תזונה ואימונים מסיבים לתלמיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ואימונים מסיבים לתלמיד
    רועי
    11/09/2011

אני תלמיד בי"א לומד כל יום עד 15:30 ,שחקן כדוריד מקצועי ומתאמן בין אימון לשניים ביום (שילוב של חדר כושר).
    לביה"ס לוקח בד"כ שני כריכים(בלחמנית ג'בטה או שליש באגט)עם חביתה/גבינץ/פסטרמה עם ממרח חומוס/קוטג' .בנוסף פרי או שניים.
    הבעיה שלי כאשר יש לי אימונים כבר ב-16:30 אני לא מספיק לאכול ארוחה גדולה ,מה אני יכול לאכול עוד לפני האימון ובנוסף אם יש אימון גם בשעה 19:30 כלומר שוב יש הפסקה רק של שעה וחצי בין האימונים כלומר אין לי אפשרות וזמן לארוחה גדולה מה מומלץ לאכול ?בד"כ אני לוקח חטיף תוצרת בית של פירות יבשים ואגוזים כרבע שעה לפני האימונים ,אך יום כזה הוא יום מאתגר מבחינת התזונה .אשמח להמלצה מה כן וממה להמנע כאשר מרווחי הזמן בין האימונים הם של עד שעתיים.תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה ואימונים מסיבים לתלמיד - תגובה

סיון דוד
    13/09/2011

הי רועי
    אני מניחה שיש כל מני דעות בעניין ולכן ייתכן שלרעות הדיאטנית תהיה גישה שונה.. ההמלצה שלי- נסה לאכול כריך נוסף כשעה לפני האימון של 16:30, כריך המכיל ביצה או טונה.
    במידה ויש לך כשעתיים בין האימונים אתה יכול לאכול ארוחה המכילה פחמימה מורכבת כמו צלחת פסטה ברוטב.
    לאחר האימון האחרון כדאי שתאכל ארוחה מלאה המשלבת פחמימה יחד עם לפחות 25-30 גר' חלבון .

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון לשיפור

חלי
    13/09/2011

רשמת שאתה מביא חומוס בג'בטה. רק שתדע שחומוס קנוי הוא לא מזין כמו חומוס בהכנה בייתית, הוא מלא שומנים וחומרים משמרים ואחרים ולא מזין אותך בפחמימות ואנרגיה. ולדעתי זה צריך להיות חשוב עבורך.עדיף להכין בבית , או שאמא תעזור , או שאם בא לך לבד יש גם את החומוס להכנה בייתית שהוא מצויין. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו