מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ITPדורון14/05/2010
דר' אדית שלום,
קראתי את הסברך על המחלה ואפשרויות הטיפול.
אני בתחילת דרכי. רק אובחנתי ואני בטיפול רפואי. האם יש טעם להתחיל כבר עכשיו במקביל לטיפול התרופתי? ארצה לשלב בין שניהם ולהשפיע של גופי במהלך הטיפול התרופתי.
תודה
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ITP
ד``ר אדית מרלין דניאל14/05/2010
שלום דורון
כן ודאי תתחיל במקביל עם טיפול הומאופתי אין בעיה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלהמיכל14/05/2010
שלום.
ניקזו ל בעצם הזנב מורסה, מסתבר שהיה ועדיין יש קצת מוגלה. אני לוקחת אנטיביוקה לטיפול בזה . אך הייתי רוצה לדעת האם יש עוד דרכים-טבעיות בעיקר לסילוק וחיסול המוגלה? אולי מאכלים מסוימים?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילוק מוגלה
ד``ר אדית מרלין דניאל14/05/2010
שלום מיכל
כן את יכוהל לגשת להומאופת בקופת החולים והוא יעזור בזה
לצד לקיחת האנטיביוטיקה
לגבי מאכלים לא שידוע לי מוגלה זה סימן לרעילות בגוף -לכן כדאי לנקות רעלים באופן כללי
להרבות בירקות ופירות רצוי אורגניים להפחית בבשרים עוף דגים שיוצרים חומצה בגוף ותנאים נוחים להיווצרות מוגלה
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותרוני13/05/2010
קיבלתי מההומיאופת שלי קפסולות שמיובאות מגרמניה בשם baldriparan כתוב על הקופסא"תכשיר הומיאופתי ללא התוויה רפואית מאושרת" מה זה אומר? והאם הקפסולות מוכרות לכם והאם אפשר להכנס איתם להריון? למרות שהוא אמר שכן אפשר..רציתי להיות בטוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפסולות הומאופתיות
ד``ר אדית מרלין דניאל13/05/2010
שלום דליה
מצטערת אני לא מכירה את הקפסולות לכן לא אוכל להתייחס לשאלותיך
אולי מישהו אחר מהמנהלי פורום יוכל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיריס13/05/2010
לפני כשבועיים התחלתי טיפול הומאופטי של מציצת 3 כדורים קטנים כל לילה למשך 21 יום.
את הטיפול התחלתי על מנת לפתור בעיות אלרגיה. ההומאופטית שאלה אותי שאלות רבות הקשורות לתחומים רבים בחיי כולל הרגלי השינה שלי. אמרתי לה שאיני מסוגלת להרדם מבלי להיות מכוסה ותמיד אני שמה אטמי אזניים לפני השינה ואז אני נרדמת היטב.
מספר ימים לאחר נטילת התרופה כל לילה אני מצליחה להרדם רק בארבע לפנות בוקר.
ההומאופטית בחופשה ואיני יכולה להתייעץ עימה.
אשמח אם תוכלו לענות לי האם לשנות את מועד לקיחת התרופה או להפסיק את נטילתה עד שהיא תחזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה
שלום איריס
אני לא נוטה להתערב להומאופת אחר בתהליך לכן אני ממליצה לחכות לה שתחזור
או לבדוק בתא הקולי שלה אם היא השאירה טלפון של מחליף בעת העדרה זה בדרך כלל מה שעושים הומאופתים שנוסעים לחוול או לפנות אליה במייל ואי בטוחה שתענה לך
הומאופת לא נוסע ומשאיר מטופלים אפילו לא ליום אחד בלי יכולת ליצור קשר במידת הצורך
ואני בטוחה שכך גם היא נהגה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוםרועי12/05/2010
שלום, אני נער בן 17 ומאז ומתמיד אני סובל מחום בגוף אשר גורם לי גם להזעה. בחורף אני מסתובב בקצר וממש נעים לי אבל בקיץ אני ממש משתגע ואני חייב מזגן, וכל הזמן חם לי ואני לא יודע מה לעשות, מה יכול לעזור ?
