שינוי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תזונה
    קרן
    16/10/2011

ירדתי במשקל והרבה זמן אני מתנהלת על ידי שמירה שאני עדיו אוכלת 1200 קלו ביום ושיש שבת אוכלת יותר, ועושה ספורט כ4- פעמים(רצה) התקופה האחרונה אני עושה יותר 5 פעמיים
    בוקר- שני פרוסות לחם קל+קוטז ופרי
    צהריים ירקות מבושלים +חזה עוף (לפעמים פרוסת לחם קל)
    אחרצהרים- שני פרוסות קל +קוטז
    ערב סלט ענק+שמן זית שני פרוסות לחם קל
    במשך הארוחות אני אוכלת ירקות (5 קפה ביום)
    בתקופה האחרונה שמיתי לב שעליתי במשקל,
    ידעתי שצריכת הקלוריות שלי גדולה מין הרגיל בסופי שבוע אבל במשך השבוע אני מאזנת את זה
    מה אני אעשה כדי לרדת ? וכמה קלוריות ביום עם עושים ספורט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי תזונה

הוספת תגובה

• שינוי תזונה - תגובה

רעות גרוס
    16/10/2011

את יודעת כמה עלית במשקל? לפי חישוב שלי (אני לא יודעת כמה קוטז' את אוכלת בארוחה) את אוכלת בסדר מבחינה קלורית (למה את לא מגוונת עם ביצים, טונה כו'?)
    + את רצה בין 4-5 פעמים בשבוע. אני לא יודעת מה וכמה את אוכלת בסוף שבוע אבל נסי להפחית בכמות ולראות אם יש שינוי במשקל. אפשרות נוספת היא להגדיל את עצימות הפעילות הגופנית (לא יודעת באילו מהירויות את רצה), נוסף על כך את יכולה להוסיף משקולות 2-3 פעמים בשבוע. אם זה לא עוזר פני לדיאטנית שמתמחה בספורט והיא תוכל לעזור לך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קרן
    16/10/2011

יוצא לי לאכול קוטז ורבע , כמות הירקות שלי גדלה אולי בגלל זה?
    עליתי 2 קילו אני עושה פעמיים בשבוע גם משקולות בסופי שבוע אני אוכלת לא בולומוס שאין שליטה אבל דברים שבמשך השבוע אי לא אוכלת כמו אורז , גלידות (לא שמנות ,
    תמיד ידעתי שעם בסופי שבוע אני אוכלת וכל השבוע בשליטה וספורט זה אמור להאזן את זה?
    מה יהיה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

רעות גרוס
    17/10/2011

מירקות לא מעלים במשקל. תאכלי בארוחה אחת קוטג' אחד (יש 25 גרם חלבון ואת לא צריכה יותר בארוחה). אני מציעה לך לעשות יומן אכילה על כל ביס שאת מכניסה לפה, שתייה (מניחה שאת שותה רק מים), כמות חלב בקפה, גם בסוף שבוע ומנתחת את כמות הקלוריות. אולי תראי שהעלת בכמות האוכל בהשוואה למה שהיית מקודם (לפני שעלית במשקל), מקווה שזה יפתור לך את הבעיה כיוון שמעלים במשקל אם אוכלים יותר ממה שצריך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו