מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיזוק מערכת חיסוניתמיטל21/11/2010
שלום,
הבת שלי בת 11 חודשים, ינקה עד גיל 6 חודשים (גמילה מיוזמתה, הלוואי ורצתה להמשיך...)
לצערי, היא כל שבוע חוזרת הביתה מהגן עם צינון, שיעול, שלשול והפעם גם חזרה עם דלקת אוזניים...
אומנם היא לא מגיע לחום גבוה מאוד וגם עד עכשיו כל המחלות הן קצרות ולא נוראיות כל כך (טפו טפו טפו...) אך רציתי לצורך חיזוק ומניעה לתת לה משהו טבעי.
האם יש משהו כזה שאני יכולה לתת לה
מה האפשרויות?
כמובן שתחת פיקוח וייעוץ הומאופט אך רציתי לשמוע דיעה ככלית לפני שאני פונה אליו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת חיסונית - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל21/11/2010שלום מיטל
מצויין שתתחילי לה טיפול אצל הומאופתי מוסמך ובצורה מסודרת ללא ספק וללא דיחוי
כיוון מצויין זה ימנע המון בעיות ויחזק אותה בכול הבחינות שציינת ועוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת על השקד השלישייפעת17/11/2010
1. האם ההומאופתיה מעלימה את השקד השלישי?
2. הרבה אמרו שהומאופתיה לא עזרה להם וסתם חיכו ולבסוף הלכו לניתוח, איך זה שזה לחלק מתאים ולחלק לא? מה הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותודה רבה
יפעת17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת על השקד השלישי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/11/2010שלום יפעת
אני חושבת שכמו על כול דבר שקשור לבריאות את תשמעי תמיד
שיש לחלק שזה עזר ולחלק לא
בהומאופתיה יש יכולות אבל זה מאוד תלוי אצל מי את מטופלת
ומה בדיוק נותנים -מטפל אחד יכול לתת משהו שיעבוד והשני יכול לתת משהו שלא יעבוד
ההתאמה היא אישית -ולא מתמיד כול מטפל נמצא באותה דאגה של הבנה וידע שהוא יודע איך לגרום למשהו לקראת כפי שבהומאופתי אכן יש את הידע כולו
צריך להפריד בין הידע שישי בתחום ההומאופתיה לידע שיש למטפל ספציפי
להומאופתיה יש ידע בהרבה דברים -לא תמיד המטפל הוא הנכון
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקד שלישייפעת17/11/2010
לקחתי את בני לרופא אף אוזן גרון, והוא אמר שיש לו שקד שלישי. הילד בן שנתיים.
הרופא אמר שצריך לעשות ניתוח להוציא את השקד השלישי.
1. יש תחליף לניתוח?
2. האם יש סיכון לניתוח הנ"ל?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שלישי - תגובה
כרמית ברלין17/11/2010הי ותודה על פנייתך,
ולשאלותייך:
1. תחליף לניתוח - זה תלוי במצב. אם המצב מסכן חיים והשקד מוגדל וחוסם את קנה הנשימה אז ניתוח זו כנראה האופציה המיידית.
אם המצב הוא כזה שאפשר עוד לחכות, אז כמובן שההומאופתיה יכולה כאן מאד לסייע.
מנסיוני ב הרב בטיפול בילדים רבים הסובלים משקד שלישי מוגדל, ניתן בעזרת הומאופתיה, לצמצם את השקד ולרפא את הבעיה. הומאופתיה היא שיטת טיפול, אשר בעזרת רמדי (שם כללי לתכשיר ההומאופתי) המותאמת באופן ייחודי למטופל, מרפאה בעיות מהשורש.
2. סיכון לניתוח - אני חושבת שכל רופא יגיד לך שבכל ניתוח יש סיכון. הסיכון שאני כהומאופתית מסתכלת עליו, מתבסס על ההבנה, שכל מחלה היא רק תוצאה, היא רק ביטוי חיצוני של משהו עמוק יותר. כשמסירים את המשהו החיצוני, לא בהכרח פותרים ומרפאים את הבעיה להפך, לעתים היא פשוט נדחסת פנימה ויוצאת ברבדים עמוקים של המטופל.
להומאופתיה יש את היכולת הגדולה - ל ר פ א ומהשורש.
מקווה שעניתי וכמובן שאשמח לסייע
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופטיה לתינוקגלי16/11/2010
שלום רב,
יש לי תינוק בן 5 חודשים.
לפני כחודשיים, התינוק נכנס לגן ומאז אין רגע דל...
זה החל בהתקררות קלה, נזלת, המשיך בשיעול מפלח ריאות והסתים בשיעול מלא ליחה שגרר הקאות.
הילד טופל בסטרואידים (טרבולין + בודיקורט)
הטיפול עזר והפחית את השיעול אולם מיד לאחר מכן הילד חלה בברונכיטיס, טופל עוד תקופה באנהלציה וכעבור שבועיים חוזר חלילה...
הרופאים המליצו להמשיך בטיפול שלעיל עד יעבור זעם ובנוסף, טיפול מונע לתקופה ארוכה לטפל באינהלציה + בודיקורט.
תוצאה של כל המתואר לעיל - הילד ירד במשקל, תאבון ירוד.
שאלתי: שוקלת לעבור לטיפול הומאופתי.
אולם חייבת לציין, כי בשל גילו הצעיר של התינוק מפחדת.
האמת, לא יודעת מה מפחיד אותי יותר, סטרואידים או תרופות טבעיות.
אודה לכם על עזרה.
סליחה על "המגילה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופטיה לתינוק - תגובה
כרמית ברלין17/11/2010הי ותודה על פנייתך,
כמובן שהומאופתיה יכולה לסייע במצבו של בנך. להומאופתיה אין גיל. היא מתאימה לכל גיל ולכל בעיה. כולל תינוקות בני רגע ונשים הרות.
הומאופתיה איננה מסוכנת, היא חסרת תופעות לוואי, אין אפשרות להתמכר אליה או ליצור בה תלות. היא מאד עדינה.
תינוק כזה קטן עם סטרואידים זה ממש כאב לב.....
אני חייבת לציין דבר נוסף, וסליחה מראש אם אשמע חוצפנית או ביקורתית. סהכ אנחנו לא מכירות....
אבל גם אני אמא ל-3 (הקטן בן שנה), עובדת סביב השעון וכו'... ובכל זאת לשלוח ילד כזה קטן לגן, זה מקור לצרות צרורות.
יכול להיות (וקחי זאת כעצה אימהית), שלמסגרת קטנה יותר של ילדים או למטפלת, הוא יגיב בריאותית אחרת.
מקווה שעניתי ולא פגעתי, אשמח מאד לעזור לך להוציא את הילד מהמצב המעגלי הזה, ולשחרר אותו מדברים נוראייים כמו סטרואידים
להת כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
גלי18/11/2010תודה על התשובה
לא פגעת חלילה...
לצערי, המחירים המבוקשים למטפלת/מעון פרטי (באזור ת"א) הינם בלתי אפשריים עבורי ומעונות היום של נעמת/ויצו נועדו להקל, כלכלית, על אמהות במצבי (חד-הורית).
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב - תגובה
כרמית ברלין18/11/2010הי, אני מבינה!!!
שיהיה בהצלחה רבה ורפואה שלמה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופטיה לתינוק - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/11/2010פשוט תתחילי טיפול הומאופתי אצל המטפל הכי טוב שתמצאי
בהצלחה -כי אתם באמת סובלים סתם
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולשרון07/11/2010
שלום רב
בני בטיפול הומאופטי כבר שנה בעקבות שקד שלישי ,הטיפול אכן עזר לו רבות במיגוון רחב של דברים לאו דווקא קשורים לשקד שלישי,
הבעיה היא שבכל פעם שהמטפל שלו מעלה לו את המינון יש רגרסיה ושוב אנו חוזרים לרמדי הקודמת או מוהלים אותה במים
לפני כמה ימים היתה לו חזרה של כל הסמפטומים של שקד שלישי:נחירות הפסקות נשימה התעורריות וכו
ההומאופט חזר אלי לאחר שלושה ימים ואמר לי שהוא עשה הערכה מחודשת ממש מההתחלה של המיקרה שלו והוא נותן לו משהו חדש ..אבל הוא העיר הערה שקצת מרתיעה אותי מהמשך טיפול הוא אמר כך"צריך להיוות סופר זהירים עם זה..."
המינון שהוא נתן לי הוא משהו לשלושה ימים בלבד ולדבר איתו
השאלה שלי היא :מה זה סופר זהירים האם יש אפשרות של נזק בטיפול הומאופטי
ומה דעתך בכלל על הרגרסיות בטיפול
ושוב ראוי לציין שהיה לנו שקט זמן ממושך מהשקד שלישי
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל07/11/2010אם הוא ציין סופר זהירים -לדעתי אתם צריכים לשמוע ממנו מהי כוונתו
ומה הוא צופה שיקרה והאם יש סכנה במה שהוא נתן ומדוע הוא ציין זאת
אולי הוא יודע שאולי אתם נותנים לפעמים את הרמדי מספר פעמים יותר ממה שהוא מורה ולכן מתפתחת ריאקציה
ריאקציה היא משהו שיכול לקראת השאלה היא אם זוהי הכוונה שלו לריאקציה
כול סוג של טיפול אם הוא נעשה בידיים לא מקצועיות מוסכן למטופל וללא יוצא מין הכלל
בברכה דר אדית דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
שרון07/11/2010שוב שלום
הטיפול השוטף שנתן לו הוא על בסיס יומי שני כדורונים אין שום סיבה בעולם שאני אפר הוראות של מטפל,הטיפול החדש הוא לשלושה ימים בלבד
מהו סוג טיפול כזה והאם זה מקובל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל08/11/2010לצערי אין לנו כאן מושג מהו הטיפול ואו מהו המקרה -זה קצת מוזר לענות על טיפול של מישהו אחר ולדעת מה הוא נתן לכם ומדוע
יכול להיות שהוא נתן משהו חזק בפוטנץ ולכן הוא רוצה לתת רק למספר ימים
ושוב אם יש כול כך הרבה חששות ודאגות המקום הוא לא לפזר אותן כאן בפורום או בפורומים אחרים -אלא מול המטפל שלכם שאמור להיות שם ולתת תשובות בצורה מלאה
בפורום עלולים להתטעות אותכם כי אנו לא יודעים מהו המקרה ואו הטיפול שניתן ומי הוא המטפל וזה לא חכם להתייחס לסוגיה זו זה לא רציני ולא רצוי
בברכה ובהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון הומיאופתיטניה04/11/2010
שלום רב!
יש לי תינוק בן 5 חודשים שנולד בשבוע 34 להריון, ניזון מהנקה מלאה.
עכשיו עם התקרב החורף וכל השפעות למינהן אני מאוד מפחדת להידבק ולהדביק את הקטן וגם את הגדול (בן 5 וחצי שנים),
שמעתי שיש תרופה בשם אוסילוקוקסינום, האם אני יכולה לקחת אותה וגם לתת לילד הגדול או שאסור לקבל תכשיר זה בהנקה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון הומיאופתי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל04/11/2010שלום טניה
ממש אבל ממש לא מומלץ לקחת שום דבר על דעת עצמך. את יכולה לסכן אותך ואת הילדים.
כול תכשיר הומאופתי חיי בלהיות מוטעם אישית לאדם לילד על פי סך כול הנתונים עליו
אם זה לא תואם את יכולה לגרום להם נזקים. רק התאמה אישית על ידי הומאופת מוסמך תעזור לך לחזק את מערכת החיסון בצורה שגם תחזיק מעמד וגם תיתן תשובה מלאה אישית ופרטנית כול אחד על פי המבנה המיוחד שלו - לצערי אין הכללות ואין קיצור דרך ואין תכשירים כללים שיכולים לעשות זאת -זה בזבוז כסף והסתכנות
מקווה שעזרתי
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל02/11/2010
אני רשמתי לכם לא מזמן שמכיוון שאני גרה בחו"ל לא היה לי למי לפנות למישהו דובר עברית אז פניתי אליכם. יש לי בעיה של חומציות יתר הלכתי לנטורופתית ולרופא גסטרו ושום דבר לא עזר אבל תודה לאל לא מזמן גיליתי שיש לי תולעים במעיים והם הסיבה לכאבים שיש לי ( יש לי מן עוותויות במעיים מלווה עם רעשים ואח"כ זה עולה כלפי מעלה מתחת בית החזה עם פולסים של כאבים )
לקחתי טיפות של אגוז שחור אבל ללא הרבה הצלחה. אני יודעת ששום גם יכול לעזור אבל אני די מפחדת כי יש לי תחושת שריפה/צרבת מתחת לבית החזה והשום אולי יכול להחריף את זה.
האם תוכלי בבקשה להמליץ לי על משהו כדי להפטר מהם
אני מודה לכם מקרב לב
ויולטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל03/11/2010שלום ויולטה
מצטערת שלא אוכל להמליץ לך בצורה כזאת מעל גבי פורום על דרכי פעולה
זה לא נהוג אצלי ללא חקירה מעמיקה של המקרה והתאמת טיפול אישי למצב
אם תרצי טיפול שמועיל ומטפל בשורשי הבעיה לעומקה ומסיים אותה
כול אחד מאיתנו יוכל בטיפול פרטני לעזור יותר מעיצה בפורום שלא בטוח תעבוד
את מוזמנת לפנות במייל פרטי המרחק לא מהווה בעיה
בברכה דר אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- short actingרוצה לדעת25/10/2010
במקרה נתקלתי במושג short acting remedy כשחיפשתי מידע על הרמדי שנתנו לי. ובאמת היא החזיקה שבוע (שיפור לא מלא אך משמעתי) וסוג של התפוגגה ההשפעה למרות שאני ממשיכה לצרוך אותה...
אם יש לתרופה הזאת שורט-אקטינג למה נותנים אותה למצב כרוני? מה היתרון בלקבל הפוגה כשלאחר מכן זה חוזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר short acting - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל25/10/2010שלום שני
אין כזה דבר רמדי לתקופה קצרה שפעולתה קצרה
זה הכל עניין מה העוצמה שלה -כמה פעמים לוקחים אותה וכמה פעמים חוזרים
תוך כדי מעקב צמוד של ההומאופת על התהליך באמצעותו הוא מחליט מתי צריך להעלות עוצמה עד לסיום הבעיה כרונית
את כנראה פועלת ללא פיקוח של הומאופת מוסמך ולכן ככה זה נראה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
רוצה לדעת25/10/2010אני פועלת דווקא תחת פיקוח של הומאופת מוסמך הוא אמר לי בינתיים להמשיך... עוד כשבועיים יש לנו פגישת מעקב אבל עד אז עניין אותי לדעת. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי כדי לתת לילד את התרופה בבוקר אוטוהר19/10/2010
ההומאופט יואב פינחס נתן לבני את התרופה הרמדי כדור אחד ביום . מתי כדי לתת לילד את הכדור 20 דקות לפני ארוחת הבוקר ,או בערב לפני ארוחת הערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי כדי לתת לילד את התרופה בבוקר או - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/10/2010טוהר
מדוע שלא תשאל את ההומאופת יואב פינחס הוא המטפל שלך נכון הוא אמור לדעת ולתת הנחיות לא אנחנו אתה לא תחת טיפול אצלנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי כדי לתת לילד את התרופה בבוקר או - תגובה
כרמית ברלין20/10/2010הי ותודה על פנייתך,
ראשית את יכולה לפנות ליואב, אני משערת שהוא ישמח להנחות אותך.
בכל אופן, לא משנה מתי לוקחים את הרמדי במהלך היום, חשוב רק שיהיה רווח של 20 דקות בערך לפני או אחרי אכילה וזאת בכדי שלא יהיה טעם בפה.
אם את נוטלת תרופות כלשהן, ויטמינים וכו' רצוי ליטול את הרמדי כשעה אחרי נטילת התרופה. אף פעם לא ביחד.
בהצלחה כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה מצבים אפשר לעזור בהומאופתיהטוהר17/10/2010
באיזה מצבים מיוחדים אפשר לעזור בגדילה לילדים שהם נמוכים לגילם בהומאופתיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה מצבים אפשר לעזור בהומאופתיה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/10/2010
כל מקרה הוא לגופו -בעיקרון בכול המצבים
אבל עדיין כול מקרה הוא לגופו ואין אפשרות לדעת מראש איך יעבוד מקרה אחד לעומת האחר זה לא אחיד וסיסטמטי לגבי כול המקרים כול אחד הסיבה לבעיה שלו שונה
ולכן הטיפול הוא על פי המקרה -בעיית הגדילה היא סימפטום של משהו יותר עמוק
מקווה שזה עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה מצבים אפשר לעזור בהומאופתיה - תגובה
כרמית ברלין20/10/2010הי ותודה על פנייתך,
מנסיוני בטיפול בילדים ובתינוקות עם בעיות התפתחות, ניתן להשיג תוצאות מדהימות תחת הטיפול ההומאופתי.
כמובן שצריך סבלנות, אבל בהחלט הגיעו אלי הורים עם ילדים שהיו מאד קרובים לנטילת הורמון גדילה ובכל זאת תחת טיפול הומאופתי סבלני, הדביקו את פער הגובה והגדילה החסרים.
אשמח לעזור
כרמית ברלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים יש ברפואה ההומאופתית לגדילהטוהר17/10/2010
יש לי ילדה אים בעיות גדילה היא כמובן מטופלת אבל רציתי לדעת אים יש טיפול הומאופתי לגדילה וצמיחה בגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האים יש ברפואה ההומאופתית לגדילה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/10/2010שלום רב.
יש מצבים בהם אפשרי בהחלט לעזור לתהליך גדילה
בהחלט
דר אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון הומופאתישולה13/10/2010
היי אנחנו משפחה אם שלושה ילדים נוסעים להודו בעוד חודש שמעתי על חיסונים הומופאתים וההיתי מעונינת לדעת עוד מידע ואיך אני משיגה אותם וגם על מידע של חיזוקיות שכדאי לקחת לשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון הומופאתי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/10/2010
שלום שולה
נכון יש חיסונים - אוכל לתת עוד פרטים בפניה מייל
ולהפנות אותך לעזרה במתאימה -במעל גבי הפרום אנו מנועים מלהמליץ
נסיעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון הומופאתי - תגובה
כרמית ברלין20/10/2010הי שולה,
אני חייבת לחוות את דעתי בנושא.
חיסונים הומאופתיים יכולים להיות מאד בעייתיים ומזיקים.
אני לא בעד. זה מנוגד לגמרי לדרך ההומאופתית ומנסיוני עלול לגרום בעיות.
אני יודעת שהומאופתים רבים חושבים שזהו פתרון טוב ותחליף לחיסון. אבל לדעתי כשמתעמקים בזה מבינים שזה לא טוב ולא נכון.
זה ארוך להסביר לך בפורום הזה למה ומדוע. אם תרצי אשמח להסביר לך טלפונית.
צרי קשר אם את מעוניינת לדעת
כאמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקטור אדית דניאליעל13/10/2010
מבקשת לדעת מה זה כדורים שקיבלתי גלובולים30c יש לי בעיה חוסר יציבות ברגלים לא בהליכה רק בעמידה רציתי לדעת עם הכדורים הנעל הם למצב הזה לפון0545730806
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקטור אדית דניאל - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/10/2010
אצור איתך קשר לבירור נוסף
בברכה דר אדית דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסעינת10/10/2010
שלום,
אבקש לדעת האם ניתן לטפל בפסוריאזיס באמצעות טיפול הומואופתי.
ובמידה וכן, האם מדובר על התנקות הנגעים לחלוטין.
אשמח לקבל תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל10/10/2010שלום עינת
כן פסוריאזיס הינה ברת טיפול מלא באמצעות הומאופתיה
אכן ניתן להתנקות מהנגעים לחלוטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי יהיה ניתן להבחין בשיפור?
עינת10/10/2010והאם זה מצריך ליטול את הרמדי לתקופה מסויימת או שמא לתמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי יהיה ניתן להבחין בשיפור? - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל10/10/2010
זה משתנה בין אדם לאדם בין חודש לשלושה
ואפשרות ל 3 -4 חודשים לסיום הבעיה
ויש גם יוצאי דופן בטווח ארוך יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אידית על התגובה המהירה.
עינת11/10/2010באמת טוב לקרוא את הדברים שכתבת.
הלוואי שהייתי פחות סקפטית, אולי כבר מזמן הייתי מוצאת מזור למחלה הקשה הזאת.
שיהיה לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי כבר
רוצה לדעת12/10/2010לפרסם הודעות פה ובפורומים אחרים במיליון שמות אחרים. לא הצליח לך אז חבל תן לאנשים לבדוק בעצמם כי אני מכירה אישית מישהו שזה עזר לה (לא לפזוריאזיס)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערלידר06/10/2010
שלום רב,
אני סובלת מנשירת שיער תקופה מאוד ארוכה.
עשיתי בדיקת דם ונמצא כי חסר לי אבץ. קיבלתי כדורי אבץ ואני לוקחת אותם כבר חודש (קיבלתי לחודשיים). אין שום שינוי והשיער נושר בכמויות.חשוב לציין כי עיקר הנשירה היא בשעת הסירוק בזמן החפיפה. אני משתדלת לאכול בריא אך יש ימים שאני שוכחת לאכול את מה שבאמת חשוב, ירקות ופירות. משתדלת להסתפר אחת ל 3 חודשים. החלפתי את השמפו לשמפו טבעי של אובליפיחה אך השמפו גורם לקשרים והתחושה היא שהשיער יבש מאוד. אני משתמשת במסיכה פעמיים בשבוע ומורחת סרום לשיער גם באזור הקרקפת ומשתדלת להימנע זה זמן מה מקרמים שונים. אשמח לקבל עצה.
תודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל07/10/2010שלום
נושא של נשירת שיער לא נשען רק על חוסרים במינראלים ואו ויטמינים
אלא בפרט ולרוב על מצב נפשי רוחני ומנטלי
אני פשוט ממליצה לך להתחיל טיפול הומאופתי שמטפל ברבדים אלו
ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)