כדי להיות קר ויבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גוף
שלום רועי
את חום הגוף ניתן לווסת באמצעות הומאופתיה ונטורופתיה
רצוי שתיגש לטיפול בקופת החולים שלך שיתנו לך טיפול הומאופתי
וטיפול נטורופתי הכולל שינוי בהרגלי תזונה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה ברגלייםמוראן12/05/2010
שלום רב,
האם יש משחה הומיאופתית שיכולה לעזור במקרה של אקזמה ברגליים? או טיפול אחר?
תודה רבה
מוראן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה ברגליים
שלום מוראן
כן יש טיפול לנושא אך רק טיפול בלקיחה של כדורים ואו טיפול בהתאמה אישית
כי יש כול מיני סוגים לאקזמה מכול מיני סיבות אם לא מטפלים במה גורם לזה זה לא יעבור
בנוסף אפשרי למרוח במקביל את אותה התאמה מיוחדת עם בגל על הרגל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש עם אופטלגיןאיריס12/05/2010
האם טיפות מסייעות לאחר ניתוח להסרת קדים בגיל מבוגר?
האם אין בעייה בלקיחה עם אופטלגין במקביל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופטלגין
ד``ר אדית מרלין דניאל12/05/2010
שלום איריס
תפני את השאלה שלך בבקשה לרופא MD
ורצוי הרופא שאחראי על הניתוח שלך ועל המעקב שאחרי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בטסטוסטרוןnatan09/05/2010
שלום
בגיל 54 עם ירידה בטסטוסטרון, ירידה בויטליות עייפות
הזעה חוסר חשק מיני, ויכולת מינית,
האם להומאופטיה יכולת לעזור?? או שחייב לפנות לרפואה הרגילה,
אשמח לתשובה מהירה מאחר ומטריד אותי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בויטליות
ד``ר אדית מרלין דניאל09/05/2010
שלום נתן
כן להומאופתיה יש פתרונות לכול הבעיות שציינת.
האם יש עוד משהו שאתה צריך לדעת בנושא ?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח וארניקהדינה09/05/2010
קיבלתי ארניקה לקחת לפני הניתוח ואחריו 30 CH בטיפות.
כיצד עלי לקחת? אני נמצאת שבוע לפני הניתוח.
שאלה נוספת, ידוע שלאחר ניתוח החלפת מפרק מקבלים זריקות למניעת קרישי דם. וארניקה טובה להפסקת דימומים. האם זה יכול להיות מסוכן ולהשפיע על התרופה.
ובכלל האם ארניקה גם מרגיע נפשית את הטראומה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארניקה לפני ניתוח
ד``ר אדית מרלין דניאל09/05/2010
במקרה שלך הייתי מייעצת עם רופא MD שהוא הומאופת בגלל נושא של קרישת דם
יש לך רופאים שהם הומאופתים בקופת חולים מכבי או באגודה להומאופתיה יש מספר רופאים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה להומאופת שמבין בפיברומימיכל08/05/2010
בפיברומיאלגיה
וחשוב לי שהמחיר יהיה נוח שאצליח להתמיד ( לא עובד עקב מצבי )
אשמח לשמוע המלצות או הצלחות אם יש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה
ד``ר אדית מרלין דניאל09/05/2010שלום מיכל
יש הצלחות -רבות בהומאופתיה ורצוי בשילוב נטורופתיה בנושא זה
הנושא הזה מורכב ולכן אני מתייחסת אליו במספר רבדים
אחד באמצעות שיטה שפיתחתי לניקוי התאים בגוף. שתיים באמצעות הומאופתיה
ושלוש באמצעות שינוי תזונתי וניקוי רעלים עמוק -כול אלו יחד מביאים לתוצאה הרצויה
שחלק ממנה היא כמובן שתוכלי לחזור לתפקד ולעבודה סדירה בהקדם
אם תרצי אוכל להיפגש עימך ולבדוק אם את מתאימה לתהליך אצלי
פגישה בת חצי שעה לבדיקת התאמה לתהליך
במידה ואת מעוניינת צרי קשר לטלפון ואו למייל הפרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרפ חוזרהגר04/05/2010
בני בן החמש חולה כבר בערך שלושה חודשים הלוך וחזור עם סטרפ בגרון, אנחנו גרים בארהב (בוסטון) ולכן אני לא מכירה אף אחד בסביבה שלנו (אפילו שניסיתי לחפש) שיכול לטפל בו בצורה טבעית. זאת הפעם הרביעית שהוא נבדק לסטרפ ויצא חיובי והפעם הרביעית שהוא מקבל אנטי וכנראה ללא הועיל, הפעם הרופאה רוצה לתת לו שני סוגי אנטי' אחת שנלקחת 10 ימים ואחת שנלקחת אחריה 4 ימים אני אישית לא רואה איך הוא יוצא ממעגל הקסמים הזה ולכן אני פונה כאן לעזרה. יש לנו שלושה ילדים והם מדביקים אחד את השני, התינוק בן השנה כרגע גם עם בדיקה חיובית אבל אני לא רוצה לתת לו אנטי מצד אחד אבל לא רוצה ששוב הם ידביקו אחד את השני...
אשמח לכל עצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרפ -ילדים מדביקים אחד את השני
ד``ר אדית מרלין דניאל04/05/2010
שלום הגר
אין לי עיצות לתת לך -אין עיצות במקרה כזה
יש רק טיפול אם את רוצה למנוע הישנות התופעה
ורצוי לכול אחד מהילדים לחיזוק מערכת חיסונית נגד הדבקות ובכלל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרפטוקוק..
כרמית ברלין05/05/2010הי ותודה על פנייתך,
סטרפטוקוק בגרון זה אכן צרה מוכרת, לי באופן אישי. סבלת מדלקות גרון כל חיי כמעט, עד שפגשתי בהומאופתיה. בילדותי קיבלת כמויות אין סוף של אנטיביוטיקות. וכלום לא עזר, הסטרפ תמיד חזר....
חשוב לי שתדעי שהומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית, שמטפלת במכלול של האדם. בהתאם למאפייניו של האדם אנו מתאימים לו רמדי (שם כללי לתרופות הומאופתיות) הטיפול מתאים לכל גיל ולכל בעיה כמעט. על פי ההבנה ההומאופתית, הבעיה איתה מגיע המטופל, היא רק התוצאה, היא רק הביטוי החיצוני למשהו יותר עמוק ופנימי. הומאופתיה מרפאת מהשורש.
אנטיביוטיקה, איננה פותרת את הבעיה מהשורש, כיוון שהיא לא מטפלת בשורש הבעיה כי אם בחיידק, בסימפטום. בנוסף הטיפול האנטיביוטי (ואכן כבודו במקומו) גורם לדיכוי הבעיה ולדחיסתה לרבדים עמוקים יותר של הגוף. ובמלים אחרות, האדם הופך להיות חולה, במקומות אחרים בגוף (או בנפש)
אשמח לעזור לך וזה אפשרי גם כשאתם רחוקים, אבל במידה ותרצי מישהו מאיזורך, אוכל להמליץ לך בשמחה על שני הומאופתים מעולים. לא אוכל לעשות זאת דרך הפורום. אנא שלחי לי מייל ואפנה אותך לאנשים המתאימים.
חשוב ביותר - שלא תתיאשי, ושכן תלכי על הומאופתיה.
בהצלחה רבה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרה בעקבות טיפול הומאופתיא30/04/2010
שלום רב,
לפני כחודש התחלתי טיפול הומאופתי לבני בעקבות טיקים וחוסר ריכוז בלימודים (וזאת למרות שהינו תלמיד מצטיין).
מאז תחילת הטיפול הופיע החמרה בטיקים ובחוסר הריכוז. לאחר כשבועיים בהתייעצות עם ההומאופת הוחלט לתת לו את הרמדי פעמיים ביום. ונכון לעכשיו. הטיקים חזרו למצב קדמותם (מלפני ההחמרה) אבל יש שינויי משמעותי (לרעה) בהתנהגותו של בני. במשך כל השבוע קיבלתי אין סוף תלונות מהמורה לגבי חוסר הריכוז שלו שמתחיל להשפיע עליו בלימודים (במבחן, השלמת חומר לימוד) וכן בהתפרצויות זעם וחוסר סבלנות (מה שלא היה לפני תחילת הטיפול).
אני כבר אובדת עצות
האם הפסקת הרמדי תחזיר את בני למצב הקודם מלפני תחילת הטיפול?
תודה
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
א30/04/2010שכחתי לציין שבני בן 10.
הרגע דיברתי עם ההומופאת והוחלט לחזור לרמדי פעם ביום. מה דעתכן?
אודה על תשובתכן.
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרה בעיקבות טיפול הומאופתי
ד``ר אדית מרלין דניאל02/05/2010באופן אישי אני אף פעם לא משתמשת בשיטת ההחמרה הראשונה שרוב ההומאופתים נוהגים לשמוח עליה - אבל מיכיוון שאינני יודעת מיהו ההומאופת מהי רמת הידע שלו ומה הוא חושב -אני לא רוצה ליצור מצב בו אגיד את דעתי כי אני פועלת אחרת -וזה יתנגש בדרך של הומאופת ידוע ואו מנוסה שאולי כן יודע מה הוא עושה
כרגע אני רק יכולה להעיר לגבי ההחמרה שנוצרה בהתנהגות שזה כיוון נכון של הבראה מבחינה הומאופתית -אם הטיקים נחלשים וחלה החמרה בהתנהגות זה כיוון נכון להבראה -כי המקור של הטיקים הוא במישור הנפשי שהיה מדוכא ולכן הנפש המדוכאת - קיבלה מימדים פזיים בצורת טיקים ההומאופתיה שואפת להוציא כול דיכוי החוצה בדרך לפיתרון מלא
הפירוש הפסיכו הומאופתי לטיקים -היא של אדם שלא נמצא בתוך האני שלו בצורה מלאה וכמו שחל עיוות בגוף בזמן הטיק ככה האדם מתעוות בתוכו -האני שלו נמצא בעיוות -לרוב בגלל רמת ציפיות ביקורת ואו קושי עם הסביבה שמצפה ממנו לדברים שהוא לא יכול לספק -או בדרך שהוא לא יכול לספק אותם כאדם כילד כנשמה. אפשר לומר שתיק הוא כמו סוג של התנצלות קיומית תחשבי שהבן שלך כול כמה שניות מתנצל על קיומו -כי הוא לא מרגיש בנוח אם מי שהוא כי הוא לא חושב שאתם או הסביבה מרגישה בנוח עם מי שהוא -כי הוא לא מספק משהו שמצפים ממנו.
זה סוג של חוסר ביטחון שמתבטא בטיקים. לרוב אם ילד לא מצליח להסיג מהסביבה שלו הבנה בצורה טבעית ונכונה -אז המערכת הגנה שלו דואגת להשיג עבורו הבנה בצורה אחרת מסובכת יותר -המשמעות יותר קל לכם ואו לסביבה להבין אותו ולבוא לקראתו ולסלוח לו עם יש לו טיקים מאשר אם הוא מתנהג ואו עושה דברים אחרים שאתם לא אוהבים ורוצים. אז הטיקים נועד להגן עליו מפני העודף ביקרתיות דרשנות ומבחינתו זה גם מתפרש כחוסר איכפתיות אמיתי למי ומה שהוא במקור בבסיס בטבע שלו והטיקים מחויים אותכם יותר לתת תשומת לב למי שהוא ולתת לכך כבוד כפיש הוא מצפה וצריך.
אם חלה החמרה שהתנהגות אחרי מתן רמדי והטיקים זה אומר שצריך לתת לו רמדי יותר חזקה כדי שגם ההחמרה בהתנהגות תעבור כי היא רק שלב שצריך לעבור אותו ובמקביל אם ההומאופת מספיק מנוסה הוא יודע זאת ובמקביל -ההומאופת צריך לדעת לעמוד מול המורים ולדרוש התנהלות נכונה מול המורה לאורך פרק הזמן בו התלמיד עובר את השלבים השונים בדרך להבראה
אני דורשת מהמורה שיתוף פעולה ודורשת דיווח אלי בכתב כול שבוע האם עשיתם זאת?
להפסיק טיפול הומאופתי זה לא צעד נכון כי רק בהומאופתיה תוכלי למצא פתרון לבעיה זו -אבל צריך לדעת ללכת למישהו שיש לו המון ידע לא לצערי לא סטודנט שרק סיים לימודים מקרים קשים בידיים של הומאופתים לא מנוסים הרבה מאוד שנים נדונים לרוב לכישלון או לפתרון ארוך ומורכב מיד
שלא מביא לתוצאות בצורה קלה מהירה וללא סיבוכים.
אם את רוצה תוכלי לפנות אלי במייל אישי ולציין את פרטי ההומאופת
כך אוכל יותר להיות בטוחה אם את נמצאת בידיים אמינות
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המפורטת
א02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך עוד שאלה
א02/05/2010היום לאחר ביקור אצל רופא שיניים. הוחלט לתת לבני אנטיביוטיקה לפני עקירה של שן דלקתית.
האם מתן האנטיביוטיקה יכולה ליצור מצב החמרה בטיקים ובריכוז? כי הבנתי שאנטיביוטיקה ורמדי "מתנגשים".
תודה מראש
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה
ד``ר אדית מרלין דניאל04/05/2010
אם העקירה נקבע לעוד שבוע תוכלי לנסות לטפל בדלקת באמצעות הומאופתיה וכך לא יהיה צורך אולי באנטיביוטיקה אם הדלקת תיעלם וכמובן רק באישור הרופא שיניים
אם לוקחים אנטיביוטיקה יכול להיות התדרדרות בטיקים לא בגלל שהאנטיביוטיקה מתנגשת עם הומאופתיה -אל בגלל שהאנטיביוטיקה עושה מאניפולציה מסויימת למערכת החיסון של הגוף
תבררי אם המטפל ההומאופת אם ניתן להכין לכם רמדי הומאופתית מהאנטיביוטיקה עצמה שאותה הוא יקח במקביל כדי למנוע או למתן השפעות מזיקות של האנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרה הומאופתית
כרמית ברלין04/05/2010הי רציתי להוסיף את תגובתי.
חשוב לי להבין מדברייך מה הפוטנץ שקיבל בנך מאותו הומאופת. האם פוטנץ נמוך 9c,12c .... או 30c,200c? גם לגובה הפוטנץ (המינון) יש חשיבות.
החמרה הומאופתית, היא משהו שאנשים רבים חוששים ממנה, מתן רמדי בפוטנץ נמוך יום יומי, מנסיוני, פעמים רבות מצמצמת אותה ומעדנת אותה.
וכן, לפעמים כשנראה שהתגובה חזקה מדי, הפסקת הרמדי, בשלב זה של הטיפול, יכולה להרגיע את העיניינים.
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ignatia D12נעה29/04/2010
לאור תקופת דכאון ופרידה מבן זוג קיבלתי המלצה מהומאופט לקחת איגנציה D12 פעמיים ביום 10 טיפות במשך 6 שבועות.
כרגע ההומאופט לא בארץ ולכן לא יכולה להתייעץ איתו..
רציתי לשאול האם עלולות להיות תופעות לוואי ? תוך כמה זמן ניתן לצפות לשינוי?
תודה
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה כואבת
ד``ר אדית מרלין דניאל29/04/2010
שלום נעה ותודה על השיתוף
העוצמה שהוא נתן לך יחסית נמוכה להומאופתיה אין תופעות לוואי
מהירות השינוי תלויה באדם בעוצמה ובכמות פעמים שלוקחים
אני חושבת שבכל מקרה אם את רוצה פתרון מלא את צריכה הומאופת שיקח את כול המקרה שלך
ויתן לך משהו אינדווידואלי לך עבור כול הסיפור שלך עם בן הזוג כולל הפרידה
גם כדי לטפל בגרעין ולא רק בתוצאה וגם כדי למנוע באמת תוצאות כאלו בעתיד
גם לנושא כאב מפרידה יש הרבה מאוד סוגים של רמדיס הומאופתיות
אם הוא לא לקח את המקרה שלך בצורה יסודית בפרטי פרטיםן לא בטוח שזוהי הרמדי שלך
אבל הוא כן אז עשי מה שהוא אמר ועם סבלנות זה גם יעבוד לפעמים תוך כמה ימים ולפעמים יותר
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נעה30/04/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות יציאהמשה27/04/2010
שלום
r37
האם יעיל לזרז קיבה של אדם נכה בן -65- שמחכה שעות
ליציאה פעם ביומיים.י
שזיפים תאנים ועוד ועוד כעינה לא עזרו .לא מרבה גם לשתות (רזה לא נכנס ) י
כנראה הבעיה פרוסטלקיה -אולי בגלל חוסר התנועה רבה .י
טבעוני בדרך כלל.י
תודה דן
או אולי עדיף
איקולקס
ומה זה?י
או אולי עדיף
פגלקס?י
או אולי עדיף
נורמלקס
ומה זה?י
מה היתרונות שלהם והחסרונות -רוצה להגיע למצב של פעם .י
שהיה יציאה בשעת הקימה ולא שמחכה לפעמים יום שלם ליציאה
ואוכל מעבר לשובע ביום השני שידחוף ליציאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות
ד``ר אדית מרלין דניאל27/04/2010
שלום דן
רצוי להפחית מזון מעובד ומזון עם סוכר כמו גם מוצרי חלב פרה. ולהגדיל כמות פירות ירקות כולל קליפה. כמות שתיה ל 10-12 כוסות ביום רצוי מים חמימים. ניתן לשלב גם טיפול הומאופתי למצב של עצירות.
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירויות
כרמית ברלין04/05/2010הי משה,
הומאופתיה יכולה לסייע מאד במצבך. מנסיוני, בנושא היציאות ניתן להגיע לשיפור מקסימלי.
ללא קשר כמובן, יש לדעתי לעבור סוג של ברור רפואי לוודא שאינך סובל מבעיה כלשהי, בדיקות כגון כגון דם סמוי וכו... וכן לוודא שאם אתה נוטל תרופות כלשהו, אין הם אלה שגורמות ליציאות הקשות.
בכל אופן הומאופתיה בהחלט תעזור.
אשמח לסייע.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לטיפול לאחר טיפול כימותרפיאיריס27/04/2010
אבקש את עזרתך לאחר טיפול כימותרפי באזור הצוואר והפה התקבלו תופעות הלוואי שהם
דלקות / פצעים / צריבה הומלץ ע"י הרופאים לבצע שטיפות פה וצחצוח שיניים לעיתים קרובות
אך זה לא הועיל האם יש משהו הומופאתי שיכול לעזור .
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לתופעות לוואי אחרי כימותרפיה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/04/2010שלום איריס
בעיקרון אפשרי להקל ואולי אפילו להפסיק את התופעות שמטרידות
את יכולה לפנות להומאופת בקופת החולים שלך או להתקשר אלי
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)