תוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספות
    tal
    14/02/2012

שלום
    שמי טל אני בת 20, אוהבת מאוד להתאמן –רצה כמעט כל ערב , בנטסף אני מבצעת גם אימון בחדר הכושר, בעיקר תרגילי כח. קיבלתי ממדריך הריצה תפריט מה לאכול ביום יום. אני משתדלת לאכול את מה שרשום בתפריט אבל לא מצליחה את הכל. אני מכירה אנשים שלוקחים מספר תוספי תזונה, כמו שייק חלבונים וכדורי מגנזיום, ואומרים לי לתסף במגנזיום בגלל שזה יכול לעזור לי בספורט הקשה שאני מבצעת.כמובן שהם לא אנשי מקצוע.
    אני מבצעת הרבה מאוד ספורט במשך השבוע. האם לדעתך אני צריכה לצרוך תוסף כזה? ואיך תוסף מגנזיום יכול לעזור לי בספורט?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספות

הוספת תגובה

• תוספות - תגובה

סיון דוד
    14/02/2012

הי

לא כתבת נתונים אישיים כמו גובה ומשקל, ומה את אוכלת באופן כללי לפי התפריט שהמליצו לך. לגבי האימון- האם את מתעיפת מהר? מתאוששת מהר? סובלת מהתכווצויות וכאבי שרירים בלילה? האם נמצא חוסר מגנזיום בבדיקות דם?
    חשוב לדעת את כל אלו על מנת לראות אם תפריטך מאוזן או שאולי יש מקום לתוספות חיצוניות כמו תוספת חלבון.
    בכל אופן , חשוב להבין שתזונה מבוססת על התאמה אישית ולא ניתן לתת המלצות כלליות לכלל האוכלוסיה, וגם לא הייתי ממליצה לקחת עצות על תזונה ממדריך כושר אלא לפנות לאנשי תזונה מקצועיים כלומר לדיאטנים קלינייים או תזונאי ספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספות - תגובה

סיון דוד
    14/02/2012

הי
    לא כתבת נתונים אישיים כמו גובה ומשקל, ומה את אוכלת באופן כללי לפי התפריט שהמליצו לך. לגבי האימון- האם את מתעיפת מהר? מתאוששת מהר? סובלת מהתכווצויות וכאבי שרירים בלילה? האם נמצא חוסר מגנזיום בבדיקות דם?
    חשוב לדעת את כל אלו על מנת לראות אם תפריטך מאוזן או שאולי יש מקום לתוספות חיצוניות כמו תוספת מגנזיום או חלבון.
    בכל אופן , חשוב להבין שתזונה מבוססת על התאמה אישית ולא ניתן לתת המלצות כלליות לכלל האוכלוסיה, וגם לא הייתי ממליצה לקחת עצות על תזונה ממדריך כושר אלא לפנות לאנשי תזונה מקצועיים כלומר לדיאטנים קלינייים או תזונאי ספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספות - תגובה

רעות גרוס
    14/02/2012

שלום טל, את מרגישה חולשה אחרי אימון? מרגישה התכווצויות שרירים? אם את אוכלת נכון והתשובה לשתי השאלות היא "לא" את לא צריכה מגנזיום. מגנזיום אמור לעזור שלא יהיו התכווצויות שרירים לאחר האימון. לי באופן אישי נתנו כדורי מגנזיום לניסיון, לקחתי לפני או אחרי אימון ולא היה אף שינוי/שיפור. להזיק זה לא מזיק את תמיד יכולה לנסות ולראות איך זה משפיע עליך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו