התאמת תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת תזונה
    סיגל
    06/02/2008

שלום,

התחלתי להתאמן בפילאטיס פעמיים בשבוע ולעשות גם הליכות, בימים אלו אני אוכלת ארוחה קלה לפני האימון וכמעט כלום אחרי האימון (פרי או ירק) הבעיה היא שבמהלך השבוע יוצא לי לאכול יותר מדי פחמימות, ולכן לרוב בערב אני מרגישה רעב וגם לאחר האימון ולפניו. לפעמים גם הירקות, כיון שהם קרים לא טעים לי לאכול אותם, האם שתיית מרק היא גם נחשבת פחמימה? האם עלי לכול שונה בימי אימון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת תזונה

הוספת תגובה

• לסיגל

רעות גרוס
    06/02/2008

חשוב לאכול לאחר אימון ולא רק ירקות. מרק ירקות, מרק קיטניות (שעועית, עדשים), מרק עוף בהחלט מומלץ.
    לא טוב להיות רעבים, הקפידי לאכול משהו קטן לפני האימון (פרי/יוגורט/פרוסת לחם עם גבינה) ובסיום האימון (ביצה/טונה/גבינה, ירקות, 2 פרוסות לחם) או מרק (אבל לא רק מרק ירקות את זקוקה למנת חלבון).
    למרות שפילטיס זאת לא עבודת כוח (כמו משקולות) רצוי לחלק על פני היום מקב' הפחממות, חלבונים, ירקות, פירות ושומנים חד בילתי רווי. ביום של אימון ניתן לצרוך יותר מזון.

בברכה
    רעות גרוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרהה :\

גלי
    18/07/2008

שלום , קוראים לי גלי, אני בגובה 1.52 ושוקלת 50 ק''ג. הייתי רוצה לדעת איזה סוג של אוכל אני אמורה לאכול כדי לרדת במשקל ואיזה סוג של ספורט אני צריכה לעשות , ואחרי כמה זמן כבר ייראו את השינוי..? תודה מראש :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי יקרה

גילה אדלר
    18/07/2008

כדאי שתתיעצי עם דיאטנית , השאלה רחבה מדי לפורום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו