מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה נכונהברוך17/12/2011
שלום רב
אני בן 65 בריא ולא נדרש לתרופות.משקל 74 ק"ג גובה 165 .גלוקוס 92 .כולסטרול 188.טריגליצרידים 177. HDL 36. LDL 117 לחץ דם תקין. אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע על מכשירים(לא משקלות) 2 שעות כל פעםבעצימות גבוה מזה 7 שנים באופן רצוף.אני שותה בבוקר רק קפה .בצהרים אוכל ארוחה מלאה בד"כ דגים פחממות וסלטים.בערב אני אוכל בד"כ גבינות עד 5%עם 2 פרוסות לחם חטה מלאה.בערב אני "מנשנש"2 פירות ו-4 מנות ירקות .
אני מבקש לשאול : האם התזונה שלי נכונה? ומה הסבה לשומנים בדם ואיך אפשר להורידם ואיך אפשר להוריד הסכרת הקלה שיש לי ולא ע"י תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה - תגובה
סיון דוד21/12/2011ברוך שלום
רמת הטריגליצרידים שלך מעט גבוהה, והיא בד"כ נובעת מאכילת מתוקים כמו עוגיות עוגות פירות ושתייה מתוקה אך מכיוון שאתה אוכל רק 2 פירות ליום לא נראה כי אלו הגורמים לרמה גבוהה זו, אלא אם כן הדיווח שלך חסר ואינו מדוייק... האם אתה שותה שתייה מתוקה ? אם כן הקפד לשתות מים או סודה בלבד. לגבי שתייה חמה- שים לב לכמות הסוכר בשתייה ולכמות החלב (גם החלב מכיל סוכר החלב הנקרא לקטוז)
רמת כולסטרול וסוכר בדם- תקינים.
לגבי התפריט באופן כללי- הייתי ממליצה לך להוסיף ארוחת בוקר קלה כמו למשל כריך עם ביצה קשה / דייסת שיבולת שועל, ולפזר את צריכת הפירות לאורך היום ולא לאכול 2 פירות ביחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?