רוצה להפיק את מירב התועלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להפיק את מירב התועלת
    בר
    22/01/2012

שלום לכולם

שמי בר אני בן 16 ואני מתאמן בחדר כושר בערך כחצי שנה ולאורך החצי שנה הזאת רצה בראשי המחשבה האם אני מפיק את התועלת המירבית מן האימונים הקשים וההתמדה הראויה לשבח?
    כעקרון אני הבנתי שאכילת חלבון היא טובה לאחר אימון היא אוכלת את השומן(אני חושב) ומפיקה תועלת מן האימון.
    אני רוצה לדעת את הדרך הטובה ביותר לעצב ולחטב את הגוף שלי באופן מהיר ויעיל.

גובהי הוא:1.81
    משקל: 75 ק"ג

תודה רבה לכל הנענים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להפיק את מירב התועלת

הוספת תגובה

• חייב עזרהההה

בר
    23/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להפיק את מירב התועלת - תגובה

רעות גרוס
    23/01/2012

אכילת חלבון לאחר אימון חשובה לשמירה/ עלייה במסת השריר היא לא שורפת שומן. הפחמימות שאוכלים (בעקבות זה מופרש הורמון האינסולין) עוזרים בהכנסת הסוכרים, החלבונים והשומנים לתאים. כיוון שחלק מהמאגרים התרוקנו, אנחנו ע"י האוכל מחזירים את האנרגיה (הסוכרים כמאגר אנרגיה בשרירים ובכבד והחלבונים לבניית שריר).
    פנה למדריך חדר הכושר שיבנה לך תוכנית אימונים יעילה וקשר לתזונה, כנס לשאלות נפוצות וראה מה ומתי לאכול.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו