תזונה לפני ואחרי אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לפני ואחרי אימון
    דפנה
    10/03/2012

אם אני עושה אימון בוקר=
    אוכלת בערך שעה לפני 2 פריכיות אורז עם קוטג ועגבניה, יוצאת לרוץ בערך שעה 10 ק"מ (אימון אינטנסיבי) וכשאני חוזרת אוכלת יוגורט 3% עם בננה וקינמון טחון מעל?
    זה בריא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לפני ואחרי אימון

הוספת תגובה

• תזונה לפני ואחרי אימון - תגובה

סיון דוד
    13/03/2012

שלום דפנה
    ראשית את מוזמנת לקרוא הסבר שלי על ארוחה לפני ואחרי אימון ב"שאלות נפוצות " בפורום זה,
    ועכשיו-לגבי הארוחות - לפני אימון את אוכלת נכון , אחרי אימון הייתי מוסיפה פחמימה כמו שיבולת שועל ליוגורט , סה"כ מבחינת הרכב את אוכלת נכון אך לגבי כמויות - לא כתבת נתונים אישיים כמו גובה+משקל ומה את אוכלת בשאר היום כך שקשה להמליץ על כמויות... .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט יומי למתאמן - תגובה

דפנה
    13/03/2012

שלום שי
    אכן יש מקום להוסיף חלבון לתפריטך, שמכיל בעיקר פחמימות, אך לא הייתי ממליצה לך להוסיף חלבון ממקור אבקת חלבון , אלא קודם לנסות להוסיף חלבון מהמזון כמו למשל:
    *בארוחת צהריים נסה להוסיף מנה של בשר/עוף/דג -עדיף אפוי או מבושל ולא מטוגן ,
    או לחילופין נסה להוסיף קיטניות כמו אפונה/גרגרי חומוס/עדשים/פול ווכד'... אשר יחד עם הפחמימות יספקו חלבון מלא לגוף במקום הבשר
    *בארוחת ערב ממליצה לך להוסיף ביצה כל יום (במידה ואינך סובל מרמת כולסטרול גבוהה ) אשר מספקת חלבון בעל ערך ביולוגי גבוה
    *ממליצה להפחית את כמות החטיפים /העוגיות ובמקומם לאכול פירות,ירקות, שקדים ואגוזים !!
    *הקפד על שתיית מים בכמות מספקת במהלך היום ולאורך האימון
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים אישיים - תגובה

סיון דוד
    14/03/2012

משקלך נמוך ביחס לגובה ולכן יש מקום להוסיף כפי שאמרתי שיבולת שועל ליוגורט, לאחר אימון , או קורנפלקס מדגנים מלאים כמו בראנפלקס למשל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו