רוצה להתכונן לריצת מרתון, צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתכונן לריצת מרתון, צריך עזרה
    רונן
    13/01/2008

אז ככה
    אני בן 19
    אני רץ 12 ק"מ בשעה, פעמיים -שלוש בשבוע על הליכון בחדר כושר
    אני מתכונן בחודש הבא ללכת למרתון עין גדי - לרוץ 10 ק"מ
    יותר מאוחר באוקטובר לרוץ במרתון ת"א את החצי מרתון
    ובשנה הבאה את המרתון טבריה המלא

היום אני לא אוכל נכון, אוכל מתי שיוצא לי או מתי שרעב.. ניסיתי להרכיב עם מאמן אישי בחדר כושר תפריט תזונה אבל אני לא עומד בזה.. להתחיל ללכת לקנות מצרכים וכו'..

רציתי לדעת מה סדר גודל האימוים שאני צריך, האם כדאי לרוץ על הליכון בחדר כושר או בחוץ עם שעון מד מהירות וכו'?
    מה הצריכה היומית שאני צריך לאכול? מה מומלץ לפני אימון , אחרי אימון -בזמן אימון? איזה אימון צריך לעשות בנוסף לריצה? כמה פעמים אני צריך לרוץ בשבוע?
    באיזו מידה אני צריך לעלות את קצב הריצה(בשביל להגיע לריצה של מרתון שלם) ואת מספר האימונים ?

הרבה שאלות, תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריצת מרתון

גילה אדלר
    13/01/2008

רוב שאלותיך כדאי שתפנה למאמן כושר עם נסיון במרתון, לגבי התזונה והשתיה כמובן כדאי שתתחיל להתייחס ברצינות וזאת רק בייעוץ אישי עם תזונאית / תזונאי ספורט שיתאימו לך ולצריכיך את התוכנית .
    הפורום לא נועד למטרה זו , מצטערת .
    בברכה
    גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריצת מרתון

גילה אדלר
    22/01/2008

תוכל לפנות למאמן מרתון מוסמך , עם נסיון אישי רב כרץ מרתון בעצמו שמו גיל
    0544360855

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו