שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אלי
    08/01/2008

אני בן 17 ומתאמן במכון.
    שאלה קטנה:
    מהי כמות השומנים, החלבונים והפחמימות שמומלץ לנער/ה בגיל ההתבגרות לאכול?
    מצאתי שמומלץ לנער/ה ספורטאי/ת לאכול 1.7 גר' לכל ק"ג ממשקל הגוף. אבל לא מצאתי יותר מזה ואני גם לא בטוח שזה נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאלי

קים
    08/01/2008

אני לא מבינה למה אתה צריך לקחת חלבונים בגיל 17? הגוף שלך עוד מתפתח, פשוט תאכל יותר עוף, ביצים (הלבנים במיוחד), דגים (גם טונה משימורים הולך), בשר, קוטג' ובכלל גבינות ויוגורטים. יש בהם המון המון חלבונים. המגוון של המקורות ייתן לך הרבה יותר מאשר כמות חלבון מטורפת במילקשייק מגעיל ותעשייתי. זוהי דעתי, אני יודעת שזה מקובל היום לקחת חלבונים בנפרד אך באמת שלא תמיד צריך. כפי שלא צריך לקחת סתם דקסמול נגד כל כאב ראש. לפעמים אפשר לשתות שתי כוסות מים וזה עובר. ולא שאני נגד תרופות ותוספים. אבל לא סתם. סך הכול זה לא טבעי, ולא משנה כמה תסנגרו על זה, שכמות חלבונים כזאת תיכנס בבום לגוף. וזה גם לא הכי טעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלי

גילה אדלר
    08/01/2008

כדי לענות על שאלתך תן יותר פרטים
    גילה אדלר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו