צריכה עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה בבקשה
    ספורטאית
    02/07/2011

שלום. הייתה תקופה ארוכה של שנתיים שהצלחתי לשמור מעולה על המשקל. הייתי עושה ספורט כמה פעמים בשבוע במשך שעה כל פעם, הייתי אוכלת 6 ארוחות מסודרות ביום, כלומר 3 ארוחות גדולות ובניהין פרי או חטיף אנרגיה. הייתי ממש מקפידה על כל אבות המזון ומדי פעם אפילו הייתי מרשה לעצמי מנה מותרת.
    ראוי לציין שאני רזה, ומאוד שמחה עם הגוף שלי.
    לפני 3 חודשים התגייסתי, ולא העליתי בדעתי שהצבא ככה ישנה לי את הרגלי האכילה. הייתי בטוחה בעצמי ואפילו לא חשבתי שהצבא עד כדי כך יהרוס לי, כי זה ממש היה כבר אורח חיים הארוחות המסודרות.
    אני מגיעה למצב שבצבא אני כמעט ולא אוכלת, כך שבסופ"שים אני אוכלת הכללל והמון. ממש כל הזמן גאנק וחטיפים וגלידות ודברים שאין לי ביום יום בצבא, ד"א השמנתי מזה טיפה אני מרגישה.
    אני לא יודעת איך לעצור את זה. אני חייבת עזרה. אני גם בתפקידי בצבא ערה רק 12 שעות, אז אני צריכה לסדר לי 3 ארוחות גדולות שיעזרו לי לרדת במשקל בחזרה. ראוי לציין שבצבא בנתיים אין לי אפשרות לעשות ספורט.
    צריך ייעוץ בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• חיילת יקרה! - תגובה

סיון דוד
    03/07/2011

שלום
    ראשית, לא הצלחתי להבין מה הסיבה לכך שבצבא הפסקת לאכול. ואת אוכלת בעיקר בסופ"שים.
    אם תאכלי 3 ארוחות גדולות לא תצליחי לרדת במשקל , עלייך לאכול 3 ארוחות "רגילות", ולהוסיף בינהן משהו קל כמו פרי/חטיף אנרגיה/ שקדים/אגוזים. אכילה 3 פעמים בלבד במהלך היום גורמת לירידה בהוצאה האנרגטית במנוחה ובכך עלולה לגרום לעלייה במשקל. מומלץ לאכול כל 3-4 שעות ולכן התפריט שהיה לך לפני גיוסך היה תקין. נסי לחזור לתפריט דומה.

שנית, לגבי הפעילות הגופנית- אני מבינה שכעת את לא יכולה לבצע פ"ג מסודרת אך נסי להיות כמה שיותר פעילה במהלך היום, ונצלי כל הזדמנות לפעילות קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו