שמנה .. חברתית מאווווד אבל מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנה .. חברתית מאווווד אבל מיואשת
    ליא
    18/01/2008

חשוב לי קודם לשתף אותכם בכמה פרטים אישיים:
    אני בת 28, חכמה מאוד ומוצלחת מאוד בעבודה לקראת תואר שלישי בתחום הכלכלה עם תפקיד מכובד..
    הבעייה שלי הינה שאני סובלת מהשמנת יתר (157 עם משקל של 94 קג"מ).
    אני עובדת רחוק מהבית וחוזרת מאוחר ואין חדר כושר קרוב במקום המגורים שלי..לכן קניתי הליכון אבל לצערי לא בשימוש..
    ההשמנה שלי מפריעה לי מאוד אפילו בפרטים קטנים בחיים כמו לימוד נהיגה.. הפסקתי מאז שנתיים מכיוון שברגע שאני עולה על האוטו מרגישה שאני הכי שמנה בעולם ולא נוח לי בשיעורים אפילו עם החגורה..
    גם בתחום העבודה אני תמיד בשחור ומוגבלת מבחינת בחירת הבגדים וההופעה שלי..והעיקר שכולם מעירים..
    בקרתי כמה פעמים אצל תזונאית והיא אמרה שהבעייה שלי לא כמות האוכל אלא זה שכל הזמן אני יושבת אפילו בפירוט שהיא נתנה לי שהיה קשה לי מאוד להקדיש לו זמן..הרגשתי שאני אוכלת יותר מדי..
    קשה לי לאכול באותם זמנים ובכל זאת מעוניינת לתפוס את עצמי בידיים..

אשמח להתייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליא שלום

רעות גרוס
    19/01/2008

השאלה היא אם את רוצה להרזות או נחושה להרזות. אם את נחושה!!! את מתחייבת להרזות, ז"א לעשות כל מה שאת יכולה כדי להרזות. אחד ממרכיבי המפתח להצלחה היא היכולת לעולם לא להרפות כאשר ננעלים על מטרה. ואני מקווה שאת שם.
    זאת אומרת, אם את נחושה להרזות את צריכה להפחית את כמות הקלוריות שאת צורכת ביום, לאכול 3 ארוחות עיקריות ו 2-3 ביניים (עשי כדברי הדיאטנית), חובה לעשות פעילות גופנית. יש לך הליכון, תלכי בזמן תוכנית אהובה, לעלות רק מדרגות ולא להשתמש במעלית, להחנות רחוק את הרכב וללכת!!!
    כדי לעזור לך במוטיבציה את יכולה להרשם לקב' תמיכה להרזיה (כמו שומרי משקל) או ללכת לקוצ'ינג (עכשיו באופנה) כדי שתעזור לך ותניע אותך להתחיל ולהתמיד בהרזייה ובאורח חיים בריא.

בהצלחה רבה
    רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו