תפריט מסודר לשחייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט מסודר לשחייה
    דור
    27/09/2011

היי,
    אני מתאמן באופן עצמאי כ3-4 פעמים בשבוע בבריכה, האימונים מאוד רציניים, אני שוחה כ3 ק"מ באימון של שעה וחצי פחות או יותר, אבל יש לי בעיה רצינית עם התפריט שלי...
    אני לא יודע כמה לאכול, אני יודע מה טוב לאכול לפני ואחרי אימון וקראתי חומר בנושא מאגרי הגליקוגן שבשריר, העמסת פחמימות ועוד, אבל אני לא מצליח לכמת את כמות הקלוריות הנדרשת לי ביום בו אני מתאמן וביום מנוחה, את חלוקת הפחמימות מול חלבונים בתפריט ועוד, בקיצור אני לא מצליח ליצור לעצמי תפריט שאני מרוצה ממנו, אני מרגיש פספוס בגלל המאמץ המטורף שאני עושה באימונים.
    יש לי את הנתונים הדרושים (BMI) לבניית תפריט שיתאים בשבילי אבל אני לא ממש יודע למי לפנות, האם ניתן לקבל תשובות כאלו כאן או שיש לפנות באופן פרטי לתזונאי ספורט?

אשמח לעזרתכן!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט מסודר לשחייה

הוספת תגובה

• תפריט מסודר לשחייה - תגובה

סיון דוד
    27/09/2011

שלום דור
    אין באפשרותנו להמליץ על תפריט דרך הפורום
    אני ממליצה לך לפנות לתזונאית ספורט שתסייע לך בהרכבת תפריט אישי המתאים לאימונים שלך

בברכה
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו