מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להתכונן לריצת מרתון, צריך עזרהרונן13/01/2008
אז ככה
אני בן 19
אני רץ 12 ק"מ בשעה, פעמיים -שלוש בשבוע על הליכון בחדר כושר
אני מתכונן בחודש הבא ללכת למרתון עין גדי - לרוץ 10 ק"מ
יותר מאוחר באוקטובר לרוץ במרתון ת"א את החצי מרתון
ובשנה הבאה את המרתון טבריה המלא
היום אני לא אוכל נכון, אוכל מתי שיוצא לי או מתי שרעב.. ניסיתי להרכיב עם מאמן אישי בחדר כושר תפריט תזונה אבל אני לא עומד בזה.. להתחיל ללכת לקנות מצרכים וכו'..
רציתי לדעת מה סדר גודל האימוים שאני צריך, האם כדאי לרוץ על הליכון בחדר כושר או בחוץ עם שעון מד מהירות וכו'?
מה הצריכה היומית שאני צריך לאכול? מה מומלץ לפני אימון , אחרי אימון -בזמן אימון? איזה אימון צריך לעשות בנוסף לריצה? כמה פעמים אני צריך לרוץ בשבוע?
באיזו מידה אני צריך לעלות את קצב הריצה(בשביל להגיע לריצה של מרתון שלם) ואת מספר האימונים ?
הרבה שאלות, תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצת מרתון
גילה אדלר13/01/2008רוב שאלותיך כדאי שתפנה למאמן כושר עם נסיון במרתון, לגבי התזונה והשתיה כמובן כדאי שתתחיל להתייחס ברצינות וזאת רק בייעוץ אישי עם תזונאית / תזונאי ספורט שיתאימו לך ולצריכיך את התוכנית .
הפורום לא נועד למטרה זו , מצטערת .
בברכה
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצת מרתון
גילה אדלר22/01/2008תוכל לפנות למאמן מרתון מוסמך , עם נסיון אישי רב כרץ מרתון בעצמו שמו גיל
0544360855* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?