עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    נועה
    26/01/2008

שלום, אני בת 22 וחצי הגובה 158 ומשקלי אני חושבת 49 אולי בחצי קילו יותר (הרבה זמן לא נשקלתי), אני רוקדת בלט קלאסי ומודרני. שיעור 1 בשבוע מדרני שהוא מאוד מוציא אנרגיות, ו2 שיעורי קלאסי כל אחד המשיעורים זה שעה וחצי. כלומר 4 וחצי שעות אני רוקדת בשבוע, בנוסף אני עושה פילאטיס בבית דרך הטלויזיה לפעמים יוציא לי לעשות כל יום, לפעמים 3 פעמים בשבוע,זה בערך 20 דקות ו20 דקות יוגה אם אני עושה... אני מאוד רוצה לדעת כמה קלוריות אני אמורה לצרוך ביום. אני מאוד פוחדת להשמין, כי אני לא יודעת כמה קלוריות אני יכולה לצרוך כדי לשמור על משקלי. בלט אומנם לא שורף כמו ריצה וכמו אירובי אבל זה בהחלט עובד על השרירים ועל סיבולת לב, כשאנחנו עושים קפיצות. שיעור יכול לשרוף 250 קלוריות? או שזה הרבה מדי?איך אני מחשבת בעצמי אם אני מוסיפה שעות ריקוד בנוסף למה שאני עושה?
    אשמח מאוד אם תוכלו לענות על כמה קלוריות ליו אני יכולה לצרוך..
    תודה רבה ויום נעים.
    אני ניסיתי לחפש במחשבונים למיניהם אבל אני מעדיפה תשובה ממישהו מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• נועה יקרה

גילה אדלר
    26/01/2008

ריקוד 4 וחצי שעות בשבוע הם מבחינת מתעמל חובב , זו אינה שריפה קלורית הדורשת התייחסות מיוחדת ותזונה מיוחדת כמו שדרוש לאתלט המתעמל בעצימות גבוהה מדי יום מספר שעות . לכן זה די פשוט , את זקוקה למימדי גופך בין 1300 ל1700 קלוריות ליום בבסיס ובנוסף תלוי בכל שאר סדר יומך לעוד 10% -20% מהקלוריות , ובימים שאת מתעמלת ואכן בשעה יכולה לשרוף כ- 250
    קלוריות תוסיפי אותם לחשבון של אותו יום .
    שימי לב שהטווח הוא די גדול , ודיוק הוא רק על סמך בדיקה אישית בייעוץ אישי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך

נעה
    28/01/2008

תודה על התשובה.
    נתת לי טווח גדול בין 1300 ל1700. האם אני יכולה לאכול בשקט 1600 קלוריות ולא להשמין? 1300 זה לא מעט? אני מעוניינת לשמור על משקלי. ולא לרדת יותר. או האם טווח של וכן אני כרגע רוקדת בצורה חובבנית, אך בהחלט רצינית לגבי הריקוד ורוצה להמשיך איתו אחרי הלימודים שלי,אני כרגע סטודנטית... אני לרוב פעילה אבל גם יושבת הרבה (צריך ללמוד...) ואני מרגישה שאני אוכלת יותר וממש מתבאסת כי אני לא רוצה להשמין, והחוסר וודאות הזה לכמה אני יכולה לאכול זה מאוד מקשה.
    אשמח אם תוכלי לכוון אותי יותר, ודרך אגב אני תקועה על הדיאטה הזאת של שומרי משקל כבר שנים זה די דפק לי את השכל עם הנקודות... אז העלתי את מספר הנקודות שלי ל22 בימים טובים ובזמן האחרון אני אוכלת הרבה יותר משהו כמו 27 (ובכמעט זלילות ל30 ). אני מאוד רוצה לצאת מדרך החשיבה הזאת של לא לספור נקודות או קלוריות ולאכול לפי תחושה גופנית אבל זה ניראה לי בלתי אפשרי.
    אם יש לך עצה אני אשמח לקבל.
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נועה

גילה אדלר
    28/01/2008

1600 קלוריות זה בסדר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה שאלה אחרונה..

נועה
    29/01/2008

היי,
    אם אני מתעמלת פחות מזה, נגיד פעמיים בשבוע בלט אז זה פחות מ1600 נכון? משהו כמו 1500? זה לא הרבה 1600 קלוריות. שוב סליחה על השאלות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נועה

גילה אדלר
    03/02/2008

נראה באמת שהפכת לאובססיבית וזה לא טוב .
    אף אחד לא יכול להיות כל כך מדוייק זה לא אנושי ולא נכון ובלתי אפשרי .
    ממליצה לך להתייעץ במיוחד בכיוון של דרך חשיבה ופחות על קלוריות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר...

נעה
    05/02/2008

בכל זאת שכן תעזרי לי , כדי שאני כן אוכל נכון? עכשיו למשל אכלתי 1500 קלוריות,ואולי 1600 כשהייתי רגילה לאכול פחות,י לאחרונה אני אוכלת יותר, ולא מעוניינת לעלות במשקל, לכן אני שואלת.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו