מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב פורמולה סינית עם הומאופתיהדודי21/02/2011
היי אני בחור בן 27 מטופל אצל מטפל סיני להתקררויות חוזרות וקור תמידי בפורמולה סינית ודיקור סיני.
בעבר טופלתי על ידי הומאופט שנתן לי רמדיס אקונייט שעזרו קצת אבל לא לגמריי ולכן הפסקתי עם זה ועברתי לטיפול של צמחים סיניים.
שאלתי האם עכשיו בזמן לקיחת הפורמולה הסינית אני יכול לשלב עם האקונייט או שזה מתנגש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב פורמולה סינית עם הומאופתיה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל23/02/2011שלום דודי
לא הייתי ממליצה
ובודאי לא לעשות דברים על דעת עצמך ללא פיקוח הומאופתיה
לא טוב לשלב דיקור יחד עם הומאופתיה באותו זמן
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסט טראומהמיקי18/02/2011
בוקר טוב,
אני חדש בעולם הזה שלכן :-)
עבררתי לפני 8 חודשים הוצאת גידול שפיר מהמוח. אני בן 33. אחרי הניתוח החלו סחרחורות רבות, עייפות , מסטוליות ....
בעיצה עם הפסיכולגית שלי התחלתי לצרוך לוסטרל שניתן לי ע"י הפסיכיאטר.
התחלתי להגביר מינון בהדרגה עד שהחלו לי תופעות לוואי רבות כגון כבי בטן ובעיות שפיכה. לאחר 3 חודשים הפסקתי בהדרגה בתאום עם הפסיכיאטר את התרופה וכבר קיבלתי מרשם חדש לפריזמה.
הכנתי שעורי בית ואננני מוכן לצרוך תרופות מהסוג הזה.
לצערי, חזרתי להרגיש לא טוב . שוב סחרחרות, עייפות, מסטוליות....
הבנתי כי למעשה אלה תופעות לוואי מהפסקת הכדור+ פוסט טראומה וחזרה למצב הקודם שלפני נטילת התרופה.
הבנתי בנוסף כי מחכה לי תקופת "גמילה" לא פשוטה.
הסכמתי ללכת להומופאת שנתן לי השבוע דייאת ניכוי רעלים ע"י אי אכילת חלבונים.
בנוסף, קיבלתי תופסי מזון מתוצרת biotics research corporation
תוספי מזון : ל-ארגנין, תמציות אננס ושמן גדים פשתן.
1. אשמח לדעת מה דעתכן על הדברים שקיבלתי?
2. האם קיימת דרך נוספת לטפל בבעייות שלי - דרך שאני לא מודע אליה?
3.מה הדרך הטובה ביותר להתנקות?
3.בעיקבות הניתוח החלו לי מחשבות טורדניות (או.סי.די) האם גם בנושא זה ניתן לטפל בהומטפתיה מבלי לצרוך תרופות כמו לוסטרל,פריזמה?
תודה,
שבת שלום,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונים גם בפורום הזה?
מיקי28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסט טראומה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל01/03/2011שלום אלי
אין לי דיעה על הטיפול שאתה מקבל -הוא לא בתחום ההתמחות שלי
כן ניתן לטפל בכול מה שתיארת באמצעות הומאופתיה כולל במחשבות טורדניות
אם היית מתחיל טיפול הומאופתי בלי לצרוך כדורים אחרים אז זה היה פשוט יותר
כרגע זה חייב להיות ביחד עם התרופות שאתה מקבל תוך הורדה הדרגתית שלהן כשמתחיל שיפור במצב אצלך -ההורדה תתבצע בפיקוח מלא של הפסיכיאטר רופא שנתנו לך אותם ורק בהסכמתם. אסור לך או לכול אדם או מטפל אחר לעשות הורדה בתרופות -חוקית רק מי שנתן אותם אחראי על הורדה במינונים כדי למנוע סיבוכים
בהצלחה בבחירות נכונות
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
משה01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברמדי לדלקות אזנייםליאורה16/02/2011
שלום רב!
רציתי לשאול האם הטיפול ברמדי באופן קבוע יכול לפתור בעיות של דלקות אזניים לתינוקת בת 9 חודשים?
והאם אפשר למנוע ניתוח בכפתורים שכבר המליצו לי עליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברמדי לדלקות אזניים - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל16/02/2011שלום ליאורה
מאוד תלוי ברמדי מאוד תלוי במטפל בידע שלו -בהתמדה בתהליך עד סופו
כמו גם בגורמים סביבתיים אליהם חשופה הילדה -שצריך להיגמל מהם
אחרת המצב יחזור לקדמותו אם היא חשופה למפגעים
מפגע יכול להיות גם מריבות בין ההורים ואו רעשים ואו מים לא מטוהרים באמבטיה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ברמדי לדקלת אזניים
ליאורה16/02/2011איך יודעים אם הידע של המטפל שלנו טוב?
ואם טיפות שקיבלתי הם מתאימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יודעים שהטיפות מתאימות?
לימור אבירז17/02/2011שלום ליאורה
טיפול הומיאופתי נכון מגרה את כוחות הריפוי הטבעיים של האדם לפעול ולכן יחד עם סילוק המחלה יש גם עלייה באנרגיה, באיכות השינה ובנטייה לאכול ולפעול באופן בריא.
ניסיון קליני בעולם כולו מראה שהומיאופתיה קלאסית חסכה מילדים רבים סבל מיותר שנובע מדלקות האוזניים החוזרות ומניעה של ניתוח כפתורים. לכן יש אמות מידה מקיפות להצלחת הטיפול ההומיאופתי. מקווה שסייעתי - לימור (הומיאופתית קלאסית אזור השפלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת אזניים וטיפול מתאים
ליאורה17/02/2011תודה רבה אני מאוד מקווה שהטיפול יעזור, אני באמת אעשה כל מה שצריך בכדי למנוע מהילדה סבל מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות אוזניים מהנסיון שלנו לא עבד
מורן18/02/2011גם לבת שלי בת שנתיים יש דלקות אוזניים חוזרות
והעדפתי להמנע מאנטיביוטיקה .
ניסינו 3 חודשים הומאופטיה קלאסית וזה לא עזר בכלל
כיום בלית ברירה משתמשים בטיפות חיצוניות ואנטיביוטיקה כשצריך.
שבת שלום ורפואה שלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של פרחי באך עם גלולותאני14/02/2011
אני סובלת לאחרונה מלחצים רבים ושמעתי על תכשיר "רסקיו" שעשוי מפרחי באך.
אני לוקחת גלולות עקב חוסר איזון הורמונלי וכן תוספים של ויטמין די ובי 12 שחסרים לי .
רציתי לשאול אם יש סכנה כלשהי בשילוב הגלולות או הויטמנים שאני לוקחת יחד עם התכשיר ההומאופתי הזה? האם השילוב יכול לפגוע באפקט של התרופות או ההפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של פרחי באך עם גלולות - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל15/02/2011שלום את
כן תמיד יש סכנה כשלוקחים דברים ללא התייעצות אם מומחה שמתאים לך
הכול באופן אישי ויודע לפקח על השילובים שאת לוקחת יחד לאורך זמן
מומלץ לכן לפנות לטיפול פרטני
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פרקיםדורית12/02/2011
שלום רב,
מזה כשנתיים בדיקות הדם שלי אינן טובות, בפרט רמה מאוד נמוכה של פרטינין. לאחר ייעוץ המטולוגי הופנתי לבדיקות נוספות. עפ"י תוצאות הבדיקות האחרונות, רופאת המשפחה טוענת כי הפרופיל מתאים לאדם עם דלקת פרקים (RF חיובי, DNA וANT,וANA חיובי) או לבטח מחלה אוטואימונית אחרת. העניין הוא שאיני סובלת מסימפטומים כלשהם שקשורים למערכת השלד.הפנייה לבירור החלה בעקבות סחרחורות שמהן אני סובלת יותר משנה.
מזה כשנתיים אני מטופלת בטיפול הומאופתי בעקבות בעיות שונות (דלקות בעיניים, יבלות במיתרי הקול). הטיפול עזר עם זאת נראה שמאז הטיפול תוצאות בדיקות הדם טובות פחות ופחות.
שאלתי היא:
האם הטיפול ההומאופתי יכול להשפיע על בדיקות הדם בצורה כזאת שיתקבל פרופיל מוטעה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות חדשות בעקבות טיפול הומאופטי
ירון13/02/2011יתכן שהתרופות ההומאופטיות שקבלת מכילות חומרים גם אם הם בכמות מדוללת
שלהם כושר לגרום למערכת החיסון יצירת נוגדנים מה שנקרא >> לשפעל מחלה אוטואימונית.
התרופה ההומאופטית LACHESIS יכולה לגרום לדלקת פרקים ולופוס.
זה בדוק וזו רק דוגמא אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת פרקים - תגובה
כרמית ברלין14/02/2011הי ותודה על פנייתך,
דלקת פרקים היא מחלה קשה ועמוקה (אני סובלת ממנה).
את צריכה להבין, שלוקח זמן רב עד שמחלה כזו פורצת החוצה. היא לא מתהווה ביום וגם לא בשנה. גם אצלי היה סיפור דומה של תקופה ארוכה מאד של הרגשה לא טובה ושלשולים ואז פרצה הדלקת.
הומאופתיה, אין בבכוונתה להזיק כי אם להועיל. ישנם מצבים נדירים, שכשהיא נעשית בצורה לא נכונה או מדוייקת היא יכולה לדכא דברים ולגרום לאדם להיות חולה ברבדים עמוקים יותר שלו. קשה לי להאמין שזה הסיפור אצלך ושההומאופתיה הזיקה או שינתה את בדיקות הדם. יותר אפשרי, שההומאופת שטיפל בך טיפל בך נקודתית לכל מיני בעיות ולא נגע אצלך בשורש הבעיה. מצבך אולי השתפר ביבלות או בדלקות עיניים אבל לא טופל לעומקו. עם זאת קשה גם להתרשם ולדעת זאת רק מהדברים שכתבת בפורום.
אני מציעה שתתיעצי עם ההומאופת שלך.
בהצלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארניקה איחוי שבריםשמעון כהן09/02/2011
ביתי נפגעה בתאונה עם שבר מרוסק בירך. היא נותחה באיכילוב והוכנסה לה פלאטה לפני 8 חודשים. אין איחוי לשבר (יש מרווח של 7 מ"מ) המקומות מסוימים. הרופאים ממלצים על ניתוח נוסף אבל לפני כן טיפול באולטרא סאונד, מכשיר שנקרא מלמק. האם תרופה בשם ארניקה יכולה להואיל?
בברכה שמעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארניקה איחוי שברים - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל10/02/2011שלום שמעון
יש אפשרות להומאופתיה לעזור -לא ספציפית באמצעות ארניקה
זה דורש תחקיר של המקרה כולו והתאמה אישית של רמדיס למצב
ארניקה לא בהכרח יכולה לתת כאן פיתרון אם בכלל
אתה מוזמן ליצור קשר אם אחד מההומאופתים שמנהלים את הפורום לקבלת טיפול
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מהשיעוליםאמא לשניים08/02/2011
שלום לכולם!
הילד הגדול שלי בן חמש. אחת לכמה זמן משתעל נורא. שיעול יבש, טורדני, התקפות נוראיות.
הצלחנו עם טיפולים הומאופתים לשלוט די טוב בהתקפות האלו, אבל עכשיו, אוי ואבוי כבר יומיים לא מפסיק להשתעל.
קיבל אינהלציה, סטרואידים בפה, אנטיביוטיקה, ועדיין משתעל.
אני חייבת הומאופת טוב דחוף, שיכול לעזור גם מניעתית, אבל גם טיפולי.
אם למישהו יש המלצה- אנא עזרו לי.
חוץ מזה - מה עוד אפשר לעשות?
אדים - לא עוזר, גם כל התרופות שציינתי למעלה.
איך אפשר להפוך את השיעול לשיעול טוב?, לח?, שמפנה לחה? עזרו לי, אני לא יכולה להמשיך לשמוע אותו משתעל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהשיעולים - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל10/02/2011הגעת לפורום שמנהלים אותו הומאופתים
תבחרי אחד מהם ותצרי קשר ישיר
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוריזליה - תכשיר הומיאופתי לטיפול וו08/02/2011
שלום
האם ניתן להשתמש בתכשיר עם תרופות מרשם להורדת ל"ד, בלוטת התריס ואחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוריזליה - תכשיר הומיאופתי לטיפול ו - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל08/02/2011השאלה לא ברורה לי
את/ה רוצה להשתמש בקוריזליה יחד עם תרופות רגילות להורדת לחץ דם
כול תכשיר או טיפול הומאופתי שלא מותאם על ידי הומאופת מוסמך בצורה אינדווידואלית פר המצב הקיים כולל לקיחה בחשבון של כול הפרמטרים פסול
בעיני ולא מומלץ לכן תשובתי הגורפת היא לא ניתן.
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ו08/02/2011התכשיר נמכר בבית מרקחת על פי המלצת הרוקח.
מודה לך על התייחסותך ומקבלת את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהומאופטיה שלא עובדאלינור06/02/2011
יש לי מצב של אקזמה בכפות הידיים
שזה כבר נמשך שנה.
אני בטיפול אצל הומאופט קלאסי כבר 5 חודשים
והוא החליף לי 3 פעמים את התרופה וזה לא השתפר אפילו באחוז 1.
אני רוצה לציין שאני מאד סובלת ומתגרדת בטרוף.
האם אני צריכה לנטוש את הטיפול ולנסות משחות או מה לעשות ?
אני סובלת בטרוף.
אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהומאופטיה שלא עובד - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל06/02/2011לצערי אך זוהי דעתי את צריכה לעבור למטפל אחר -יש טיפול מלא בהומאופתיה חבל לי מאוד שסבלת כול כך הרבה לחינם -תוך שבועיים עד חודש כבר היית צריכה להיות מחוץ לזה באמצעות הומאופתיה או לפחות 50% הטבה ברורה
בברכה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן הרמדי באופן ימיומיסול05/02/2011
יש לי שני ילדים שמטופלים בהומאופטיה כבר שנתיים, ההומאופט שלנו נתן להם טיפול קבוע, כל יום הם מקבלים רדמי בבוקר ובערב, אני יודעת שבהומאופטיה בדרך כלל נותנים את הרמדי אחת לכמה שבועות/חודשים, האם זה בסדר? האם זה יכול לגרום נזק כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן הרמדי באופן ימיומי - תגובה
כרמית ברלין05/02/2011הי סול ותודה על פנייתך,
ישנן דרכי טיפול שונות. ישנם מצבים בהם מספיק לתת רמדי פעם בחודש או פעם בחודשיים. ויש מקרים שהמצב מצריך מתן רמדי על בסיס יום יומי.
הדבר תלוי פעמים רבות במצב של המטופל, בבעיה ממנה הוא סובל, אורח החיים שלו, תרופות אחרות שמקבל באופן קבוע ועוד...
בכל אופן, אין אפשרות שזה יגרום נזק, כמובן בהנחה שהרמדי והטיפול מדוייקים.
בהצלחה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן הרמדי באופן ימיומי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל05/02/2011שלום סול
זה בסדר גמור -יש שיטה שלמה בהומאופתיה שמבוססת על מתן יום יומי
אם זה הומאופת מקצועי מוסמך הוא אמור לדעת ומהכיר מה הוא עושה
אני דרך אגב גם עובדת בשיטה הזאת אצלי מקבלים רק מתן יום יומי
שום נזק לא יכול להיגרם אם אתם מדווחים בזמן ומגיעים בזמן לפגישות
ומידעים את ההומאופת שלכם לכול שינוי חריג
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהמודאגת מאוד01/02/2011
עקב FSH גבוה 18.3
ומתקשה להיקלט להריון שני (הריון ראשון ילדתי לפני 6 שנים)
יש לי מחזור סדיר מאוד וביוצים תקינים
התחלתי דיקור סיני
וקיבלתי המלצה מחברה להכין פורמולה:
50% דיאוססקוראה
20% וויטקס
20% סימיסיפוגה = קוהוש שחור
10% סלביה = מרווה
לשתות 50 טיפות פעמים ביום
האם זאת פורומולה טובה?.
לדעתכן עוזרת לבעוית פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר אדית מרלין דניאל03/02/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH גבוה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל03/02/2011שלום
הפנתי אותך לעוד פורום לקבלת תשובות
בכל מקרה אני לא ממליצה להתייחס להצעות של חברות כמשהו רציני
את הרי לא חושבת שכול הקומפלקס הפיזי נפשי רגשי שלך עליו נשען ההריון
או החסימה זהות לזה של החברה שמחלקת פורמולות בלי להכיר את הבעיה לעומק
את צריכה מטפל שיחקור את כול ההשתלשלות בין ההריון הקודם לנוכחי -ואת כול המצב בריאותי שלך בכול המישורים ואם זה חשוב לך להיכנס להיות תשקיעי במציאת מטפל הומאופת טוב -ולא להתעסק בשליפות של רצפטים ונסיון למצא בפורומים תשובות כי לא תמצאי אותן כאן
התשובות נמצאות בתוכך וצריך לחקור את הבעיה שלך לעומקה -לדעתי לפחות הבאת ילד שווא את זה לא ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהולרוצה לדעת30/01/2011
האם אלכוהול מבטל השפעה של תרופה הומאופתית?
חלק אמרו לי שכן.
אני שותה אחת לשבועיים למצב של סחרור (שליש-חצי בירה), ואין באפשרותי להפסיק. האם זה בוודאות מבטל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול - תגובה
כרמית ברלין30/01/2011הי ותודה על פנייתך,
עניין הביטול תלוי בכמה דברים:
האחד - ברמת הרגישות של האדם, כלומר כמה האדם באמת רגיש. יש אנשים ששותים פעם ב.. וזה משפיע. אני כזו ולכן אני לא שותה.
כעקרון, אני לא חושבת שאם שותים פעם ב... בירה זה יבטל את השפעת הטיפול לגמרי.
שיהיה בהצלחה!!
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטרייה בציפורןשרון29/01/2011
שלום!
מעוניינת לדעת האם מישהו מכיר את התרופה ההומאופתית ביופיל ( 2 משחות ליום וללילה ) נגד פטרת בציפורן. במידה וכן - היכן אפשר להשיגה ? והאם יש לה תופעות לוואי בשימוש רחב טווח ( חצי שנה) כמו הכדורים נגד פטריות בציפורן שדורשות מעקב בדיקות דם לכבד?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטרייה בציפורן - תגובה
אינני מכירה את המשחה הזו, כי בטיפול הומאופתי קלאסי לא משתמשים במשחות.
ההבנה ההומאופתית מתבססת על העובדה, שבעיה שאיתה מגיע האדם, היא רק ביטוי חיצוני למשהו עמוק מבפנים ולכן, כל ההסתכלות ההומאופתית היא לרפא את הבעיה מהשורש ומבפנים.
מריחת משחה לא תפתור לך את הבעיה ולא תעזור. וזה אני אומרת מנסיוןץ
נסי טיפול הומאופתי אצל מטפל בצורה קלאסית.
בהצלחה כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבל הבלים בלי כיסוי
עדנה31/01/2011התאוריה שאת דוגלת בה שבה " משחה מחדירה את המחלה פנימה "
היא תאוריה פושטת רגל.
הפטריה בציפורן היא זיהום חיצוני על האפידרמיס של העור ולכן יש להעלים אותו.
את התאוריה הזו ייסדו בימי הנמן לפני 270 שנה בימים שלא היה מושג מהו פתוגן
חיידק - וירוס - פטריה ....ואפילו לא היה פלסטר .
שלא נדבר על זה שלא היו בדיקות דם וחשבו שכל המחלות הן קלקול רוחני כפי שהנמן גרס.
הימים היו ימי רפואת האליל.
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבל הבלים בלי כיסוי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל31/01/2011אין דבר כזה זיהום שהינו רק חצוני זיהום חייב להתיישב על מצע מזוהם פנימי
דם מזוהם תאים מלאים ברעלים לכן כול טיפול שהינו רק חיצוני
א לא בהכרח יעזר
ב במקרים רבים אם המשחה הינה שומנית הא תסתום את נקבובהיות העור ואכן כך תגרום לזיהום להיכנס פנימה חזרה לתוך מחזור הדם במקום להרחיק את הוירוס חיידק מזיק החוצה אל מחוץ לפני העור -שלכן קיים העור כמערכת הגנה ראשונה של הגוף כדי להרחיק מזהמים מאיברים פנימיים יותר ולכן לרוב חשוב שאם מורחים משהו זה לא יהיה על בסיס שומני אלא גל -או טיפות מעורבבים במים על פד נקי -ובמקביל ללקיחת הטיפות פנימה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות חסרי ביסוס
עדנה31/01/2011אני לבורנטית מעבדה בבית חולים ממשלתי
וככזו אני חקרתי זמן לא מבוטל את דרכי המחשבה ההומאופטית
שאין לה כל בסיס עובדתי ( לא מדברת על מדעי ).
חבריי הקרובים טופלו אצל הומאופטים מוכרים במרכז ולצערי אף לא
אחד מהם שופר מצבו בבעיות השונות.
השמר בציפרניים הוא חיצוני בלבד ואין לא גרורות של סספיס / אלח
או אחרת .
הקושי בטיפול בפטרת הצפרניים נובע מהשריון של הציפורן שמכיל שכבות
של אפידרמיס כמעטפת מגנה על הפתוגן.
מסיבה זו נעשה שימוש בכדורים קוטלי פטרות ולא במשחות חיצוניות.
הוא הדין ביבלות וירליות שבהן הפתוגן הוא חיצוני בלבד.
עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכלילי, ולא לזלזל
רוצה לדעת31/01/2011אני מכירה אנשים מקרוב מאוד שאומנם לקח שנתיים לאחת מהם עד מציאת התרופה, ועוד אחת לקח 3-5 חודשים עד החלמה מלאה (ואולי חברייך התייאשו מהר מידי??) וזה עבד...וזה לא חזר.
כמו כן אני בעצמי לוקחת את התרופות עכשיו ובאחת התרופות אחרי שבוע של כאבים מייסרים הכאבים נעלמו תוך חצי שעה מלקיחת הרמדי.
לא לזלזל בדברים שאת לא מכירה אל תשכחי שהרפואה בערך מה? 100 שנה? אתם לא יודעים הכל וספק אם גם תגלו....
עד שלא תנסי אל תגידי שזה לא עובד. כי אני אישית חוויתי את זה על בשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכלילי, ולא לזלזל - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל31/01/2011לא צריך לקחת שנתיים אם ההומאופת מיומן בסיום הפגישה הראשונה האדם יוצא אם התשובות שלו נקודה והפתרון יגיע תוך חודש חודשיים שלושה במקרים שלא נשענים על תרופות הפתרון מהיר ביותר במקרים שכן נשענים על תרופות התהליך יותר ארוך אך משתלם כדי להגיע לרמת בריאות טובה יותר לטווח הארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים לוקח
רוצה לדעת31/01/2011זמן למצוא את התרופה... הריפוי עצמו הוא יחסית מהיר.
לזה התכוונתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות חסרי ביסוס - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל31/01/2011ואם כול הכבוד לך עדנה ולתחום מקצועך -את עדיין לא מבינה והוא זה בתחום אחר ששמו הומאופתיה בו עוסקים מאות אלפי אנשים בכול העולם כשתביני יהיהי על מה לדון
ובנתיים לכול אלו שהלכו לאנשים שלא עזרו להם -אין מה לעשות זה חלק מהחיים אתה נופל גם על מליוני רופאים שלא עוזרים לחולי סרטן ולכול מחלה אחרת -אמא שלי היהת אצל גדולי הפרופסורים ולא ריפאו לה את הסרטן -אז מה כול הרפואה המערבית היא בולשיט?
מעבר לכך לי יש ניסיון מוכח לש 98% המצלחה ובעולם יש מחקרים מדעיים שמגבים את ההומאופתיה -את פשוט אלרגית לתחום שאת לא מבינה בו כלום וכך את גם מדברת ומתנהלת- כאדם שאין לו שום מושג ולא הקטן ביותר בתחום שאין לו שום מושג בו
אז עדיף לך כאדם שמכבד את עצמו לא להביא את עצמך או את חברך כאן לדוגמא -כי זה רק מקטין בערככם ולא בערך ההומאופתיה שמבוססת מדעית בעולם כולל מחקרים -כולל מחקרים שאני גם עושה מעכשיו רפואיים מגובים על ידי ועדת הלסינקי -כדי שפיות שלא מבינות כלום בתחום שלי לא יהיה להם פותחן פה ונזילות בדיבורי האנטי כמו שאני שומעת ורואה כאן -ותעשי עוד טובה לעצמך כמו שאת לא רוצה שיפתחו פיות על התחום שלך אנשים כמוני שלא מבינים בו כלום -כך תעשי יפה לעצמך אם תשמרי את דיעותך לעצמך ואו תלכי מעכשיו להתמחות 6-8 שנים בתחום שאת לא מבינה בו כלום תעבדי עוד 10 -15 שנים ואז תתחילי לדבר -אז זה מקובל עלי לא לפניי
בהצלחה בחיים
ולבביקורת שיקרית ולא אמיתית במקום אחר -לא על גבי לא על גבי תחום בו אני מתמחה 25 שנה ולא על גבי עמיתי שעובדים קשה להסביר את התחום ממנו הם חיים בכבוד רב למרות טירונתיך הרבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבל הבלים בלי כיסוי - תגובה
כרמית ברלין31/01/2011עדנה שלום,
הזדעזעתי מקריאת תגובתך ומהדרך היהירה והמתנשאת, שאיננה מכבדת אנשי מקצוע אחרים, בעלי נסיון טיפולי של שנים בבעיות שונות.
אני מבינה מדברייך ומ"הנסיון הטיפולי הכושל שלך" שהוא דרך אגב נסיון טיפולי של חברייך... שהומאופתיה היא דרך טיפול המבוססת על שטויות והבלים מ"ימי קדם"....
אני שמחה לבשר לך ואני לא לבד, שאת טועה.
כל בעיה, אבל כל בעיה, או מחלה שיש לאדם היא רק התוצאה. היא איננה הבעיה האמיתית. הבעיה האמיתית תמיד מגיעה מבפנים. את פשוט מתקשה להבין זאת.
אני יכולה להוכיח לך זאת באלפי צורות. אבל לא אטרח לעשות זאת.
הזלזול שלך בי ובתשובתי פגעו בי מאד. אני רואה את הפגיעה הזו כפגיעה בכל האנשים המכובדים, שחלקם רופאים ולבורנטים גם, שעוסקים בהומאופתיה. ובעלי ידע מעמיק בנושא. שעזרו לאלפי ומילוני אנשים להחלים ממחלות קשות שלרפואה לא הייתה תשובה עבורם. אותי ההומאופתיה הצילה ממוות ולכן אני כאן!!!
אני מבקשת ממך, בכל לשון של בקשה, אם בכוונותייך להשמיץ ללא בסיס מוכח אנשים אחרים, שאת אפילו לא מכירה, בתחום שאפילו לא טרחת לנסות על עצמך, אנא אל תגיבי בפורום הזה.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבל הבלים ישפוט הקורא ויחליט
עדנה31/01/2011גם אני למדתי הומאופטיה מתוך סקרנות.
אז בואי נעמיד דברים על דיוקם.
ההומאופטיה גורסת שכל המחלות מקורם בקלקול רוחני !
כלומר, אין חיידקים, אין וירוסים, אין פתוגניה , אין גנטיקה בכלל.
הנמן כתב את התנך שלו ( בימים קדומים של לפני ימי הבניים )
ימים שלא היו בהם אפילו עט כתיבה.
לא ידעו מהו וירוס, מהו חיידק, ולשיטתו כל המחלות נגרמות ע"י קלקוקל רוחני.
אז אם יש לך דלקת אוזניים זה קלקול רוחני ( ולא זיהום חיידקי ) כי לא ידעו אז מהו חיידק.
אם יש לך שפעת - זה קלקוקל רוחני ולא זיהום נגיפי / כי לא ידעו אז מהו נגיף.
המכללות עושות כסף על גבם של תלמידים תמימים שאין בידם כושר אנליטי להשוות מידע.
הנה בבקשה מה שכתב הנמן לגבי מקור המחלות וקלקלו רוחני.
ישפוט הקורא ויחליט.
הנמן כותב באורגנון (סעיף 9):
In the healthy condition of man, the spiritual vital force (autocracy), the dynamis that animates the material body (organism), rules with unbounded sway, and retains all the parts of the organism in admirable, harmonious, vital operation, as regards both sensations and functions, so that our indwelling, reason-gifted mind can freely employ this living, healthy instrument for the higher purposes of our existence.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטרייה בציפורן - הומאופתיה
ד``ר אדית מרלין דניאל31/01/2011
דעתי שונה מכרמית וגם מניסיון של 26 שנה בתחום אני מטפלת היום גם באמצעות הומאופתיה קלאסית וגם מודרנית ועל פי הצורך -יש פתרונות מלאים לפטריה בציפורן באמצעות הומאופתיה מודרנית כמו גם בקלאסית
ניתן לראות באתר שלי בדיוק מכתב שהעלתי אחרון של לקוח שסבל בדיוק מהעניין הזה ותוך שבועיים שלושה הבעיה נעלמה -ויש מקרים שהרמדי שניתנת במקביל ללקיחה פנימית בטיפות גם באמצעות גל למריחה חיצוני ישירות על המקום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ממש עוזרגלית28/01/2011
כמעט בכל התשובות שלכן (גם עבורי וגם עבור גולשים אחרים) אתן בסוף מפנות את השואלים לטיפול (מעבר לזה שזה נראה מאוד שיווקי) ולא ממש מספקות תשובות פרקטיות שיכולות להועיל. הרי מן הסתם אנשים פונים לפורום כי לא מתאפשר להם להגיע לטיפול מסיבות כאלו או אחרות או שהוא לא זמין להם. אז למה בעצם הפורום הזה קיים אם אין לכם שום אפשרות לייעץ ולעזור בתשובתכם בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממש עוזר - תגובה
ראשית, ברור שאנו מפנות בסוף לטיפול, הגעת לפורום להומאופתיה, שזו הדרך הטובה בעיניינו לרפא בעיות רבות וברור שנמליץ ונפנה.
בנוסף, אין באפשרותינו לעשות דברים מסויימים דרך האינטרנט.
1. מבחינה חוקית, אסור לנו לתת ייעוץ טיפולי ולדבר יש הגיון, אנחנו אמנם בעידן המחשבים, אבל טיפול הומאופתי טרם התבצע בצורה וירטואלית. עלינו לראות את האדם ולשמוע פרטים נוספים מעבר לכמה משפטים שהוא כותב בפורום.
2.זה יהיה חוסר אחריות מצידנו לתת תשובה או ייעוץ טיפולי בצורה הזו. מעבר לכך הדבר יכול להיות אפילו מסוכן. תארי לך שאנחנו מייעצות לאדם שאנחנו לא מכירות משהו ובסוף קורה לאדם משהו....
כיום ניתן להגיע לטיפול הומאופתי דרך קופות החולים במחיר השווה לכל כיס.
לגבי העזרה שלנו דרך הפורום, הפידבקים שאנו מקבלות מעידים אחרת מדברייך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש עוזר - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל31/01/2011הפורום לא נועד להיות מקום תחליפי לטיפול
אף הומאופת או מטפל חכם ומנוסה ראוי שמכבד את תחומו ומקצועי מספיק כדי לשעת שכול טיפול צריך פיקוח וכול בעיה יש לה שורשים עמוקים יותר שצריך לחקור -לא יעשה מעצמו או מתחומו צחוק -ויתן פתרונות טיפוליים שיחולים גם להזיק אם אין עליהם פיקוח ואם המקרה והסוגיה לא נחקרה לעומק
אז אם זה נראה לך שיווקי -זוהי ראייה פרטנית שלך בלבד
הראיה שלי היא חוקית -אני לא אתן למישהו שלא הגיע לטיפול עיצות שיכולות לעלות לי במחיר היכולת שלי לעבוד -כי העיצה שנתתי לו בלי שהוא ימשיך להיות בפיקוח צמוד שלי או של מטפל אחר תעלה לי ביוקר
האם אני ברורה מספיק או להתנסח אחרת
אם למישהו אין כסף שיגש לקופח חולים לקבל טיפול התירוץ של אין כסף לטיפול הינו תירוץ לא מספיק טוב -וכסף מסתבר מתבזבז במקומות אחרים רק כשזה מגיע לטיפול פתאום אין כסף לאנשים - אנשים שמגיעים אלי עם התירוץ אין לי כסף לטיפול והולכים לחפש פתרונות פשוטים מעל גבי הפרום אני בקלינקיה מגלה שאלפי שקלים הם הוציאו בלי לחשוב הרבה על טיפולי לייזר להורדת שיער או על תוספות לשיערות לראש
שגם גרמו להתדרדרות במצבם הבריאותי-אז למכוני לייזר יש כסף ולא מעט
אז בבקשה כמדובר בבריאות -אין אצלי תירוצים ואין טיפים טיפוליים אלא הכוונה איך ניתן להשיג את הטיפול הטוב ביותר למצב -אם יש משהו לעומת זאת שכן ניתן לייעץ שניתן לעשותו גם ללק פיקוח אני תמיד שולפת עיצה חכמה - וההיסטוריה של הפורום מעיד זאת הכול רשום ונתון -לכן גם לומר חצאי אמיתות ולהאשים האשמות לא מקובל עלי יש גבול לחוצפה הישראלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופתישירה27/01/2011
שלום ד"ר,
אני בקרוב מתחילה טיפול הומאופתי בגלל בעיות בקשב וריכוז.
יש לי בעיות בקיום יחסי מין (כאבים) רציתי לדעת אם יש טיפול הומאופתי גם לזה, או שאין שום קשר...
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/01/2011שלום שירה
כן יש גם לזה -וכמובן כול מקרה נחקר לגופו
כול מה שקיים בך בכול הרמות קשור למקרה שלך וללא יוצא מין הכלל
ספרי הכול להומאופת הכול כול בעיותיך צריכות להיחשף בפגישה ראשונה
הטיפול הוא בכול הבעיות יחד בכולה רמות הכול קשור להכול -הכול זה את
הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)