להעלות מסת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להעלות מסת שריר
    רגב
    08/09/2011

אני בן 14, גובהי 168 ומשקלי 47.
    אני נרשמתי לחדר כושר לפני כחודש ואני לא מרגיש שיפור משמעותי, יכול להיות בגלל שאין לי תפריט קבוע?
    אילו מאכלים יכולים להאיץ את התפתחות השריר ולהעלות את מסתו או לעודד אותו לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להעלות מסת שריר

הוספת תגובה

• להעלות מסת שריר - תגובה

סיון דוד
    12/09/2011

הי רגב
    נסה לקרוא מאמר שלי ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה על ארוחות מסביב לאימון- לפני ואחרי אימון.
    משקלך נמוך ביחס לגובהך ולכן עלייך להקפיד על צריכת מזון תקינה בהתאם לאימונים. נסה ולהקפיד לאכול 3 ארוחות עיקריות- בוקר צהריים וערב , ובין הארוחות משהו קל כמו יוגורט ,מעדן או פרי. לא לדלג על ארוחות
    בנוסף, כדאי שתפנה לייעוץ מקצועי אצל דיאטנית שתעזור לך להגיע למטרתך ותלמד אותך איך לשלב תזונה נכונה עם האימונים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקפיד והלכתי לדיאטנית

רגב
    18/09/2011

אני עברתי עם הדיאטנית על הארוחות שלי במהלך היום והיא אמרה לי שזה תקין ושיש לי 16-20 אחוז שומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו