אבקת חלבונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת חלבונים
    גיא
    12/10/2011

שלום,
    לאחרונה התחלתי להשתמש באבקת חלבונים בגלל חוסר בחלבון בצבא יחד עם אימונים אינטנסיביים. בהתחלה קניתי קופסה קטנה, לפי ההמלצה בחנות(עדן טבע מרקט). כעת אני מחפש לקנות קופסה גדולה יותר, והייתי רוצה לדעת מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אבקה, ואיך לדעת שהיא מתאימה לי.
    בנוסף, הייתי רוצה לדעת אילו חברות מומלצות, וגם לשמוע דעה ספציפית על החברה Interactive Nutrition כיוון שקראתי דעות מנוגדות עליה באינטרנט (בדיקות מעבדה סותרות, דעות שליליות של מתאמנים).

תודה !

גיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבונים

הוספת תגובה

• אבקת חלבונים - תגובה

רעות גרוס
    16/10/2011

תלוי מה המטרה שלך, אם אתה צריך לעלות במשקל בנוסף למסת שריר תיקח גיינר, אם אתה רוצה להעלות מסת שריר תיקח Ehey Protein. לגבי החברה לא נראה לי שיש הבדל אבל אתה יכול לקנות בחנות מקצועית שמוכרת אבקות חלבון (חפש באינטרנט) ותתייעץ עם המוכר. לגבי החברה שאמרת אני לא מכירה. שוב, לך לחנות מקצועית והמוכר יוכל להמליץ לך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו