מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניין לקרואשרון28/06/2010
תודה על תשובתך
האם יש ספרים או אתר בו אפשר לקורא על הומאופטיה שיטות הטיפול הרמדיז הפלוסופיה שמאחורי זה וכ"ו
זה ניראה לי כמו עולם קסום ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר על הומאופתיה
ד``ר אדית מרלין דניאל28/06/2010
שלום מולי
תוכל לקרא אצלי באתר ובמידה ויעניין אותך יותר תוכל להמשיך ולקרא ולהרחיב
באתרים בארץ ובחוול פשוט להקליד שיטת ההומאופתיה בגוגל יש המון חומר באינטרנט
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vuntup,hv urputv xhbh,אבישי26/06/2010
יש לי מרפאה די מצליחה של רפואה סינית (דיקור וצמחי מרפא) ואני חושב לצרף גם הומאופתית שתעבוד לצידי. רציתי לשאול לגבי אפשרות של שילוב של רפואה סינית עם הומאופתיה. להבנתי לא מטפלים בהומאופתיה במקביל לשיטות אחרות מחשש שזה יסתור את הרמדי. אבל אני מעריך שבעידן המודרני בוודאות שישנו שימוש בהומאופתיה במקביל לתרופות קונבנציונאליות שנלקחות באופן קבוע כמו לדוגמא מדללי דם אצל חולים עם רקע לבבי והומאופתיה משיגה תוצאות. אם כך האם ניתן לשקול שימוש בהומאופתיה במקביל לרפואה סינית שלהבדיל מלטפל בבעיה בצורה ישירה תומכת ביכולת הריפוי הטבעית של הגוף.אשמח מאוד להתיחסות וסליחה על השאלה המורכבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סינית לצד הומאופתיה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/06/2010
שלום אבישי.
הבעיה היחידה בשילוב בין רפואה סינית להומאופתיה היא
שבזמן שנותנים רמדי הומאופתית צריך בפגישות מעקב להתייחס לאיזה שינויים קרו בזמן התהליך בעיקבות הרמדי - כדי לדעת את הרמדי מדוייקת למקרה און העוצמה מדוייקת למקרה, ומה עוד צריך לעשות במידה ולא
במידה והמטופל יעשה באותו זמן גם דיקור או טיפול אחר חודרני שמשנה פרמטרים לא ניתן יהיה לדעת מי עשה מה ומה עשה מה ולכן זה מסכן בסופו של דבר את המטופל
כי מתן הרמדי יהיה על פי אינדיקציה מוטעת וזה יגרום לטעויות בשיקול הדעת של ההומאופת ולעשיית תהליך מוטעה והתנהלות מוטעה עם מינונים של הרמדי עוצמות ואו עם ההתאמת רמדי עצמה
כמו כן יש אנשים ששתי שיטות אנרגיות חזקות יכולות למוטט את המערכת שלהם במקום לפעול לטובתה בפרט אנשים בעלי קונסטיטוציה חלשה מאוד ומורכבת עם המון בעיות-במקום לצבור אנרגיה אם יאבדו אנרגיה בתהליך
לצד זה. אפשרי בהחלט ומומלץ להחזיק הומאופת במרפאה סינית -אבל צריך לסיים טיפול אחד ולהתחיל בשני ולא לפעול באותו זמן על אותו מטופל.
אפשרות נוספת לעשות פגישת דיון על מקרה לפני מתן טיפול עם בין המטפלים ולתאם בכול מקרה עמדות טיפוליות -סוג של חלוקה. למשל שהמטפל הסיני למשל יעבור רק על משהו מאוד ספציפי וההומאופתי יהיה מודע מראש בדיוק על מה הוא עובד למשל רק על לחץ דם ואו רק על כאב ראש וכו
ולמרות שמבחינה הומאופתית - גם בהומאופתיה תיהיה התייחסות לאותה בעיה לרוב כי הרמדי צריכה להכיל את כול הבעיות של הלקוח -ולכן זה שוב לעבוד על אותה נקודה פעמיים ולא בדיוק לדעת מה גרם לשיפור הרמדי או הדיקור. ולכן לא לדעת מה בדיוק לעשות אם להגדיל עוצמה וכמות של רמדי או להפתיח וכו -קצת מסוכן בפרט כשדנים למשל בלחץ דם.
ואפשרות הכי טובה לדעתי היא פשוט להחליט שמתחילים תמיד בסידרה של טיפולים סיניים ומה שלא מצליחים לטפל בו אחרי סידרה של 10 טיפולים ממשיכים לטפל בהומאופתיה ואו להיפך
למשל מקרים קשים כפי שאני רואה לאחרונה מקרים פסיכיאטרים על תרופות של אנורקסיה בולמיה חרדות דיכאון מאניד דיפרסיה סכיזופרניה התאבדות וכו -במקרה כזה אין לאף שיטה אחרת אםפשרות לאזן את האדם תוך כדי ירידה מתונה של התרופות בהשגחת הפסיכיאטר -רק להומאופתיה יש כלים להתמודד עם כזאת סוגיה מסובכת במישור הנשמתי העמוק. מקרה כזה בעיה לעשות לו שילוב זה יכול ליצור כאוס במקום קידום. אבל מקרים פשוטים יותר רגילים יותר שילוב של הומאופתיה ודיקור יכול לעוליל שוב אם נוהגים בצורה ובסדר מסויים ומוגדר מראש תוך הבנת כול מפת המחלה ומהן ההשלכות של שליוב בין הטיפול להתחיל בזה ולסיים בזה וכו
מקווה שזה ענה לך ואם המרפאה באזור תל אביב אשמח לשמוע על האפשרויות להתשלב בה
אני בדיוק מחפשת מרפאה קליניקה עובדת להשתלב בה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה לצד רפואה סינית.
כרמית ברלין29/06/2010הי ותודה על פנייתך,
לצערי צריך להיות כנים!!!! אם המטרה הנעלה של כולנו כמטפלים, היא להביא את האדם למצב של בריאות זה לא יקרה בשילוב של השתיים.
הומאופתיה כבודה במקומה מונח וכן גם הרפואה הסינית. אבל, כל מה שקשור בדיקור, לא עולה בקנה אחד עם טיפול הומאופתי.
זה נכון שבעידן של היום, כל מטופל שפוגשים בקליניקה, נוטל באופן קבוע תרופה כלשהיא, (גם טבעית כמו צמחי מרפא) אפילו אצל ילדים כבר רואים זאת (סינגולר, רטלין וכו...) זה גם נכון שהומאופתיה נאלצת לעבוד במקביל לכל התרופות האלה ועדיין מצליחה להניב תוצאות מכובדות למרות הכל. אבל לא כך בשילוב דיקור, שעובד בעצם בערוצים אנרגתיים ועבודתו חזקה מאד.
השילוב של השתיים הוא בלאגן גדול ואי וודאות במצבו של המטופל.
זה חובה להחזיק הומאופת בקליניקה, אבל אם אתה מתכוון לשלב בו זמנית במקביל בין 2 הדרכים - זה לא יעבוד לטובת המטופל. זה צריך להיות או זה או זה.
בהצלחה
כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלוקס אצל תינוקסיון25/06/2010
הצינוק שלי בן 8 שבועות, הוא סובל מרפלוקס. הוא עולה במשקל תקין , אבל אחרי כל הנקה סובל.
כרגע הוא מקבל זנטק. האם יש להומיאופתיה פיתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד``ר אדית מרלין דניאל27/06/2010
שלום סיון
שימי לב איך כתבת את המילה תינוק - צינוק -אולי בעיה במקלדת שהאותיות מחוקות בה
ואולי לא אולי המקור לרפלוקס. בהומאופתיה אפשרות לטפל בזה
שימי לב אם הבעיה לא במקלדת וטעות כתיב - הומאופתיה בוחנת את המקור במישור הנשמתי לכול בעיה פיזית אולי משהו בהקשר להבאת התינוק יצר תחושת מחנק מסויים כמו צינוק
התחושה הזאת עוברת לתינוק
הם קולטים הכול ולכן הוא מפתח בעיה באזור הושט ריפלוקס
ושט הוא צינור ארוך קצת דמוי צינור וכנל הקיבה שהיא איבר סגור כמו צינוק
יש ניסיון להימלט מהצינוק באמצעות הריפלוקס -אם זהו המצב
אני מציעה שתלכו לטיפול הומאופתי משותף כדי שמה שאת מרגישה לא יעבור אליו
ואחרי זה הוא יקרין לך את זה חזרה בתחושות פיזיות.
אם זה רק טעות מקלדת אצלך - למרות שלרוב גם טעויות לא קורות סתם - בכל מקרה בהומאופתיה לרוב יש פתרונות לבעיה -ואולי אמהות אחרות שיקראו את ההסבר יבינו מה קורה במקרה שלהן במצב של ריפלוקס של תינוק או במצב של ברונכיט אסתמה -התינוק משדר את הצינוק שההורה מרגיש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם הרמדיזשרון24/06/2010
מאוד מתסכל אותי העניין שאני נוטל תרופה ואני לא יודע ממה היא מורכבת!
למשל הרמדי calc iod
מה זה ?מאיזה עולם זה ,חי צומח דומם ההיתי רוצה לקבל קצת חומר רקע על התרופה
תוכלי לעזור לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמדי הומאופתית
ד``ר אדית מרלין דניאל25/06/2010שלום מולי
הרמדי הזאת היא מעולם המינראלים
CALC סידן
IOD -יוד
אך בעיקרון זה לא אומר שאתה מקבל סידן ויוד כמינראל חומרי או בכלל
אלא מידע ואינפורמציה שנמצאים בהם במישור אחר במישור שאיננו חומרי
כי אם תיקח את הרמדי למעבדה תגלה שאין בה בכלל חומר מכול סוג
בעיקרון המידע שמסתתר בסידן הוא סביבי נושא של בית. הגנה. התפתחות. מבנה בסיסי.
היוד -הוא בדרך כלל סביב נושאים של מעבר של מדינה או בית או דת או בריחה או שיכחה
אבל זה ממש רק חלק קטן מהנושאים שכול אחד מהם עוסק ויש עוד הרבה
בעיקרון אם אתה רוצה לדעת מזה הרמדי שלך אז זה מאוד פשוט זה כול סהכ כול
הדברים עליהם דיברת בפגישה עם ההומאופת-כול מה שדיברת עימו כול הבעיות שציינת
כלולות ברמדי הזאת אותם היא מכילה ועליהם היא עובדת
מקווה שזה עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שקד שלישישרון24/06/2010
ברור שיש שם גורם פיזי,הרי זה השקד,אני הבנתי שבעזרת טיפול נכון הוא אמור להיספג בגוף ולקטון.....האם הבנתי לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי
ד``ר אדית מרלין דניאל24/06/2010
לא יודעת אם ניתן להבטיח כזה דבר
יש מצבים שכן ויש מצבים שדרושה פעילות כירורגית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שקד שלישישרון24/06/2010
אני לא מבינה... השאלה שלי היתה האם את עם כל נסיונך תוכלי לעזור לי יותר ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי
שלום
לאו אוכל להבטיח דבר -אף פעם אינני מבטיחה - אוכל רק לנסות לעזור
אם את מוכנה לתת לכך אפשרות וזמן להתחיל תהליך אצלי בברכה
אשתדל לעשות את מה שאני יודעת הכי טוב
אבל אם יש שם גורם פיזי שאולי יש צורך להוציא אותו כירורגית
ואולי הוא גודל ומפריע פיזית לא אוכל לעזור הרבה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שקד שלישישרון24/06/2010
סליחה מראש על ההטרדה
אבל בכל זאת אני שוקלת להחליף טיפול האם ניראה לך מנסיונך וממה שהבנת מהדברים שכבר כתבתי ,האם את תוכלי לעזור לי ,או שניראה לך שרק טיפול קונבנציונאלי קרי יעזור?
אולי טיפול סיני?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי
מצטערת לא אוכל להביע דיעה על טיפול שאינני מכירה ואינני בעצמי עושה
אני מכירה רק את הטיפולים שלי ואת מה שאני עושה
ובכול מקרה האם מישהו יבטיח לך העלמה של השקד ?? לא הייתי נותנת בו אמון מלא.
בברכה ובהצלחה
דיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שקד שלישישרון24/06/2010
המטפל שינה לו את הרמדי לקאלי 6 ו9 מה דעתך?
להזכירך התחלנו את הטיפול עם 9 ו 12 היתה הטבה משמעותית ואז המטפל העלה את זה ל12 ואז חלה הדרדרות במצב ,ואז מהילה של ה9 ו12 במים ,שוב הטבה ואז מעבר ל9 שוב נסיגה
ועכשיו מעבר ל9 ו6
אודה לך מאוד אם תחווי את דעתך .אני אובדת עצות
ויש עלי לחץ אדיר לניתוח מצד בעלי .מצד שני אני חשה שמשהו מתפספס בטיפול כי היתה הטבה משמעותית במגוון של בעיות אצל הילד ולא רק בשקד ובכל זאת עם כל רגרסיה במצב אני נתקפת בבהלה שאולי אני מזיקה לילד בכך שאני מונעת מימנו טיפול מהיר ופתרון סופי לבעיה -ניתוח
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי
ד``ר אדית מרלין דניאל24/06/2010שלום
מעבר למה שהחוותי דיעה אין לי מעבר מה לומר
תחליטו על תקופת ניסיון נוסף אולי לראות אם מה שהוא עושה עוזר ואם לא תחליטו מה לעשות
בתהליך טיפולי צפוי שיהיו עליות וירידות -השאלה לאן זה מוביל -כול עוד יש שם שקד
שאולי מפריע פיזית -אולי צריך לשקול מחדש מה עושים כן כולל חשיבה קונווציונאלית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב בקשר לשקדשרון24/06/2010
תוכלי לפרט יותר על השיטה?
האם הכוונה לנטורופתיה? או הכוונה ל LM
LM זוהי העוצמה הכי עדינה שייש בהומאופתיה
היא טובה למקרים שבהם צריך שיפור הדרגתי ויכולת לשליטה טובה על השיפור שמושג
היא ארוכת טווח ונותנת יכולת לשלוט במצב בצורה לפעמים יותר טובה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקד שלישישרון24/06/2010
בני בן 3 סבל משקד שלישי טופל בהומאופטיה ,הפסיק לנחור נשם טוב(קיבל קאלי 9ו12 בקפסולה אחת)לאחר שהכל היה בסדר המטפל ביקש להעביר אותו לקאלי 9 לאחר שלושה ימים בערך חזר הילד לנחור ושוב חזרו התסמינים של נשימת פה וכו.. שוב חזרנו בהוראת המטפל לקאלי 9 ו12 הכל היה בסדר תקופה ארוכה (כמה חודשים) ואז ניראה שגם זה הפסיק להשפיע... בהוראת המטפל שמנו את הקאלי 9ו12 במים שלושה שלוקים ביום שוב היה שיפור ...שבוע לאחר מכן המטפל ביקש להעביר אותו לקאלי 12 ושוב,לאחר כמה ימים חזרו הנחירות ונשימת הפה...
אני מיואשת מהמצב ושוקלת להפסיק הכל .... למה זה קורה?הרי היה שיפור אדיר במצב ואז שוב נסיגה וחוזר חלילה....מה עושים במצב כזה אולי הטיפול ההומאופטי מיצא את עצמו?
אנא מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי
שלום
1 האם עשיתם מאז בדיקה רפואית לראות מה מצב השקד השלישי
2 מה ממליץ הרופא המטפל שלכם בקופת החולים האם זה מצב בריא להשאיר את השקד
3 יש שיטה בהומאופתיה שנקראת LM תמליצו למטפל שלכם לשקול לעבור לשיטה הזאת
4 כמו כן אפשרי לשקול לעבור לרמדי אחרת לפעמים אם רמדי מסויימת מיצת את עצמה
5 צריך לשוקל כאן גם את הנושא התזונתי שאני רואה שאיננו מטופל -עודף ליחה בגוף
6 צריך לשקול כאן את הנושא של הכנסת רעלים לגוף שאיננו מטופל
אתם צריכים לשלב כאן גם טיפול נטורופתי בנושא תזונה ניקוי רעלים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים אצל תינוקותטניה24/06/2010
בוקר טוב!
ילדתי את בני ב30.5 (שבוע 34 של ההריון) והבן שלי סובל מגזים וכאבי בטן. חברה המליצה לי על טיפות הומיאופטיות שנקראות CHAMOMIC שעזרו לילד שלה.
השאלה שלי האם ניתן לתת טיפות אלה לכל תינוק? ובמיוחד לתינוק ממש קטן? האם יש לזה תופעות לוואי?
