מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלי08/01/2008
אני בן 17 ומתאמן במכון.
שאלה קטנה:
מהי כמות השומנים, החלבונים והפחמימות שמומלץ לנער/ה בגיל ההתבגרות לאכול?
מצאתי שמומלץ לנער/ה ספורטאי/ת לאכול 1.7 גר' לכל ק"ג ממשקל הגוף. אבל לא מצאתי יותר מזה ואני גם לא בטוח שזה נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלי
קים08/01/2008אני לא מבינה למה אתה צריך לקחת חלבונים בגיל 17? הגוף שלך עוד מתפתח, פשוט תאכל יותר עוף, ביצים (הלבנים במיוחד), דגים (גם טונה משימורים הולך), בשר, קוטג' ובכלל גבינות ויוגורטים. יש בהם המון המון חלבונים. המגוון של המקורות ייתן לך הרבה יותר מאשר כמות חלבון מטורפת במילקשייק מגעיל ותעשייתי. זוהי דעתי, אני יודעת שזה מקובל היום לקחת חלבונים בנפרד אך באמת שלא תמיד צריך. כפי שלא צריך לקחת סתם דקסמול נגד כל כאב ראש. לפעמים אפשר לשתות שתי כוסות מים וזה עובר. ולא שאני נגד תרופות ותוספים. אבל לא סתם. סך הכול זה לא טבעי, ולא משנה כמה תסנגרו על זה, שכמות חלבונים כזאת תיכנס בבום לגוף. וזה גם לא הכי טעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלי
גילה אדלר08/01/2008כדי לענות על שאלתך תן יותר פרטים
גילה אדלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?