צמחונות ותוספות וחלבונים ללא לקטוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחונות ותוספות וחלבונים ללא לקטוז
    Gloria
    29/07/2011

שלום אני
    צמחונית ורגישה ללקטוז
    מתאמנת 4-5 פעמים בשבוע אימונים בייתים אינטסבים של 30-40 דקות
    1)אני אשמחר לדעת מה ממולץ לאכול משהו שעשיר בחלבון והוא לא חלבי (רגישות ללקטוז) ולא בשרי (צמחונות)?
    2)האם יש אופציות שונות מדגם/טונה/ביצה?
    3) והכי חשובהבנתי יש אבקת חלון לרגישים ללקטוז בשביל אספקת חלבון למתאמנים האם זה ינפח אותי? אני רוצה פשוט לצרוך יותר חלבון לאחר האימון כדי שיהיו יותר תוצאות במראה של השריר.. אבל מצד שני לא רוצה להראות יותר מידי שרירית (גברית)..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צמחונות ותוספות וחלבונים ללא לקטוז - תגובה

רעות גרוס
    31/07/2011

אני מאוד ממליצה לך לאכול ביצים במיוחד שאת צימחונית, יש בביצה המון ויטמינים ומינרלים חשובים כמו ברזל, B12 ועוד וכמובן חלבון בעל ערך ביולוגי גבוה. יש בסויה חלבון ויש אבקת חלבון מסויה שאת יכולה לצרוך לאחר האימון. האבקות לא מנפחות שרירים, זה תלוי בגנטיקה (האם המבנה שלך רחב?) וגם באימונים שלך. בצריכה אחת של אבקה את אמורה לצרוך 15-20 ג' חלבון (שימי לב כמה גרם חלבון יש בכף של האבקה).
    נוסף על כך, דגנים (לחם, אורז, בורגול וכו') + קיטניות (עדשים, שעועית, אפונה וכו') = חלבון מלא, כך שבתור צימחונית את צריכה לאכול את השילובים הללו.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ויש לי עוד שאלה קטנה

Gloria
    31/07/2011

ויש לי מבנה צר אז שוב תודה
    וכנראה אני אנסה בהתחלה ללא אבקה ולראות מה השינוים
    אגב איזה דרך הכי בריאה לצרוך את הביצה ז"א מבושלת/מטוגנת וכו'...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ויש לי עוד שאלה קטנה - תגובה

רעות גרוס
    31/07/2011

זה לא משנה, גם אם את מטגנת, תשתמשי במחבט טובה שאפשר לשים מעט שמן (קנולה או זית) והביצה לא תדבק.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו