מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמנה .. חברתית מאווווד אבל מיואשתליא18/01/2008
חשוב לי קודם לשתף אותכם בכמה פרטים אישיים:
אני בת 28, חכמה מאוד ומוצלחת מאוד בעבודה לקראת תואר שלישי בתחום הכלכלה עם תפקיד מכובד..
הבעייה שלי הינה שאני סובלת מהשמנת יתר (157 עם משקל של 94 קג"מ).
אני עובדת רחוק מהבית וחוזרת מאוחר ואין חדר כושר קרוב במקום המגורים שלי..לכן קניתי הליכון אבל לצערי לא בשימוש..
ההשמנה שלי מפריעה לי מאוד אפילו בפרטים קטנים בחיים כמו לימוד נהיגה.. הפסקתי מאז שנתיים מכיוון שברגע שאני עולה על האוטו מרגישה שאני הכי שמנה בעולם ולא נוח לי בשיעורים אפילו עם החגורה..
גם בתחום העבודה אני תמיד בשחור ומוגבלת מבחינת בחירת הבגדים וההופעה שלי..והעיקר שכולם מעירים..
בקרתי כמה פעמים אצל תזונאית והיא אמרה שהבעייה שלי לא כמות האוכל אלא זה שכל הזמן אני יושבת אפילו בפירוט שהיא נתנה לי שהיה קשה לי מאוד להקדיש לו זמן..הרגשתי שאני אוכלת יותר מדי..
קשה לי לאכול באותם זמנים ובכל זאת מעוניינת לתפוס את עצמי בידיים..
אשמח להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליא שלום
רעות גרוס19/01/2008השאלה היא אם את רוצה להרזות או נחושה להרזות. אם את נחושה!!! את מתחייבת להרזות, ז"א לעשות כל מה שאת יכולה כדי להרזות. אחד ממרכיבי המפתח להצלחה היא היכולת לעולם לא להרפות כאשר ננעלים על מטרה. ואני מקווה שאת שם.
זאת אומרת, אם את נחושה להרזות את צריכה להפחית את כמות הקלוריות שאת צורכת ביום, לאכול 3 ארוחות עיקריות ו 2-3 ביניים (עשי כדברי הדיאטנית), חובה לעשות פעילות גופנית. יש לך הליכון, תלכי בזמן תוכנית אהובה, לעלות רק מדרגות ולא להשתמש במעלית, להחנות רחוק את הרכב וללכת!!!
כדי לעזור לך במוטיבציה את יכולה להרשם לקב' תמיכה להרזיה (כמו שומרי משקל) או ללכת לקוצ'ינג (עכשיו באופנה) כדי שתעזור לך ותניע אותך להתחיל ולהתמיד בהרזייה ובאורח חיים בריא.
בהצלחה רבה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?