אנרגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנרגיות
    אני
    06/09/2011

שלום,אשמח אם תוכלו לענות לי בדוגמאות מפורטות ולא בשמות קוד" של דגנים/שומן וכ'...
    אלא תכתבו בבקשה (אורז/קטניות) ו(אבוקדו שמן) ואם אפשר בבקשה כתבו את כל המאכלים הממולצים מאותה קבוצה .תודה מראש

אז ככה, כמה זמן לפני אימון ממולץ לאכול ארוחה עיקרית ומה עליה לכלול ?
    בהנחה שאכלתי ארוחה עיקרית כמה שעות לפני האימון מה ממולץ לאכול לפני האימון
    אם אני רעבה וכמה זמן מראש? (אתן דוגמא ,אוכלת ארוחת צהריים, ואז חוזרת הביתה ב7 וחצי ,ואז הולכת לאימון של שעה) מתי ומה לאכול בפרק הזמן בין ארוחת הצהריים לאכילה לפני האימון, וכמו כן
    מה כדי לאכול ישר לפני האימון, וישר לאחריו והאם לאכול ארוחת ערב אחריו ומה לכלול בה?

מקווה שהשאלה ברורה... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנרגיות

הוספת תגובה

• ארוחות מסביב לאימון

סיון דוד
    06/09/2011

שלום
    את מוזמנת לקרוא הסבר שלי לגבי ארוחה לפני ואחרי אימון ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה.
    לגבי הזמנים- במידה ואת רעבה בשעות אחר הצהריים את יכולה להוסיף ארוחת ביניים שעה עד שעה וחצי לפני האימון -ארוחה קלה כמו יוגורט+פרי או פרוסה עם ממרח כלשהו. אפשרות אחרת - לאכול כ-20 דק' לפני האימון פחמימה פשוטה כמו בננה, תמרים, חטיף אנרגיה .
    במידה ויהיו לך שאלות לאחר קריאת המאמר אשמח לענות
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו