מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי ש אלות בבקשהעומרי13/03/2012
שלום לכולם אשמח לעזרה שלכם ב 2 שאולות
ארוחת צהריים : צלחת של אורז(200 גרם) + קופסת טונה + פרוסת לחם מלא+ כף טחינה
האם זה עושה את העבודה ? או שאני חייב מנה בשרית של עוף או בקר ...??
שאלה שניה :
אחרי אימון כל אני לוקח אבקת חלבון שמשקלה 30 גרם שמכילה 25 גרם חלבון
האם זה מספיק לי לבניית השריר או שאני חייב ארוחה נוספת שעה אחרי האימון?(שהיא מלאה בפחמימות וחלבונים ?)
תודה על העזרה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי ש אלות בבקשה - תגובה
סיון דוד13/03/2012שלום עומרי
לא כתבת נתונים אישיים כמו גובה+משקל, כך שקשה להתייחס לכמויות המזון בארוחה שלך.. באופן כללי הארוחה מספקת כ-35 גר' חלבון, ומשלבת חלבונים עם פחמימות כך שהיא מאוזנת ואם התכוונת לעושה את העבודה מבחינת תפריט מאוזן בין האימונים אז היא מספיק טובה ואין צורך לאכול בשר כל יום,רק תוסיף ירקות.. .
במקום טונה אתה יכול לאכול מנה של דג אפוי בתנור המכיל הרבה פחות נתרן (מלח) מכמות הנתרן הגדולה שיש בשימורים למיניהם, או לשלב יחד עם האורז מנה של קיטניות כמו לדוגמא כוס אפונה או עדשים או גרגרי חומוס, שילוב כזה ייתן ארוחה מאוזנת המכילה גם חלבון מלא וגם פחמימה (כלומר במקום בשר/דג תשלב פחמימות עם קיטניות).
לגבי ארוחה לאחר אימון אתה מוזמן לקרוא הסבר שלי על ארוחות לאחר אימון ב"שאלות נפוצות" בפורום זה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?