אוכל וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל וספורט
    לימור
    29/02/2012

שלום אני מתאמנת 3-4 פעמים בשבוע בעיקר ספינינג (אני מנוייה בחדר כושר)ברצוני לשאול האים כדאי לי לגוון באימוני ספורט?מה מומלץ לאכול לפני אימון?ומה אחרי אימון?אני מעוניינת לרדת לפחות 4 קילו.תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל וספורט

הוספת תגובה

• אוכל וספורט - תגובה

סיון דוד
    29/02/2012

הי לימור
    מומלץ לשלב בין אימון אירובי לבין אימוני כוח על מנת להשיג ירידת משקל טובה יותר ולשמר אותה. אימון הספינינג נחשב אימון אירובי ולכן הייתי ממליצה לך לשלב אימוני כוח - עם המכשירים שבחדר כושר. כך תוכלי לשמור על מסת השריר ולהגדיל את שריפת השומנים.
    לגבי אכילה לפני ואחרי אימון- את מוזמנת לקרוא הסבר שלי על כך ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה
    לגבי ירידה של ק"ג- לא כתבת מהו גובהך ומשקל כך שלא אוכל לעזור לך עם דעתי המקצועית, אך קחי בחשבון שירידת משקל אצל מתאמנים הינה ירידה ממסת השומנים בעיקר ומסת השריר נשמרת או גדלה כך שלא בטוח שתראי ירידה של 4ק"ג אך שימי לב-- ותראי ירידה יפה בהיקפים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו