מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בהרטבה שנכשלמיכל11/09/2010
למנהלות הפורום שלום רב.
שמי מיכל ואני אם לבת שש וחצי שמרטיבה בלילות מעל שנה וחצי. כרגע אנו נמצאים בטיפול במכון הרטבה שבהסדר עם הכללית, ולצערני הרב הטיפול אינו עוזר. אני ובעלי דיי אובדי עיצות כיצד לעזור לבתנו. שפכנו במרכאות כסף רב על טיפול שכלל לא עוזר. אני שוקלת לנסות את הרפואה האלטרנטיבית שאישית אני יותר מאמינה בה מאשר ברפואה הרגילה. שאלתי אליכן: האם להומאופתיה יש פיתרון לבעייה זו ואם כן האם אתן מכירות באיזור הקריות מקום שמטפל בשיטה זו? אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי תשובה בקרוב. אני מאוד חרדה ודואגת למצבה הריגשי נפשי של בתנו, תודה ושבוע טוב מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבה
ד``ר אדית מרלין דניאל12/09/2010
שלום מיכל
כן להומאופתיה יש פתרון לבעיה זו
אני עדה לכך מהקליניקה שלי שגם לאנשים
בני 20-30 -40 שהגיעו אלי עם הרטבות שלא עברו מילדות נמצא פתרון
אז כן יש
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בערמונית - עזרה בבקשה.איתן11/09/2010
לאבי יש בעיות במתן שתן. כל שלושה חודשים הוא מקבל זריקת זולדקס. וכל יום לוקח כדורים של אומניק.
כעור כמה שנים של רגיעה חזרו הבעיות פתאום. מאבחנה עולה שהערמונית מוגדלת.
אילו פתרונות יש למצב שכזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית
שלום איתן
אני הייתי מציעה שילוב של הומאופתיה + תזונה+ ניקוי רעלים
גם בכדי למנוע החרפה לכיוון סרטן-האם בדקו שזה לא סרטן ?
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחה של חיידק המופלוס הצד ימיןיונה09/09/2010
אני סובלת מזה כמה חודשים מסינוסיטיס , הייתי בחדר מיון ונבדקתי ע"י רופא א.א.ג שמצא אצלי פוליפ
קבלתי כמה סוגי אנטיביוטיקה ש אחרון היה טבניק 500 מ"ג כדור אחד למשך עשרה ימים כאשר לפני יומיים גמרתי זאת.
אני מרגישה מאוד לא טוב עייפות , שיעול , כאבי ראש .
אבקש לקבל ממכם יעוץ המופתי לבעייתי זו . אני גרה באיזור חיפה ואם יש מרפאה שאוכל לפנות ולקבל
טיפול.
בתודה מראש
ושנה טובה
יונה כרמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ
שלום
את יכולה להיכנס לאתר של האגודה ההומאופתית ואו להקליד בגוגל רופא/ה הומאופת בחיפה
וזה יביא לך מספר רופאים או מטפלים
אסור לנו להמליץ באופן אישי על מישהו מסויים
אם את רוצה צרי קשר למייל הפרטי ואמליץ לך
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתר פעילות בלוטת התריסמלי06/09/2010
שלום רב
האם ניתן באמצעות טיפול הומאופטי לטפל ולהשיג תוצאות בבעיות של יתר פעילות בלוטת התריס?
אשמח לקבל תשובה אמיתית
בברכת שנה טובה - מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס
ד``ר אדית מרלין דניאל06/09/2010
שלום מלי
התשובה האמיתי ל היא כן -ולצד זה כול מקרה לגופו -אין הבטחות מראש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופטיאירה01/09/2010
שלום.לבני יש אלרגיה בעיניים כנראה למספר סוגי מזון ומוצרי הגיינה,אך אנו לא יודעים בוודאות לאיזה.בני מקבל רמדי מהומאופט מוסמך כשבוע ימים.אנו רואים הטבה אך נראה שכבר מספר ימים ההטבה הגיעה לפלטו.יתרה מכך ,היום אחרי שאכל אוכל מסויים עיניו נהיו אדומות יותר והאודם ירד מעט אחרי קבלת רמדי,אבל העיניים נראות יותר אדומות מאתמול.האים לדעתכם יש בעיה במינון או שמדובר בתופעה ידועה ואחרי טיפול יותר ממושך המצב עשוי להשתפר?בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בעיניים
ד``ר אדית מרלין דניאל02/09/2010
שלום דשה
בתהליך ההומאופתי יש לפעמים נסיגה אחרי הטבה -זה תלוי בעוצמת הרמדי בכמות הפעמים שהוא מקבל אותה ובעוד גורמים -הכי נכון זה לעמוד בקשר עם המטפל כי רק הוא יודע באמת מה הוא עושה ולמה -עם המקרה שקיבל לידיו ולא אף אחד מהמטפלים שיענה לך בפורום זה או אחר -לכן מאוד רצוי לדווח ואת השאלה להפנות למטפל
יש מצבים שיש נסיגה אחרי שהיה כבר שיפור וכן צריך להתמיד אם אותו מטפל עד להשגת התוצאה השלמה והרצויה בפרט אם ראיתם שזה הולך לכיוון הטבה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תרופה הומאופתית הנותנת רצוןרינה31/08/2010
לאדם לחיות(מלשון 'חיים')? ואם כן, איזו?קרובת משפחה שלי שאלה אותי על כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה לחידוש הרצון
ד``ר אדית מרלין דניאל31/08/2010
כן הומאופתיה יכולה להחזיר את הרצון
הטיפול מותאם אישית אין רמדי אחת עבור החזרת הרצון
כי צריך לבדוק את האדם הספציפי ומאיכן נגרמו לו נזקים שגרמו להפסקת הרצון
ועל פי זה לתת תשובה ספציפים עם רמדיס אישיות למצב הנתון שלו
וכן זה עובד
אשמח לעזור
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תופאות לוואידריה31/08/2010
שלום.האים יש תופעות לוואי בטיפול של מספר חודשים בסולפור וארגנטום ניטריקום בילד בן שנתיים וחצי?בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
ד``ר אדית מרלין דניאל31/08/2010שלום בהומאופתיה לא קיים מושג כזה תופעות לוואי
יש מושג אחר שנקרא אגרבציה -החמרה ראשונית של המצב הקיים
אבל קשה לי להאמין שאיזה מטפל יתן לילד בן שנתיים ואו למבוגר
לשאת בהחמרה יותר ממספר ימים
לכן אם אתם אצל מטפל מוסמך ובעל ניסיון -את צריכה לבדוק כיוון אחר
וזה לא משנה כול כך מה שם הרמדי ההומאופתית -זה כלל
את צריכה לברר את זה מול המטפל שלך אם יש תופעות חדשות לגמרי שהופיעו
או שאלו רק תופעות שהיו אך החמירו -החמרה ראשונית של כמה ימים לפעמים שבוע מהטיפול
אני דרך אגב עובדת ללא החמרה בכלל אני מתנגדת לשיטת ההחמרה -היא לא תרמה לי בטיפול בלקוחות שלי לדבר ולא ראיתי שום הבדל לטובה -לטובת ההחמרה הראשונית- אני דואגת לעשות שינוי לטובה הדרגתי וללא החמרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדבוריםטל27/08/2010
בני אובחן באמצעות טסט כאלרגי לדבורים. צריך להתחיל בסדרת חיסונים. כרגע מטופל ברמדי. האם כדאי להתחיל בחיסונים הקונבנצינליים?
תודה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדבורים
ד``ר אדית מרלין דניאל29/08/2010
שלום טל
יש אצלי חוק - אני לא מתערבת למה שהרופאים מחליטים אם אמרו לך שצריך אז תעשי
אבל במקביל להמשיך טיפול הומאופתי. תבררי אם יש לזה פתרון הומאופתי יותר מהיר
שאולי יספק את מה שאת צריכה גם ללא חיסונים בדקי עם המטפל שלך -ורק אם אישור רפואי למהלך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומופאתיהאירן25/08/2010
שלום,
אני בת 40 ויש לי אפילפסיה מהילדות. האם טיפול הומופאתי יכול לעזור ? להפחית את ההתקפים ?
א.י.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה
ד``ר אדית מרלין דניאל29/08/2010
שלום
כן טיפול הומאופתי אבל רק בידיים מיומנות מאוד -יכול לעזור
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה לגבי אלרגיהדריה22/08/2010
תודה על התשובה.אנו לא יודעים מה גורם לאלרגיה .עברנו בירור מקיף אך לא הצלחנו לברר.באותה סיטואציה העיניים יכולות להיות אדומות יותר או אדומות פחות.כנ"ל לגבי המזון ואבקות כביסה. מה שמעניין שגם אם העיניים היו אדומות מאוד הן בסביבות שעה 16 באותה סיטואציה נהיות ללא סימני אלרגיה .אחרי כחצי שעה הכל חוזר חלילה. הרופא אמר שלא נידע מהו הגורם.האים גם מבחינת הטיפול ההומאופטי המקרה אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך אלרגיה
ד``ר אדית מרלין דניאל22/08/2010
לא מבחינת הטיפול ההומאופתי הטיפול ממש לא עבוד
לא כול הומאופת מגיע לאותם תוצאות -כי לא לכול הומאופט יש את אותה רמת ידע בהומאופתיה
אני ממליצה להמשיך ולהתקדם עם הומאופתיה ועם סבלנות עד קבלת תוצאה שלמה
בברכה ובהצלחה
ואשמח לעזור
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעינייםדריה20/08/2010
שלום.בני הבן שנתיים וחצי כ5 חודשים סובל מדלקת עיניים אלרגית.כ 3 חודשים מטופל אצל הומאופט מוסמך ללא שיפור כלשהו.הוחלפו מספר רמדי אך ללא הצלחה-ממשיך אודם וגרד.האים 3 חודשים של טיפול ללא הצלחה זה זמן סביר לטיפול באלרגיה ?בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
ד``ר אדית מרלין דניאל22/08/2010
שלום אתי
אצלי בקליניקה זהו זמן סביר. אבל חייבים להסיר ולהרחיק את גורמי האלרגיה
האם אתם מודעים מה גורם לו לאנרגיה ?
כי טיפול הומאופתי טוב יכול לתקן נזקים אבל
לא יכול למנוע ממנו חשיפה ומגע חוזר עם האלרגן שגורם לבעיה מראש
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון ונזלת כרוניתpacifica16/08/2010
שלום,
ברצוני לדעת אילו צמחי מרפא מומלצים לטיפול בנזלת כרונית ממשוכת? אילו שיטות חוץ מדיקור סיני יכולים לעזור בבעיה שנמשכת כבר כמה שנים?
אודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית
ד``ר אדית מרלין דניאל17/08/2010
שלום
לכול אדם יהיה משהו אחר שמתאים מצבו אין צמחים שמתאימים למצב אלא רק אחרי תחקיר והתאמה אינדווידואלית באמצעות הומאופתיה
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד המלווה בפריחה (אורטיקרה כולנרגיטל13/08/2010
אני סובל כבר כשנה פלוס מגרד מציק מעיק עד טרוף פניתי לרופאי עור קיבלתי כל מישחה אפשרית וכלום לא עוזר ואף נעשתה לי ביופסיה מעור הקרקפת חקרתי קצת ומצאתי ע"פ תמונות מהאינטרנט שזה מאוד דומה למה שיש לי שכנראה שזה אורטקריה כולינרגית שמופיעה /פורחת ונעלמת לאחר זמן ובבואי לרופא אני נישאל כרגע יש לך וכמובן שהתיפרחת כבר נעלמה אך למרות שאני מגיע עם תמונות מצולמות הממחישות את התופעה לגופה של שאלה האם יש טיפול לאורטיקרי כולינרגית? ואם יש מהו 2) כיצד אוכל להגיע למרפאתך אני נכה צה"ל ראיתי בפרטים שאת עובדת עם משהב"ט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה אורטיקרה
ד``ר אדית מרלין דניאל15/08/2010
שלום טל
באמצעות הומאופתיה ניתן לטפל בפריחה
אתה מוזמן לפנות לתיאום שיחה עימי בנושא
הפרטים שלי מופיעים כאן להתקשרות
אשמח לעזור
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טל17/08/2010תודה! אתקשר יום טוב טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן והנקהאילת13/08/2010
שלום, אני כמעט חצי שנה אחרי לידה, מניקה מלא, וברגעים אלה ממש מתפתחת אצלי דלקת בדרכי השתן... (עשיתי בדיקה בסטיק ויש לויקוציטים). התחלתי ישר בשתייה של חליטת פטרוזיליה. רציתי לדעת מה עוד אפשר לשתות, לבלוע, לקחת... הבנתי שמיץ חמוציות תעשייתי הוא לא מי יודע מה מוצלח...
אין לי שום רצון לקחת אנטיביוטיקה, אבל כבר הייתה לי דלקת חריפה בכליה לפני כ- 10 שנים...
אשמח לעצתכן המהירה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חריפה בדרכי השתן
ד``ר אדית מרלין דניאל13/08/2010שלום אילת
כל דלקת ולא משנה איכן בגוף הנה תולדה של עודף חומציות בגוף PH
עודף חומציות מושג על ידי אכילת מוצרים מהחיי בשר עוף דגים ביצים מוצרי חלב
ועל ידי קטניות ודגנים - כדי להפחית עומס חומציות צריך להוסיף סלט חיי לכול ארוחת חלבון
להוריד בחלבון מהחיי ל 2-3 פעמים בשבוע לפחות לתקופה הזאת
לצרוך בוקר וערב פירות על קיבה ריקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טראומילאיריס12/08/2010
שלום
האם טראומיל יכול להועיל בספנדלוליזיס בגב?
האם טראומיל מותר ל G6PD?
האם יש רשימה של מוצרים טבעיים שאסורים ל G6PD כמו שיש רשימת תרופות אסורה?
בתודה
איריס
ׁאם לנער עם G6PD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספנדלוליזיס
ד``ר אדית מרלין דניאל12/08/2010שלום איריס
טראומיל איננו ספציפי לספנדלוליזיס בגב אולי יכול להועיל לא בטוחה עד כמה
רצוי לעשות טיפול אישי לקחת את המקרה כולו ולראות מה מתאים גם לאור שאר הבעיות שציינת
כן יכולה להמליץ לך לברר על ביו אורגונמי שעוזר פלאים לספנדלוליזיס - רק עם המטפל מומחה
אני לא רופאה ולא מכירה את כול המונחים הרפואיים - את מוכנה לספר לנו מה זה G6PD
מיכוון שאני לא רופאה והפורום הוא הומאופתי ולא עוסק במוצרים.
אין לי אפשרות לענות על השאלה הנוספת לצערי אולי מישהו אחר יוכל
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איריס14/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)