היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    לירן
    26/10/2011

שלום רב!
    כבר מעל שנה וחצי אני מתאמנת בקביעות 5-6 אימוני אירובי בשבוע ( 2 מהן ריצה 8-9 ק"מ) ו3-4 אימוני כוח אינטנסיביים ( תוכנית AB).
    החלטתי לשנות מעט את התפריט, ולהתחיל למדוד את כמות המזון ואת הקלוריות למטרה של ירידה באחוז שומן.
    אני אוכלת בכל ארוחה במשך היום ירקות, המון ירקות אני מאוד אוהבת.
    למיטב ידיעתי ישנם הגבלה על מספר ירקות וקטניות שאותם כן צריך להחשיב בכמות הקלורית במשך היום,
    הירקות העיקריים שאני אוכלת בדר"כ במשך היום:
    קישואים,פטריות,חצילים,חסה,מלפפון,עגבניה,לימון,בצל לבן/ סגול, פלפל אדום וכתום, ועלי רוקט.

האם אני צריכה לחשב את כמות הקלוריות בירקות הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• המשך...

לירן
    26/10/2011

היום לדוגמא חישבתי והגעתי ל480 קלוריות מתוך התפריט רק ירקות.

ועוד שאלה אם אפשר, לגבי הפחמימות, מה כמות פחמימות המומלצת בהתאם לפעילות הגופנית שלי??

תודה רבה, לירון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

רעות גרוס
    30/10/2011

לא כתבת מה גילך, משקלך, גובהך, את יודעת את אחוז השומן שלך?

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

רעות גרוס
    30/10/2011

הערך הקלורי של עגבניה בסביבות 30 קלוריות, מלפפון כ 20 קלוריות, פלפלים כ 30 קלוריות, שאר הירקות הם פחות. אני בעד לאכול הרבה ירקות בלי לספור קלוריות. לגבי הקיטניות יש צורך בחישוב קלורי 1/2 כוס קיטניות מבושלות = כ 75 קלוריות (קיטניות מכילות פחמימות, חלבונים, שומנים, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים).
    תוסיפי מאכלי חלבון מהחי דלי שומן ומוצרי חלב דלי שומן.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו