אבקת חלבון מי גבינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת חלבון מי גבינה
    אריק
    27/02/2012

שלום רב,
    ביום שישי קניתי אבקת חלבון מיי גבינה "אייסולד"(מבודד) כדי שאחרי האימון יכנס לי ישר החלבון לגוף בצורת הספיגה המהירה ביותר.
    רציתי לשאול כמה שאלות:
    1.כמה זמן אחרי שאני שותה את זה אני יכול לאכול?
    2.האם אני צריך לאכול גם פחמימה עם זה?(ואם כן איזה וכמה?)
    3.יש בתוך האבקה גם מולטי ויטמין והאמת שמאז שאני לוקח אותה אני שמתי לב שאני ממש רעב(גם אם אכלתי) רציתי לשאול האם יש קשר למולטי ויטמין שבאבקה?

זהו תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון מי גבינה

הוספת תגובה

• אבקת חלבון מי גבינה - תגובה

סיון דוד
    29/02/2012

אריק שלום
    לא מכירה את האבקה שקנית אך בד"כ אבקות חלבון מכילות ויטמינים ומינרלים שונים, תוספת הויטמנים לא אמורה לגרום לרעב ,וייתכן שהרעב נובע מכך שאינך אוכל טוב לפני האימון. הקפד על ארוחה קלה כשעה לפני האימון ובמידת הצורך אם האימון נמשך יותר מ- 90 דק' נסה להוסיף פחמימה פשוטה כמו בננה/תמרים/חטיף אנרגיה ואז להמשיך אימון, להקפיד לשתות היטב לאורך כל היום וכמובן במהלך האימון.
    לאחר האימון מומלץ לשלב פחמימה עם חלבון. לא בטוחה שיש צורך באבקת חלבון- ולרוב אני מרכיבה ללקוחות שלי תפריט ללא תוספת אבקה והם מקבלים את החלבון בכמות מספקת מהמזון- לדוגמא:
    אתה יכול לאכול ארוחה הכוללת 2 ביצים+ מעט גבינה+ לחם מחיטה מלאה, או קופסאת טונה+ תירס. לא כתבת נתונים שלך כמו גובה ומשקל כך שאני לא יכולה לציין כמויות. ישנם כל מיני אפשרויות לשילוב חלבון ופחמימה בארוחה ולא תמיד יש צורך בתוספת אבקה. בד"כ רוב המתאמנים שאני עובדת איתם מגיעים לתוצאות גם בלי תוספת אבקה , אל תמהר להוסיף ונסה להקפיד על מזון המכיל חלבון לאורך כל היום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו