מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמישהי09/02/2008
שלום, אני משתדלת לאכול בריא ולעסוק בספורט כמה שאני יכולה. בד"כ 3-4 פעמים בשבוע שעה אירובי בחדר כושר. בד"כ בימים שאני הולכת לחדר כושר אני חוזרת בערב ולא אוכלת כלום אחרי האימון. אני הולכת ישר לישון. רציתי לשאול אם זה בסדר? אני בד"כ לא רעבה לאחר האימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי שלום
רעות גרוס10/02/2008חשוב לאכול לאחר אימון כדי להחזיר את המאגרים שהתרוקנו, כמו כן חשוב לאכול חלבונים כדי לשמור על מסת הגוף הרזה (כגון: שרירים).
בברכה
רעות גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה2
מישהי10/02/2008שכחתי לציין שאני רוצה להרזות בסביבות 10 קילו.
יש איזה שהוא משהו קטן שאני יכולה לאכול לאחר האימון?
אם אני יאכל למשל רק ביצה קשה זה יהיה בסדר?
יש עוד רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2
רעות גרוס11/02/2008אני ממליצה לך להכנס לאתר www.re-set.co.il
בקישורים להכנס למחשבוני בריאות ומחשבון תזונה, שם תראי את הערכים הקלוריים של המזונות שאת אוכלת.
רק ביצה זה לא מספיק, חייב להיות עם פחממה רצוי לחם מלא/לחם קל כדי שהחלבונים מהביצה יספגו בגוף, אפשר ואף רצוי ירקות. אפשרות אחרת יוגורט/קוטג' עם פרוסת לחם וירקות. שימי לב כמה את אוכלת כל היום ומה את אוכלת, ארוחת ערב לאחר אימון לא תגרום לך להשמין.
בברכה
רעות גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
מישהי11/02/2008תודה רבה על התגובה המהירה ועל העזרה!!
שיהיה המשך יום מהנה =]]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?