תודה והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים לתינוק
ממש ממש לא - בהומאופתיה הטיפות הן תמיד אינדווידואליות ואסור להעביר מילד לילד
את צריכה ללכת להומאופת שיתאים לו משהו ספציפי
הומאופתיה זה לא כמו תרופות רגילות שכולם לוקחים את אותו דבר
את יכולה לגרום לו נזק בנתינת רמדי על דעת עצמך או דעת החברה שלך וללא פיקוח הומאופתי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טניה24/06/2010תודה על המענה המהיר. בשביל זה שאלתי, אני אף פעם לא נותנת לילדים (במיוחד קטנים) משהו על דעת עצמי,
אני שוב מודה על המענה, ושאלה נוספת: מה כן אני יכולה לתת על מנת לנקל על מצבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בילדים קטנים
לצערי. אין לי מושג רק אחרי פגישה אישית והתאמה אישית אוכל לדעת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וסתי כבדה/21/06/2010
שלום
אני בחורה בת 25. כבר מאז שהתחלתי לקבל את המחזור החודשי אני סובלת מדימומים כבדים וארוכים שממש מפריעים לשגרת החיים.
אפשר להגיד שהמחזור מנהל לי את החיים. תחלופה תכופה של טמפונים או תחבושות
רציתי לדעת אם יש פתרון טבעי כלשהו?
עוד אציין שאני אחרי לידה אחת והמצב לא השתנה, וכן אני מנסה להכנס שוב להריון אז זה צריך להיות בהלימה עם זה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ווסתי כבד
ד``ר אדית מרלין דניאל21/06/2010
שלום
את יכולה לשלב טיפול הומאופתי יחד עם שינויי מסויים בתזונה
כדי לשנות את המצב - דימום ווסתי כבד הוא גם פונקציה של עומס על הכבד והטחול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות הזעהשירלי21/06/2010
שלום
אני בת 30 סובלת מבעיות הזעה בבית השחי
האם קיים טיפול הומאופתי לבעיה זו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית הזעה
ד``ר אדית מרלין דניאל21/06/2010שלום שירלי
אכן את יכולה להיעזר בהומאופתיה לבעיה זו
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינדיקטיביות של התרופה -המשךדינה19/06/2010
האים טיפול של שבועיים ( ליתר דיוק אי הצלחה בטיפול ) בטיפול הומאופטי בפעוט בן שנתיים שסובל מאלרגיה בעיניים ,יכולה להצביע על כך שתרופה לא אינדקטיבית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בעיניים
ד``ר אדית מרלין דניאל20/06/2010
שלום דינה
אני לא יודעת אם ניתן להגדיר אחרי שבועיים -תהליך הומאופתי באלרגיה כאי הצלחה
בכל מקרה קשה להתייחס לסוגיה כזו בלי להכיר את כול המקרה ואת הרמדי שנתנה
אולי העוצמה חלשה אולי המינון חלש אולי הרמדי לא מתאימה יש ככאן הרבה אולי
ואולי יש אלרגן באזור של הילד שתוקף אותו בכזאת אינטנסיביות שגם אם הרמדי מתאימה
יש צורך לסלק את האלרגן מהסביבה שלו ומחייו כדי לאפשר ריפוי מלא
נסי לכבס את הבגדים והמצעים של התינוק בסבון כביסה מיוחד לתינוקות שקונים
בחנות טבע אורגני - אולי הוא רגיש לחומרים כימיים.
הרבה סימני שאלה ולכן ללא כול האינפורמציה של כול המקרה נבצר ממני לענות לצערי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- R37,I1מ'18/06/2010
שלום,
החלטתי לנסות את ההומאופתיה דרך המלצה של חברה שמשתמשת בהומאופתיה לעצמה ולבני משפחתה.
ההומאופת נתן לי 2 תרופות נגד וירוס במעי:
R37
I1
* רציתי לדעת מהן התופעות לוואי של תרופות אלו.
* אשמח לדעת מה מתרחשד בגוף בזמן נטילת התרופה.
אשמח לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות - קיבלתי R37,R1
מ'18/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהוי רמדי הומאופתית
ד``ר אדית מרלין דניאל20/06/2010שלום
מה שקיבלת זה לא רמדי הומאופתית ואין לי מושג מה זה האמת
אולי מה שרשום זה מספר ברקוד -זה מספר ששמים במקום שם הרמדי
וכך רק ההומאופת יודע מה נתנו לך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)