שתי ש אלות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי ש אלות בבקשה
    עומרי
    13/03/2012

שלום לכולם אשמח לעזרה שלכם ב 2 שאולות
    ארוחת צהריים : צלחת של אורז(200 גרם) + קופסת טונה + פרוסת לחם מלא+ כף טחינה

האם זה עושה את העבודה ? או שאני חייב מנה בשרית של עוף או בקר ...??

שאלה שניה :
    אחרי אימון כל אני לוקח אבקת חלבון שמשקלה 30 גרם שמכילה 25 גרם חלבון
    האם זה מספיק לי לבניית השריר או שאני חייב ארוחה נוספת שעה אחרי האימון?(שהיא מלאה בפחמימות וחלבונים ?)

תודה על העזרה שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי ש אלות בבקשה

הוספת תגובה

• שתי ש אלות בבקשה - תגובה

סיון דוד
    13/03/2012

שלום עומרי
    לא כתבת נתונים אישיים כמו גובה+משקל, כך שקשה להתייחס לכמויות המזון בארוחה שלך.. באופן כללי הארוחה מספקת כ-35 גר' חלבון, ומשלבת חלבונים עם פחמימות כך שהיא מאוזנת ואם התכוונת לעושה את העבודה מבחינת תפריט מאוזן בין האימונים אז היא מספיק טובה ואין צורך לאכול בשר כל יום,רק תוסיף ירקות.. .
    במקום טונה אתה יכול לאכול מנה של דג אפוי בתנור המכיל הרבה פחות נתרן (מלח) מכמות הנתרן הגדולה שיש בשימורים למיניהם, או לשלב יחד עם האורז מנה של קיטניות כמו לדוגמא כוס אפונה או עדשים או גרגרי חומוס, שילוב כזה ייתן ארוחה מאוזנת המכילה גם חלבון מלא וגם פחמימה (כלומר במקום בשר/דג תשלב פחמימות עם קיטניות).
    לגבי ארוחה לאחר אימון אתה מוזמן לקרוא הסבר שלי על ארוחות לאחר אימון ב"שאלות נפוצות" בפורום זה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו