תפריט תזונה למתאמן בחד"כ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט תזונה למתאמן בחד"כ
    ברק
    09/02/2012

אהלן, שמי ברק בחור בן 20 משרת בצבא (יוצא יומיות) ומנצל את הזמן לחד"כ בשביל לפתח את הגוף ומסת השריר.. גובה 1.96, משקל 99 ק"ג , אחוז שומן 19% , לפי הנתונים אני יודע שאני צריך לרדת במשקל או לחילופין לעבוד על מסת השריר כדי לשרוף שומן ולהחליף אותו לשריר אך ביחד עם תזונה נכונה!
    עברתי על כול האינטרנט במטרה למצוא תפריט כל שהוא שיתאים לי והדברים היחידים שיצא לי להשכיל זה לצרוך 1.7-1.8 גרם חלבון לכול ק"ג , 4 ליטר מים, ו 6-10 גרם פחמימה לכול ק"ג .
    רציתי איזה שהוא יעוץ לגבי תזונה בריאה יותר כדי להתחיל לראות תוצאות יפות יותר וגם כדי להיות בריא יותר :)
    חשוב להגיד שישר אחרי אימון כוח אני נוהג באופן קבוע לאכול 3 פרוסות לחם שיפון עם טונה קוט'ג זיתים וביצה ובאופן כללי אוכל 2-3 ארוחות מסודרות , אבל אני מבין שזה לא נכון ולא בריא כ"כ אז פניתי אליכם, תודה לעוזרים =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט תזונה למתאמן בחד"כ

הוספת תגובה

• תפריט תזונה למתאמן בחד"כ - תגובה

רעות גרוס
    13/02/2012

חשוב מאוד לאכול מסודר ארוחת בוקר, צהריים וערב יותר גדולים ו 2-3 ארוחות קטנות. כמובן כשעה לפני האימון (אם האימון עצים) צריך לאכול פחמימה עם מעט חלבון (פרוסת לחם עם קצת גבינה, פרי, יוגורט + פרי) ואחרי האימון לאכול חלבונים + פחמימות.
    אתה בהחלט יכול לצרוך 1.5 גרם חלבון לק"ג שריר ותעשה פעילות אירובית לשרוף שומן.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט תזונה למתאמן בחד"כ

ברק
    18/02/2012

כן אבל הבנתי שאני צריך לצרוך עקב ההתעסקות שלי בספורט בין 150-180 גרם חלבון ביום וזה פשוט נשמע לי בלתי אפשרי , רציתי לדעת אם אני מצליח לשמור על תזונה נכונה שמרכיבה במהלך היום אכילה של מאכלים רוויי חלבון כגון מוצרי גבינה דגים שועית והכול ואני עדיין לא מגיע לכמות הנדרשת האם יש מקום לקחת תוסף חלבון כדי להשלים את הכמות הנדרשת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט תזונה למתאמן בחד"כ - תגובה

רעות גרוס
    19/02/2012

תאכל עוף, טונה, מוצרי חלב ותראה אם יש שיפור במסת השריר (תקופה מסויימת), אם לא תראה שיפור, תחשוב להוסיף אבקת חלבון. שוב אתה צריך 1.5 גרם חלבון ל 1 ק"ג גוף ולא יותר.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו