מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי מזוןניסים22/01/2008
שלום רב!
ברצוני לשעת האם יש תוספי תזונה לפיתוח גוף (באימוני כוח ואירובי) אשר יותר ממולצים על פני
אחרים בשוק ואם כן איזה?
מחכה לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי ספורט
גילה אדלר24/01/2008ניסים יקר
ישנן כמה חברות מסחריות טובות המשווקות תוספים , כל התוספים באיכות טובה .
השאלה מהם הצרכים שלך ? יותר קלוריות יותר חלבון ? משקאות ? מה שחשוב הוא להסתכל על הרכיבים מול המחיר ולהחליט מה מתאים לך , האיכות והבטיחות בשימוש דומה בכולן .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מוכר לא?
רני28/01/2008נשמעת מוכר תגובתך...
קראתי את אותו הדבר באינטרנט (סטרואידים כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול)
ידוע לי כל תופעות הלוואי למיניהן, שוב אני לא חובבן אני תחת פיקוח אנדוקריני מבצע בדיקות דם כל חודשיים ובנתיים טפו טפו הכל תקין.
אין צורך להיות רואי שחורות, סטרואידים ניתנים לילדים בני 12 ולמבוגרים עם בעיות פוריות.
אני לא מכניס לגוף משהו שאני לא יודע מהו ואם כן אז מתייעץ עם אנדוקרינולוג.
לכן עם ידע והכוונה נכונה אין סיכוי שיקרה משהו עם שימוש נאות בסטרואידים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי מזון לעוסקים בספורט
שמואל הכטמן10/02/2008קיימים תוספי מזון טבעיים בטכנולוגיה חדשנית של ג'ל עבור ספורטאים. האחד מוצר אנרגיה לפני האימון נקרא OHM(בטעם תפוז) והמוצר השני לאחר האימון הנקרא PRO לחלבונים (בטעם שוקולד)
תוכל לקרוא על המוצרים בקישוריות הבאות:
http://www.agelisrael.co.il/Default.aspx?tabid=39
http://www.agel.com/products/gel_packs
לפרטים נוספים תוכל לפנות אלי.
שמוליק
392923 0507* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
ליאור12/03/2008שמוליק שלום,
אנא פרט מהם כישוריך, מה מקצועך, מאיזה מוסד קיבלת עליו תעודה ומתי, כדי שאוכל להחליט ע"ס מידע ברור האם וכיצד להיעזר בשירותיך. תודה וכל טוב. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?