שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    28/01/2008

אני בחורה מלאה רק בישבן. יש לי גם צלוליטיס. התחלתי להתאמן לפני כחודש במכון, ואני עובדת בעיקר על הישבן. . האם יש מאכלים מיוחדים שיעזרו לי לחטב את ישבני ולהעלים צלוליטיס?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לשרון

רעות גרוס
    28/01/2008

העלמת צלוליטיס היא בעיה אך שיפור המראה והורדת אחוזי שומן מהישבן והירכיים (וכן מכל הגוף) נעשה ע"י שמירה על תזונה נכונה, הרבה ירקות, לא לטגן ולעשות פעילות אירובית (כמו הליכה, ריצה, אופניים או מכשיר אירובי אחר, שיעורי אירובי ועוד) כמו כן תמשיכי בחיזוק השרירים במכשירים בחדר הכושר.

בברכה
    רעות גרוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרון

רני
    28/01/2008

לצערי אין מאכל או דיאטה מסוימת שדרכם ניתן לחטב או להוריד שומן במקום אחד מהגוף...
    זה הרבה עניין של גנטיקה, בכל אופן שריפת שומן מתבצעת בכל הגוף באופן שווה לא רק במקום אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו