חיטוב והורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב והורדת אחוזי שומן
    נדב
    23/10/2011

שלום,
    אני בן 21 התאמנתי בחדכ כמעט שנה אבל התנפחתי והחלטתי שזה לא יפה כבר אז הפסקתי,אני לא שמן ולא רזה אבל הייתי שמח להוריד את אחוזי השומן בגוף ולהתחטב ואחכ להוציא ריבועים
    (זוהי המטרה שלי לקיץ הבא)
    בקשר לארוחות,אם לא אוכל פחמימות בכלל אני מאמין שזה יעזור לי השאלה שלי אם זה יכול להזיק לגוף?מה מומלץ?אם אוכל פחמימות רק פעמיים-3 בשבוע בארוחת צהריים?
    אפשר בבקשה קצת פרטים על מה שאני צריך לשמור מבחינת ארוחות ואיזו תוכנית אימונים תתאים?(ללא חדכ)
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב והורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• חיטוב והורדת אחוזי שומן - תגובה

סיון דוד
    25/10/2011

הי
    מצטערת אך אין באפשרותנו להמליץ על תפריט בפורום זה... לגבי התאמת תכנית אימונים- הייתי ממליצה לך לפנות למאמן כושר. לגבי אכילת פחמימות- מומלץ לאכול בכמות מתונה, במיוחד כשמתאמנים ומעוניינים בשימור או בפיתוח מסת השריר, הפחמימות הן אלו המספקות אנרגיה לגוף בזמן אימון.
    נסה לתאם פגישה עם דיאטנית ספורט שתמליץ לך על תפריט אישי לפי הנתונים שלך ולפי תכנית האימונים שלך.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

עודד
    25/10/2011

יש סוג שאת ממליצה עליו?
    מותג/חברה ספציפים שהתנסית או מכירה שהתנסו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו