מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הומאופתי עם ביו אנרגיהאייל13/02/2012
היי האם טיפולי ביו אנרגיה בעזרת צלילים שעובדים על תדרים בגוף מתנגש עם טיפול הומאופתי או שאין קשר ומותר לשלב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי עם ביו אנרגיה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל13/02/2012זה מאוד תלוי במי מטפלים ומהי רמת האנרגיה הכללית עימה הוא מגיע
יש אנשים שזה יכול לגרום להתנגשות -כי זה יטעין אותם ביותר מידי אנרגיות
ואם הם באים עם רמת אנרגיה מאוד נמוכה זה יגרום לקצר
ויש אנשים שזה יהיה בסדר לדעתי צריך לנסות ולבדוק לעשות טיפול אחד או שניים מקבילים לראות מהי התוצאה ולפי זה להמשיך - אני משלבת את התחומים ללא בעיה -שוג תוך התאמה למטופל אני משלבת את זה גם בעבודה וטיפול בעצמי
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה נדירהרוני06/02/2012
הלכתי להומאופתית והיא רשמה לי את התרופה
granit-m
מה התכונות של התרופה למה היא נועדה? קצת מידע
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה נדירה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל12/02/2012אבקש שתפני להומאופתית שלך לקבלת מידע
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון מומלץ לערבוב שמניםמישהי04/02/2012
שלום!
ברצוני בבקשה לדעת מהו יחס המינון המומלץ לערבוב שמן דם המכבים עם שמן זרעי פקעות ורדים?
לפי הבנתי, שמן דם המכבים הינו שמן אתרי ולכן לא ניתן למרוחו ישירות על העור ויש לדללו עם שמן נשא.
אני מעוניינת להשתמש בתערובת למריחה חיצונית של העור לטשטוש צלקות,סימני מתיחה וכו׳.
אודה לך באם תוכלי להמליץ לי על המינון האפקטיבי ביותר של כל אחד מהשמנים הנ״ל כדי לקבל את התערובת האופטימלית.
תודה מראש
ושבוע נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון מומלץ לערבוב שמנים - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה06/02/2012שלום למישהי
השאלה ששאלת קשורה לתחום שנקרא ארומתרפיה ולא להומאופתיה .
בהצלחה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחופהאורטל01/02/2012
שלום וברכה,
אני בחורה בת26 (אמא כבר לילד). לאחרונה עשיתי דיאטה וירדתי 17 קילו. יש לי שומן עיקש באיזור הירכיים ולא משנה כמה אני נראית רזה מאוד, הירכיים גדולות.
קיבלתי הצעה לעשות את הדיאטה של ד"ר סימונס המתבססת על תכשיו הומיאופטי של hcg. אני מודעת לכך שכבר הייתה שאלה בתחום. הדיאטה הזו מטרתה להוריד את השומן במקום שאכן השומן עיקש.
רציתי לשאול האם יש בעיה עם התכשיר ההומיאופטי הזה? האם הוא יכול לגרום לסכנה בריאותית? האם יש לו השלכות על פיריון?
הוא רק ל23 ימים.
כמו כן, האם יש בעיה ליטול אותו יחד עם גלולות?
אשמח מאוד לעזרה כיוון שאני מאוד רוצה להתחיל בכך אך מפחדת.
תודה רבה לכן
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחופה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל01/02/2012שלום אורטל
טוב מאוד שאת שואלת -אני לא מתערבת ולא ממליצה אף פעם
במה שקשור בתכשירים מכול סוג או מין
בפרט בהומאופתיה ההתאמה חייבת להיות אישית -ברור שאם זה לא מותאם לך אישית וזה תכשיר שקונים אותו הרבה אנשים ללא התאמה אישית אז זה לא מותאם לך אישית - ומה זה יגרום מי יודע -אם אני היית במצבך לא הייתי לוקחת סיכונים
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריס לילדיםאלינור01/02/2012
שלום רציתי לברר לגבי טיפול אופאופטי לבני בן ה4.5 עקב תת תיפקוד של בלוטת התריס תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס לילדים - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל01/02/2012שלום אלינור
לא ברור מה את רוצה לברר
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת התריס לילדים - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה06/02/2012שלום אלינור
אם את מתכוונת לשאול האם ניתן לעזור בבעיה מסוג זה בהומאופתיה אזי התשובה היא כן אבל כמובן שצריך לשמוע את כל פרטי המקרה ולכן אני מציעה לך לבחור הומאופת קלאסי ולגשת לטיפול.
רפואה שלימה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין טיפות לגלובלים?אייל31/01/2012
האם יש הבדל בין הלקיחות באותו פוטנץ? מה ההבדלים למה יש 2 צורות?
האם אחד יותר חזק מהשני או משהו כזה או שזה בדיוק אותו דבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין טיפות לגלובלים? - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל01/02/2012זה אותו דבר -ילדים אוהבים יותר בגלובולים כי הם מתוקים -אבל אין הבדל בעוצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוהוש כחול קאולופילום אחרי קיסריע.ע.30/01/2012
האם מותר לקחת קאולופילום , קוהוש כחול לזרוז לידה
(להשראת לידה) לאחר ניתוח קיסרי? ובמידה וכן - באיזה מינון?
אני מבינה שתרופה הומאופטית זו מייצרת צירים טובים וחזקים, מאך לא הצלחתי להבין האם מותר לקחת אותה גם לאחר לידה קודמת בניתוח קיסרי.
אשמח לתשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוהוש כחול קאולופילום אחרי קיסרי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל30/01/2012שלום
אני נמנעת לתת הוראות טיפוליות בפורום -ואו הוראות טיפוליות לטיפול עצמי לבד ללא פיקוח ואו הוראות טיפוליות לטיפול עצמי לבד במהלך הריון לידה או אחריו
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו שמע על דר אסתר יוגב?אייל30/01/2012
מציגה עצמה כדוקטור הומאופתית עם איזה מכשיר שנקרא SCIO שבודק כל תא בגוף ובעזרת המכשיר הזה היא מוצאת את הבעיה ומטפלת?
מישהו שמע ? מכיר ? האם זה בכלל אמין המכשיר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו שמע על דר אסתר יוגב? - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל30/01/2012שלום לימונית
אני לא בוטחת נכון להיות במכשירים -אולי אם אכיר מקרוב בעתיד ואדע איך הם עובדים ואראה שזה מדוייק אתן לכך יד -נכון להיום לא הגעתי למצב של לתת אמון
לא מכירה אישית - וממליצה לבדוק היטב למי מגיעים תמיד וללא יוצא מין הכלל
השוק מאוד פרוץ בתחום יש צורך לבדוק אם מה שהאדם מציג זה אכן נכון כולל התארים שלו
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתקרב!!!!
ציפי02/10/2012מציגה עצמה כדוקטור ונראה שעל כלום. לוקחת הון כסף ולא ממש קורה משהו ממש תחושת גניבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של הטיפול ההומאופתי?אדווה26/01/2012
שלום..
בת 30,לפני חודשיים התחילו לי מעין רעידות בגוף בעיקר בצד שמאל.אני רגישה כנראה לעיסויים כי תמיד אחריהם קורים לי כאלה דברים מוזרים אז חייבת לפתור את הרעד שלא עובר ,מוכנה לנסות את ההומאופתיה אבל שמעתי שגם לשיטה זו יש תופעות לוואי וברצוני לשאול מה יכולות להיות תופעות לוואי של טיפול כזה או אחר בהומאופתיה שהרי לפי הבנתי התמציות הן טבעיות ...אשמח לקצת סדר והבנה..ואם ניתן המלצה למטפל/ת בראשלצ או המרכז
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של הטיפול ההומאופתי? - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה26/01/2012שלום אדוה
אנחנו נוהגים לכנות את מה שאת מתארת כריאקציה לטיפול . כאשר יש ריאקציה (ולעתים היא מבורכת גם אם לא נעימה) אמורה לחלוף תוך כמה ימים . אי אפשר לחזות מראש או לאמר איזו ריאקציה עלולה להופיע כיוון שהיא תלויה במטופל ולא בסוג התרופה (בשונה מתרופות קונבנציונליות) אולם אם את מכירה את עצמך כרגישה מאד ומפתחת תופעות אחרי טיפולים שונים המטפל אמור לשקול זאת ולתת מינון מאם חלש .
באתר האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית מופיעה רשימה של הומאופתים מורשים לפי איזורים בארץ .
בברכה
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות וגדילהאריאלה24/01/2012
יש לי בן בן 14 וחצי, הגובה שלו הוא 159- הוא מודאג לגבי גובהו , וחושש להיות נמוך. השאלוה שלי: א. האם בהומיאופטיה יש תרופה שמעלה את הגדילה של הגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות וגדילה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה24/01/2012שלום אריאלה
באופן כללי ההומאופתיה יכולה לטפל בכל מצב של חוסר איזון שגורם לבעייות גוף נפש התפתחות וכו'. לכן אם אכן יש כאן מצב חריג מהממצע הכללי של בני גילו וגם לעומת בני משפחתו אזי ניתן לטפל . אם אתם מחליטים להתחיל בטיפול כדאי לדאוג לכך שההומאופת נותן טיפול הומאופתי קלאסי ולא אחר .
בברכה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי ילד עם בעיה קשב. קשה לו להעתיגלי18/01/2012
יש לי ילד עם בעיה קשב. קשה לו להעתיק מהלוח למשל מתקשה מאוד לעשות זות כיוון שאחרי מספר שניות משתעמם.הלוח נראה כמו הר ענק
הוא מסתובב כל הזמן האותיות מתחילות לקפוץ
אנשים הסובלים מבעיות קשב וריכוז משיגים תוצאות נמוכות יותר מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי ילד עם בעיה קשב. קשה לו להעתי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/01/2012
לפנות להומאופת בקופת החולים שלכם
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ילד עם בעיה קשב. קשה לו להעתי - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה18/01/2012שלום גלי
להומאופתיה יש אכן הצלחה גם בבעיות קשב וריכוז אבל צריך לזכור שהתהליך הטיפולי יכל לקחת זמן ולא לצפות לזבנג וגמרנו בפגישה אחת . אם את בוחרת בטיפול הומאומאופתי ודאי שאת פונה להומאופת קלאסי
בברכה
יהודית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיות חורף חזקותאילת17/01/2012
היי
כל חורף אני חוטפת אלרגיה מטורפת, נראה לי שזה מהמזגן והאוויר היבש. מכיוון שאין לי אפשרות להיות בלי מזגן בחורף רציתי לדעת אם יש טיפול הומאופתי לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיות חורף חזקות - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/01/2012יש גם יש פשוט גשי להומאופת בקופת החולים שלך
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריוןבת שבע09/01/2012
קבעו לי כבר תור לניתוח קיסרי, הבנתי שיש כדורים בשם ארניקה? שאפשר לקחת והם עוזרים בכאבים.. אפשר לדעת עוד פרטים על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל09/01/2012היי בת שבע
כול לקיחה של כדורים הומאופים צריכה פיקוח של הומאופת מוסמך
בפרט אחרי או לפני או בזמן הליך כירורגי -אנא פני להומאופת בקופת החולים שלך להתייעצות והכוונה עמוקים ורציניים בהתאם למצבך
אני חוזרת אין לקחת רמדי הומאופתית ללא פיקוח של הומאופת -ישנם הומאופתים שמלווים תהליך של לידות -חפשי באגודה להומאופתיה הומאופתית בשם טרי -ויש היום עוד הומאופתים שמתמחים סביב נושאי לידה הריון וחדר לידה
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריון - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה10/01/2012שלום בת שבע
ראשית שיהיה בשעה טובה ובמזל טוב .
אני אכן ממליצה על ארניקה לאחר ניתוח קיסרי ואפילו בשילוב של רמדי הומאופתית נוספת בשם Bellis perenis /
את יכולה להתקשר אליי או לשלוח אליי מייל ואשמח לתת לך את ההסבר המדויק כיצד לקחת .
כל טוב
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבת שבע01/01/2012
שלום.
מהן תופעות לוואי בטיפול של מספר חודשים בארגנטום ניטריקום
בילד בן ארבע
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל02/01/2012בהומאופתיה לא קיימות תופעות לוואי
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי חזקות מטיפולאייל23/12/2011
מצטער על האורך אבל זאת בעיה קשה מאוד ותעלומה גדולה
בעייה של קור ועייפות כרונית
בעבר ניסיתי טיפול הומאופתי שכלל כמה נסיונות של רמדיס בחוזקים שונים ולא עשה שום תופעות לוואי ושום הרעה רק עזר והיה טוב. עזבתי את ההומאופתיה כי החלמתי אך הבעיה חזרה.
כעבור שנתיים המצב חזר וניסיתי טיפול הומאופתי שעזר קצת אני מרגיש שזה מחמם אותי ומעלה את האנרגיות אבל עשה לי תופעות לוואי קשות מאוד ובכמה נסיונות של רמדיס שונים אולי 6 סוגים היו תופעות לוואי ממש קשות משהו שלא היה לי מעולם הרגשה של עילפון דפיקות לב הזעה סחרחורת תחושה מפחידה מאוד והרגשה רעה שלא חלפה גם אחרי כמה שעות וכמה ימים.
ניסיתי גם מינונים של LM ומינונים הכי נמוכים שיש והתועפות גם באו אבל במידה יותר פחותה כאילו אני בתוך עולם אחר לא מרוכז מסטול הרגשה מפחידה מאוד.
החלפתי 3 הומאופתים ובכל פעם התופעוות חזרו.
מעולם לא היו לי תופעות כאלה ובכל פעם שלקחתי את הרמדי זה הופיע לפעמים אחרי כמה ימים לפעמים אחרי שבוע אבל תמיד תמיד אחרי הלקיחה גם עשיתי על עצמי טסטים ותמיד זה היה מזה בוודאות.
מה זה יכול להיות? למה זה קורה? איך אפשר למנוע את התופעות הללו?
המטפלים לא יודעים ממה זה נובע ואין להם הסבר
אני ממש מיואש ורוצה לנסות שוב טיפול הומאופתי אבל חושש מאוד מתופעות הלוואי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי חזקות מטיפול - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל23/12/2011אני מצטערת כשאין לי את כול הנתונים של התיק שלך כולם ולא חקרתי אותך בעצמי לכול הנתונים האלו -קשה לי מאוד לענות - אני לא בהכרח משייכת את זה לרמדי הומאופתית - אבל כפי שציינתי אין לי את כול המידע ולכן אני מנוע מלענות בצורה רצינית -לא מכירה איך אתה חיי מה אתה אוכל מה עשית בתקופה הזאת בחייך ועוד ועוד הרבה מאוד מידע שדורש שעתיים חקירה - ואנחנו לא נעשה זאת כאן
אם אתה זקוק לטיפול אתה צריך להגיע לטיפול ובמסגרת טיפול לברר הכול
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעות בוודאות מהרמדי ההומאופתית
אייל24/12/2011בכל פעם שניסיתי עם נסיונות של כמעט שנה באו התופעות הללו אני לא מדמיין ולא הוזה תופעות חזקות שאי אפשר להתעלם מהן.
אפילו פעם אחת בלי ידיעתי נתנו לי כוס מים עם טיפות של רמדי כדי כאילו שאני לא יחשוב על זה והתופעות קרו ואז גילו לי את זה אחרי זה.
אני כל פעם הולך לטיפול ואז זה בא ואני מפסיק עם זה מה זה אומר שלא מתאים לי טיפול הומאופתי?
האם יש כאלה מצבים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעות בוודאות מהרמדי ההומאופתית - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה10/01/2012שלום יניב
לעתים , אצל אנשים מאד מאד רגישים יכולות להופיע ריאקציות שונות לרמדיס הומאופתיות והן בד"כ חולפות כעבור זמן קצר . ייתכן שזהו המצב אצליך . יש גם מקרים בהם , במהלך ההחלמה חוזרים סימפטומים מן העבר וגם זה בד"כ לזמן לא רב וזה דווקא מצביע על מהלך נכון ותקין של הטיפול . (בכל מקרה אין זה דומה לתופעות הלוואי של תרופות קונבנציונליות רבות תופעות שיכולות לגרום נזק מצטבר בטווח הארוך )
בברכה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)