שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    09/02/2008

שלום, אני משתדלת לאכול בריא ולעסוק בספורט כמה שאני יכולה. בד"כ 3-4 פעמים בשבוע שעה אירובי בחדר כושר. בד"כ בימים שאני הולכת לחדר כושר אני חוזרת בערב ולא אוכלת כלום אחרי האימון. אני הולכת ישר לישון. רציתי לשאול אם זה בסדר? אני בד"כ לא רעבה לאחר האימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מישהי שלום

רעות גרוס
    10/02/2008

חשוב לאכול לאחר אימון כדי להחזיר את המאגרים שהתרוקנו, כמו כן חשוב לאכול חלבונים כדי לשמור על מסת הגוף הרזה (כגון: שרירים).

בברכה
    רעות גרוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה2

מישהי
    10/02/2008

שכחתי לציין שאני רוצה להרזות בסביבות 10 קילו.
    יש איזה שהוא משהו קטן שאני יכולה לאכול לאחר האימון?
    אם אני יאכל למשל רק ביצה קשה זה יהיה בסדר?
    יש עוד רעיונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה 2

רעות גרוס
    11/02/2008

אני ממליצה לך להכנס לאתר www.re-set.co.il
    בקישורים להכנס למחשבוני בריאות ומחשבון תזונה, שם תראי את הערכים הקלוריים של המזונות שאת אוכלת.
    רק ביצה זה לא מספיק, חייב להיות עם פחממה רצוי לחם מלא/לחם קל כדי שהחלבונים מהביצה יספגו בגוף, אפשר ואף רצוי ירקות. אפשרות אחרת יוגורט/קוטג' עם פרוסת לחם וירקות. שימי לב כמה את אוכלת כל היום ומה את אוכלת, ארוחת ערב לאחר אימון לא תגרום לך להשמין.

בברכה
    רעות גרוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

מישהי
    11/02/2008

תודה רבה על התגובה המהירה ועל העזרה!!
    שיהיה המשך יום מהנה =]]]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו