מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעב אחרי אימוןדורית12/11/2011
שלום
אנ בת 37 גובה 1.63 משקל 53
מתאמנת כ-4 שיעורי ספינינג בשבוע בעצימות גבוהה (500-600 קלוריות לשיעור)
פעמיים בשבוע אימוני מכשירים בחדר כושר
אוכלת מאוזן (כ-1500 קלוריות)
אני מזהה שלעיתים אחרי השיעור אני נתקפת ברעב לא רגיל
לא בכל אימון זה קורה ואין קשר למה אכלתי במשך היום
הבעיה היא בעיקר באימוני בוקר שגורמים לרעב שמוציא אותי מהתפריט
האם ניתן למנוע את זה ? ואם לא איך למזער את הנזק?
מאז שאני מתאמנת באופן קבוע אני רעבה הרבה יותר מפעם ולכן לדעתי איני מצליחה לרדת במשקל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב אחרי אימון - תגובה
רעות גרוס13/11/2011מה את אוכלת לפני האימון? גם בבוקר את חייבת לאכול לפחות שעה לפני אימון קערית דגני בוקר עם חלב, סנדוויץ עם ממרח חלבוני (שימי לב לכמות שתשביע אבל שלא תפריע לך באימון). תקחי איתך מיד לאחר האימון שוב סנדוויץ עם חלבון + ירקות ואח"כ ארוחה גדולה (זה יכול להיות ארוחת צהריים).
אל תהיי רעבה אבל שימי לב מה את אוכלת. למה את רוצה לרדת במשקל? ה BMI שלך הוא 20 - הטווח הנמוך את לא צריכה לרדת במשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?