תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה
    ברוך
    17/12/2011

שלום רב
    אני בן 65 בריא ולא נדרש לתרופות.משקל 74 ק"ג גובה 165 .גלוקוס 92 .כולסטרול 188.טריגליצרידים 177. HDL 36. LDL 117 לחץ דם תקין. אני מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע על מכשירים(לא משקלות) 2 שעות כל פעםבעצימות גבוה מזה 7 שנים באופן רצוף.אני שותה בבוקר רק קפה .בצהרים אוכל ארוחה מלאה בד"כ דגים פחממות וסלטים.בערב אני אוכל בד"כ גבינות עד 5%עם 2 פרוסות לחם חטה מלאה.בערב אני "מנשנש"2 פירות ו-4 מנות ירקות .
    אני מבקש לשאול : האם התזונה שלי נכונה? ומה הסבה לשומנים בדם ואיך אפשר להורידם ואיך אפשר להוריד הסכרת הקלה שיש לי ולא ע"י תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה - תגובה

סיון דוד
    21/12/2011

ברוך שלום
    רמת הטריגליצרידים שלך מעט גבוהה, והיא בד"כ נובעת מאכילת מתוקים כמו עוגיות עוגות פירות ושתייה מתוקה אך מכיוון שאתה אוכל רק 2 פירות ליום לא נראה כי אלו הגורמים לרמה גבוהה זו, אלא אם כן הדיווח שלך חסר ואינו מדוייק... האם אתה שותה שתייה מתוקה ? אם כן הקפד לשתות מים או סודה בלבד. לגבי שתייה חמה- שים לב לכמות הסוכר בשתייה ולכמות החלב (גם החלב מכיל סוכר החלב הנקרא לקטוז)
    רמת כולסטרול וסוכר בדם- תקינים.
    לגבי התפריט באופן כללי- הייתי ממליצה לך להוסיף ארוחת בוקר קלה כמו למשל כריך עם ביצה קשה / דייסת שיבולת שועל, ולפזר את צריכת הפירות לאורך היום ולא לאכול 2 פירות ביחד.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו