קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות
    רני
    09/02/2008

שלום לכן ערב טוב,
    רציתי בבקשה לדעת כמה קלוריות וכמה גרם חלבון יש במאה גרם חזה עוף אחרי הבישול?
    (הכוונה לשניצל עוף פרוס שקונים בסופר, אני מבשל אותו על מחבת נקי ללא שמן או כל תוספת).

בנוסף, רציתי לדעת גם כמה קלוריות וגרם פחמימות יש בשתי אשכוליות סחוטות?
    אני לא אוהב אשכוליות אך ידוע לי שיש להן צד בהורדת הכולסטרול, האם בסחיטת אשכוליות אני מקבל את אותו הערך מאכילתן? (מינרלים אנטי אוקסידנטים וכו').
    בתודה ןשבוע טוב, רן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות

הוספת תגובה

• לרן שלום

רעות גרוס
    10/02/2008

באתר www.re-set.co.il
    בקישורים, יש לך מחשבון בריאות. אתה לוחץ "מחשבון תזונה" ורואה את הערכים התזונתיים (קלוריות, חלבון (ג'), פחממות (ג'), שומן (ג'), כולסטרול (מ"ג), וסיבים (ג') )של כל המזונות שאתה רוצה לדעת לפי ה א'-ב'.
    ב 100 גרם חזה עוף מבושל יש 144 קק"ל, 29 ג' חלבון.

מאותו אתר, אשכולית בינונית ללא קליפה (אכילה) יש: 101 קק"ל, 1.2 ג' חלבון, 23 ג' פחממות, 0.5 ג' סיבים.
    לעומת זאת, כוס מיץ אשכוליות טריות: פי 2 קלוריות, פי 2 פחממות ואין סיבים תזונתיים. כדאי תמיד לאכול פירות מאשר לשתות מיץ, פחות קלוריות, פחות סוכרים ויותר סיבים תזונתיים.

ושוב, אני ממליצה לך להסתכל באתר

בברכה
    רעות גרוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

רני
    10/02/2008

הרבה תודה עזרת לי מאוד עם האתר : )
    יום נעים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו