגע שמורחים משהו על הפצעונים (גם אם המשהו שמורחים הוא טבעי) יש אפשרות שהפצעונים יעלמו מן העור, אך לא מתוך ריפוי, כי אם מתוך דיכוי.
הדוגמה הטובה ביותר היא אסטמה של העור, מה שנקרא - אטופיק דרמטיטיס. ילדים רבים מגיעים אלי לטיפול כשהם סובלים מאסטמה של הנשימה. כשאני מבררת את עברם טיפה יותר לעומק, מסתבר לא פעם, שבעבר הם סבלו בכלל מאסטמה של העור. ההורים מרחו עליהם משחות שונות, האסטמה של העור נעלמה ואחרי תקופה מסויימת הופיעה האסטמה של הנשימה.
במקרה הזה הגוף שלהם עבר דיכוי של העור, שכתוצאה ממנו הבעיה נדחסה פנימה לרבדים עמוקים יותר של הגוף דהיינו, מערכת הנשימה.
מה שאני מנסה לומר במלים פשוטות הוא שטיפול הומאופתי יטפל בבעיה מהשורש ולא ידכא אותה. והמלצתי לך היא להבין שהטיפול חייב להיות מבפנים ולא כלפי חוץ.
אשמח לעזור ובהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ברגלייםלי04/07/2010
מה הפיתרון להורדת נפיחות מהרגליים - אדם בן 75
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ברגליים
ד``ר אדית מרלין דניאל04/07/2010
אם ואחרי שנעשו כול הבדיקות הרפואיות הנדרשות ויודעים מה מקור הנפיחות
אם לא יש צורך לעשות בדיקות בנושא ולנהוג בהתאם להדרכת הרופא המטפל
בנוסף ניתן בהחלט להוסיף טיפול הומאופתי ונטורופתי -רצוי אחרי שיודעים
מה מקור הנפיחות שיתן אינדיקציה נוספת לבחירת הטיפול המתאים
בברכה ואשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינסנג והומאופטיהרמי כהן01/07/2010
היי אני בחור בן 26 מקבל טיפול הומאופטי להתקררויות חוזרות.
רציתי לדעת אם לקיחת תוסף ג'ינסג יכולה לפגוע ביעילות של הרמדי ההומאופטית או שאין קשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינסנג
ד``ר אדית מרלין דניאל01/07/2010
גינסנג והומאופתיה
עד כמה שידוע לי זה לא אמור לפגוע
אך מדוע שלא תשאל את הטפל שלך
בברהכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינסנג והומאופתיה
כרמית ברלין11/07/2010הי ותודה על פנייתך.
השאלה שלך היא מאד טובה.
ברמדי ההומאופתית אין כבר חומר כלל. כתוצאה מהדילולים הרבים. מה שכן נשאר שם, זה הזכרון של החומר, הרוח של החומר.
מתוך זה ניתן להבין שהרמדי היא משהו מאד עדין, שדברים רבים עלולים להשפיע על יעילותה.
בעיני, מבחינת ההשפעה על הרמדי, אין הבדל בין תרופה קונבנציונלית לצמחי מרפא. שניהם מאד חזקים. (אם נתאר במושגים של חזק וחלש). העניין הוא, שאנו חיים בעידן, שכל אדם כמעט נוטל תרופה זו או אחרת באופן קבוע והרי ההומאופתיה כן מצליחה לטפל בהכל.
בכל זאת אני מציעה לך לשאול את ההומאופת שלך באופן ספציפי אליך. וגם בלי שום קשר,] ההומאופתיה אמורה לעזור לך עם ההתקררויות האלה....
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפות בהריוןיעלה30/06/2010
שלום
אני בשבוע 30 להריון, יש לי נפיחות בפות, ללא כאבים. יש דרך להוריד את הנפיחות?
בברכה
יעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בפות
ד``ר אדית מרלין דניאל30/06/2010
שלום יעלה
אפשרי לבדוק טיפול הומאופתי לכך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הבעיה ?יעל30/06/2010
אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון אני פשוט לא יודעת למי לפנות בנוגע לבעיה
בת 22 ,מאז נובמבר עליתי 3 ק"ג במשקל ללא שינוי מבחינה תזונתית(יש לציין שאני מודעת למה שאני אוכלת )
בנוסך לכך יש לי הפרשות מרובות ברמה כזו שאם אני לא שמה תחתונית התחתון שלי פשוט רטוב מההפרשות
וכמובן יש ריח רע
בזמן האחרון אני סובלת יותר מחום (ולא בגלל הקיץ) ואני פשוט לא יכולה לסבול אותו -בניגוד לשנים קודמות בהן לא הייתי "משתגעת מהחום"
ההמנה היא רק באיזור המותניים הבטן והחזה
כל שאר חלקי הגוף לא הושפעו מהעליה במשקל כלל
לכן המצב כרגע חסר פרופורציות
יש לציין שהייתי אצל רופא נשים -הוא שלל כל בעיה אפשרית וגם עשה לי בדיקה
אני לוקחת גלולות דיאנה מזה 6 שנים כמעט ללא הפסקה
יש לי בעיות הורמונליות שמתבטאות בשיעור בצוואר
מה יכולה להיות הבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר איזון נשי
ד``ר אדית מרלין דניאל30/06/2010
שלום יעל
יש לך חוסר איזון בכמה מישורים בתחום הנשי.
לקבוע מה הבעיה אף אחד כאן לא קובע או נותן איבחונים אנחנו לא רופאים
אבל את יכולה למצא אצל מי מאיתנו פתרונות אם תגיעי לפגישות
אם תרצי אשמח לעזור לך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה
כרמית ברלין01/07/2010הי יעל ותודה על פנייתך,
אין ביכולתנו לאבחן את מצבך דרך האינטרנט. זה לא יהיה נכון ואף לא מקצועי.
הסימפטומים שאת מציינת הם ברמה הפיזית, וכאדם, את מכילה בתוכך גם מישורים אחרים כמו המישור הנפשי והרגשי.
בטיפול הומאופתי מסתכלים על כל התמונה של האדם, בכל המישורים ובכל הרמות. ובהתאם למכלול שלו מתאימים לו רמדי הומאופתית שמתקנת את ה"הקלקול" שנוצר ועוזרת לגוף לרפא את עצמו.
אשמח לעזור
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכראוראל28/06/2010
אני לא ממש הבנתי מהי הומאופתיה ובמה היא שונה מנטורופתיה למשל והאם יכולה לעזור לסוכרת 1?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סכרת טייפ 1
ד``ר אדית מרלין דניאל28/06/2010
שלום
אני מטפלת בלא מעט מקרי סכרת טייפ 1 - יש הצלחות יפות בתחום.
כול אחד כמובן על פי מצבו האישי. הקידום והעזרה היא אישית ולא כללית על פי הסכרת
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטורופתיה מול הומאופתיה
כרמית ברלין29/06/2010הי ותודה על פנייתך.
שני התחומים שציינת, אומנם שייכים לאגף הרפואה המשלימה, אך שונים בתכליתם ובמהותם זה מזה.
נטורופתיה - תפקידה לסייע לאדם לעצב אורח חיים בריא דרך הריפוי היא בעזרת בתזונה, תוספי מזון ויטמינים, צמחי מרפא, שיטות מגע, פעילות גופנית ועוד ..
ההומאופתיה - היא שיטת טיפול שעוזרת לגוף ומעודדת אותו לעזור לעצמו. ולהתרפא. היא שיטה שמטפלת באדם ולא בבעיה באופן נקודתי ומבוססת על התאמה של רמדי (שם כללי לתכשיר ההומאופתי) אישית בהתאם למאפייניו הייחודיים של האדם.
בסופו של דבר המטרה זהה, הדרך היא שונה.
בהצלחה
כרמית ברלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמדי רסקיוארי28/06/2010
שלום,
האם רמדי רסקיו יכולה להועיל למבחן פסיכומטרי ? ואם כן מהו המינון הנכון ובמשך כמה ימים כדאי לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחן פסיכומטרי
שלום ארי
רסקיו רמדי -לא תמיד מועילה כי היא לא אישית
אם יש נטייה לפחד ממבחנים קבוע - כדאי לעשות טיפול הומאופתי ולתת משהו אישי לטפל בנטייה כי הפסיכומטרי הוא רק מבחן אחד וכדאי לחסן את עצמך בפני כול המבחנים שיבואו גם אחרי זה
הרסקיו לא יכולה להבטיח זאת
אשמח לעזור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד ולחץ ממבחנים.
כרמית ברלין29/06/2010הי ותודה על פנייתך,
בנוסף למה שאדית כבר ענתה לך, ניתן גם לסייע נקודתית בבעיה. למרות שרצוי טיפול הומאופתי שמותאם למכלול איפיונייך.
אשמח לעזור
כרמית ברלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראטוזיס פילאריסארי28/06/2010
שלום,
האם ההומאופתיה יודעת לתת מענה לתופעה בעור הנקראת קראטוזיס פילאריס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת עור
שלום
הומאופתיה איננה מטפלת במחלות עור -אלא בגורמים הנשמתיים שגורמים למחלות להיווצר
כול אדם הגורם למחלות שלו הוא שונה -ולכן כול אדם יקבל משהו אחר גם אם 10 אנשים יסבלו מאותה תופעה -שמוגדת ברפואה מחלת עור כזו או אחרת
לכן אין בהומאופתית פתרון למחלת עור כזו או אחרת -אלא לאדם שעומד מאחורי המחלה שעבורו צריך לחפש איזון ומרפא
באמצעות ההומאופתיה הוצאתי הרבה מאוד אנשים ממחלות חסרות מרפא על פי העור שברפואה אין להם מענה - אבל הצלחה זאת נובעת מעצם השיטה ההומאופתית שמתייחסת לכול אדם כאינדווידואל -מתייחסת לגורמים העמוקים של המחלה ממנה הוא סובל - ולא לשם המחלה כזו או אחרת -כי אותה מחלה יכולה לתקוף אנשים רבים -אבל כול אדם בעצם למרות שמוגדר תחת אותה קטגוריה של מחלה מבחינה רפואית -הוא עדיין אדם נפרד אם סיבות שונות לתופעה שממנה הוא סובל -והגרעין כפי שציינתי חבוי ברובד הנשמתי לשם ההומאופתיה מכוונת
כמו גם הפתרון חבוי בקורות חיוו והשתלשלות מאורעות חיוו ותהליכי בריאותו והמחלות שהיו לו
לאדם שגם הן ספציפיות לכול אדם ואדם -ולכן התהליך אישי לכול אחד
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)